Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Tung Gel Natural Mint Blast

Eerste hulp bij slechte adem

10% Combineer korting

 7,95
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  7,00 per stuk en bespaar 12%
 • Bestel er 4 voor  6,00 per stuk en bespaar 25%

 Bestel er 2 voor €14,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Nieuw: TUNG Gel natural mint blast. Eerste hulp bij slechte adem

witte tong weg met tung gel

Bij 90% van de mensen met een slechte adem zijn bacteriën op de tong de oorzaak. Zij produceren stinkende zwavelverbindingen. Omdat de bacteriën zich nestelen in de groeven van je tong, zijn ze moeilijk te verwijderen. TUNG Brush was de eerste die doeltreffende tongreinigers en tonggel ontwikkelde. Nu is de familie uitgebreid met TUNG Gel Natural Mint Blast.

 Verwijdert tongbacteriën die een slechte adem veroorzaken
Geen agressieve stoffen
 Alleen natuurlijke ingrediënten, zoals zink

Waarom werkt TUNG Gel zo goed als wordt beweerd?

TUNG Gel Natural Mint Blast bevat zink dat zich hecht aan de zwavelverbindingen. Hierdoor verdwijnt de vieze geur. Belangrijker nog is dat in de TUNG Natural Gel alleen natuurlijke ingrediënten zitten die de balans in je mondflora herstellen. In een gezonde mond met voldoende zuurstof en een neutrale zuurgraad, maken bacteriën geen kans meer.

Geen kunst aan

TUNG Gel Natural Mint Blast: 

 • bevat geen agressieve sodium laurylsulfaat (SLS) dat je mondweefsel beschadigt;
 • bevat geen fluoride;
 • bevat geen kunstmatige stoffen;
 • heeft een heerlijke mintsmaak: een weldadige explosie in je mond;
 • is glutenvrij;
 • is niet getest op dieren.

Een gouden team

In combinatie met de TUNG brush is de TUNG Natural Gel een onverslaanbare combinatie. De gel vernietigt de bacteriën, neutraliseert de vieze geur en de tongreiniger haalt de aanslag op je tong gemakkelijk weg. Je bent altijd verzekerd van een frisse adem, een schone roze tong en een optimale conditie van de mond!

 

Hoe kan ik Tung gel het beste gebruiken?

Breng twee keer per dag een kleine hoeveelheid TUNG Natural Gel aan op de TUNG brush. Beweeg de TUNG brush zachtjes van voren naar achteren en probeer zo ver mogelijk achter op de tong te komen. Let op: poets je tong niet met een gewone tandenborstel en tandpasta. Die haartjes zijn te hard waardoor je het tongweefsel beschadigt. Tandpasta is veel dikker dan tonggel en niet geschikt voor de haartjes op je tong.

 

 

Wat zijn de ingrediënten van Tung Natural Gel?

Sorbitol, Water, Glycerin, Hydrated Silica, Cocamidopropyl Betaine, Xylitol, Flavor, Cellulose Gum, Zinc Lactate, Sodium Benzoate, Stevia Rebaudiana Extract, Menthol.

In 6 stappen een schone tong

Last van een witte tong en wil je daar zo snel mogelijk vanaf? Het hanteren van de onderstaande 6 stappen heeft bewezen bij te dragen aan een (blijvend) schone tong, een frisse adem en een optimale algehele mondgezondheid.

 1. Poets de tong met een tongreiniger en een gel (OraBrush Try Me / Tung Brush of Take One)
 2. Spoel de mond goed schoon met een mild zuurstofmondwater zonder bijtende of uitdrogende ingrediënten (OxyFresh of Oxyd8).
 3. Druppel na het tongreinigen enkele California Breath Powerdrops achter op de tong, zodat de tong beschermd blijft tegen bacteriën.
 4. Houd de mond overdag gehydrateerd met Dr Katz Lozenges of Oravall Xylitol Kauwgom en door regelmatig water te drinken.
 5. Probeer te voorkomen dat je met de mond openslaapt. Een droge mond zorgt voor tongaanslag. Voorzie de tong en mondweefsels eventueel ‘s nachts van de Raspberry Hydrating Gel zodat bacteriën zich niet kunnen ontwikkelen.
 6. Voorkom dat neusslijm zich via de sinussen richting de achterkant van de tong begeeft. Dit kun je realiseren door de neus regelmatig te snuiten en enkele druppels Nasal Sinus Drops in beide neusgaten aan te brengen.

Schrijf je eigen review
Tung Gel Natural Mint Blast
Jouw rating