Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

OxyFresh Frisse Adem Kit

OxyFresh mondwater, tandpasta en tongreiniger tegen slechte adem

Rating:
91 % of 100

Meest gekozen

Adviesprijs  38,00 Speciale prijs  30,00
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  27,50 per stuk en bespaar 8%
  • Bestel er 4 voor  25,00 per stuk en bespaar 17%

 Bestel er 2 voor €55,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

OxyFresh Frisse Adem Kit: Bye Bye slechte adem met OxyGene!

 De Oxyfresh frisse adem kit, bestaande uit een Oolitt tongreiniger, OxyFresh mondspoeling en OxyFresh tandpasta, is speciaal ontwikkeld voor mensen die regelmatig last hebben van een slechte adem (halitose), tongaanslag en tonsilstones (viezigheid in de amandelcrypten).

 OxyFresh bevat een hoge concentratie van actief zuurstof (OxyGene) en zinklactaat. Deze mix is niet alleen verrassend effectief in het uitschakelen van slechte-adem-bacteriën, tegelijkertijd worden vieze geuren omgezet in een fris ruikende adem.

Zó werkt zuurstof tegen slechte-adem-bacteriën

actief zuurstof tegen slechte adem

Waarom werkt OxyFresh zo goed tegen een onfrisse adem?

Actief zuurstof ontmantelt de slechte-adem-bacterie en zet vieze geuren om een frisse adem
Zinklactaat versterkt de werking van OxyGene en maakt giftige zwavelgeuren onschadelijk
Xylitol beschermt het gebit tegen tandplak
Aloë vera kalmeert en herstelt geïrriteerd tandvlees  
Essentiële oliën triggeren de speekselklieren meer van haar eigen speeksel aan te maken. Speeksel is een belangrijk wapen in de strijd tegen onprettige ademgeur
Oxyfresh creëert een pH neutrale omgeving in de mond waarin slechte-adem-bacteriën niet kunnen overleven

Wat is het verschil tussen OxyFresh en andere middelen?

Het is niet toevallig dat OxyFresh door tandheelkundige professionals over de hele wereld wordt aanbevolen als hét systeem tegen een onprettige adem. 

Het verschil met andere fabrikanten is dat Oxyfresh heeft bewezen slechte adem volledig te bestrijden bij de bron, maar daarbij geen gebruik maakt van vervelende bestanddelen zoals sodium lauryl sulfaat, chloorhexidine of alcohol.

Dit zijn ingrediënten die de ademkwaliteit en de algehele mondgezondheid juist negatief kunnen beïnvloeden.

Kijk uit voor deze bestanddelen in de 'reguliere' drogisterijmiddelen 

  • Sodium lauryl sulfaat is een bijtende stof dat een prikkend effect geeft. De consument krijgt daarmee het gevoel dat de formule werkt. In werkelijkheid worden er kleine wondjes veroorzaakt in het epitheel. Deze wondjes trekken bacteriën aan die de ademkwaliteit juist verslechteren.
  • Choorhexidine heeft als vervelende eigenschap dat het al na enkele dagen gebruik bruine aanslag op de tanden geeft. Het is daarom aanbevolen deze middelen niet langer dan een week te gebruiken.
  • Alcohol heeft een vochtafdrijvend effect wat de mond verdroogt. In een droge mond kunnen bacteriën beter overleven waarbij de adem kan verslechteren. Daarnaast zijn er studies waaruit blijkt dat er een link lijkt te zijn tussen het spoelen met alcoholische mondwaters en de kans op mondkanker.

Een ander gegeven is dat de meeste fabrikanten spoelmiddelen produceren die erg zuur zijn. Sommige hebben zelfs een pH waarde van 5 of minder, wat ervoor zorgt dat het tandglazuur kan oplossen. Daarnaast kunnen bacteriën zich in een zure omgeving beter ontwikkelen.

En daarom kiezen mensen voor OxyFresh!

OxyFresh is bewezen effectief tegen slechte adem, niet zuur (pH van 7) en bevat veilige ingrediënten die vervelende geurtjes bestrijden, het gebit sterker maken en de algehele mondflora in balans houden. 

Voorraad 

De OxyFresh Frisse Adem Kit behoort momenteel tot één van onze producten waar een overweldigende vraag naar is. Het kan daarom zijn dat de Kit snel uitverkocht raakt. Bij onvoldoende voorraad wordt dit duidelijk vermeld en verdwijnt de oranje bestelknop. Houd dan rekening met een lange levertijd.

Tijdelijke actie 

Bestel 2 Kits voor €55

Bestel 4 kits voor €100

Vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis 

Bestel dit product samen met Julibrite tongue clean kit en ontvang 10% combineerkorting. 

Niet goed = Geld Terug

Op basis van het retourpercentage, reviews, klanttevredenheidsonderzoek, eigen tests en onderzoek van de ingrediënten zijn wij ervan overtuigd dat dit product goed bevalt bij mensen die last hebben van een droge mond, slechte adem, tongbeslag, tonsilstones en een slechte mondsmaak.

100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug. 

Hoe kan ik de OxyFresh Frisse Adem Kit het beste gebruiken?

  1. Schraap je tong met de Oolitt tongreiniger. Begin op het achterste deel van de tong en werk naar voren toe. Spoel de mond vervolgens na met water
  2. Poets de tanden minstens 2 minuten lang. Spoel de mond na met water
  3. Oxyfresh mondwater eerst goed schudden voor gebruik. Vul 2 dopjes met mondwater en spoel minstens 1 minuut lang. Probeer tijdens het gorgelen de tong even uit te steken. Het liefst tot een half uur daarna niet eten en drinken.

Wat zijn de ingredienten?

Tandpasta (150 ML)

Sorbitol, Water, Hydrated Silica, Glycerin, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Natural Flavor, Xylitol, Sodium Chlorite (Oxygene® - Stabilized Chlorine Dioxide), Zinc Acetate, Sucralose, Chondrus Crispus (Carrageenan) 

Mondwater (500 ML)

Water (Aqua), Xylitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chlorite (Oxygene® - Stabilized Chlorine Dioxide), Zinc Acetate, Natural Flavor, Essential Oils (Lemon, Orange, Grapefruit, Bergamot, Lime, Spearmint), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sucralose, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Hydroxide 

Hoe kan ik een slechte adem in zijn totaliteit voorkomen?

Volg alle punten van het onderstaande 8-stappenplan die voor jou van toepassing zijn. Zo creëer je de belangrijkste voorwaarden voor een frisse adem.

Het resultaat binnen 1 dag?  

✔️Een direct merkbaar frisse adem, een prettige mondsmaak, een bacterievrije en gehydraterde mondholte en een 100% vertrouwen in de eigen ademkwaliteit.

1. Poets je tong met aandacht 

Poets je tong met een bewezen tongreiniger die aan een aantal voorwaarden voldoet: een platte kop en met zachte borstelhaartjes. Fijne haartjes die óók de aanslag tussen je tongslijmvlies wegnemen en die zich niet alleen richten op de oppervlakte van de tong. Gebruik daarvoor JuliBrite. Het wordt geleverd met een ontsmettende gel, wat tongreinigen nóg makkelijker maakt.

2. Gebruik tongdruppels voor overdag

Breng enkele druppels van Bergenfeld Tongue Serum aan op het achterste deel van je tong. Zo verdwijnt de ook laatste aanslag en zorg je ervoor dat nieuwe bacteriën zich niet aan de tong kunnen hechten.

3. Besprenkel de mond met actief zuurstof, zink en sodium bicarbonaat

Poets je tanden en spoel je mond met een bewezen frisse-adem-mix van actief zuurstof, sodium bicarbonaat en zinklactaat. Alléén te verkrijgen onder RyttPro en OxyFresh. Dit zijn ’s Werelds meest populaire mondproducten tegen slechte adem. Kies bij voorkeur niet voor agressieve chemische spoelingen met chloorhexidine, al en sodium lauryl sulfaat.

4. Zorg voor schone keelamandelen

Zorg voor schone keelamandelen door de amandelen te spoelen met Oxyfresh en de amandelen volledig schoon te ‘zuigen’ met TonsilFresh Cupping Glass

5. Voorkom een stinkende neusadem

Voorkom een stinkende neusadem door de neus te voorzien met speciale geurneutraliserende neusdruppels. De TonsilFresh Nasal Sinus Drops zijn de enige druppels ter wereld die zich volledig richten op het bestrijden van een slechte adem vanuit de neus.  

6. Hydrateer je mond

Zorg voor een flinke speekselvloed en voorkom dat je mond uitdroogt. Speeksel helpt de mond namelijk vieze geuren te neutraliseren en slechte-adem-bacteriën aan te pakken. Speeksel kun je het beste opwekken met producten die niet alleen de mond bevochtigen, maar ook de speekselklieren flink aansporen. Een van de meest populaire en bewezen middelen tegen monddroogheid zijn de producten van Moist-r en OraRelieve.

7. Verzorg je tandvlees

Bloedend of geïrriteerd tandvlees kan voor een hevig ruikende adem zorgen. Smeer het ontstoken weefsel daarom regelmatig in met OxyFresh Super Relief Gel. In tegenstelling tot andere middelen, bevat OxyFresh Relief Gel niet alleen tandvleesgenezende ingrediënten, het concentreert zich voornamelijk ook op het bestrijden van de slechte ruikende tandvleesgeur.

8. Bezoek een dokter bij twijfel 

Bij 95% van de mensen met een slechte adem is de oorzaak te herleiden in de mond. Soms kan er iets anders aan de hand zijn. Bezoek een arts als je vermoed dat je onfrisse adem een symptoom kan zijn van een onderliggende ziekte of wanneer je je zorgen maakt over je gezondheid. 

Schrijf je eigen review
OxyFresh Frisse Adem Kit
Jouw rating