Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

OxyFresh Fresh Mint Mondwater

Mondspoeling met frisse mintsmaak

Rating:
100 % of 100

10% korting met tandpasta

 15,-
Binnenkort leverbaar
 • Bestel er 2 voor  12,50 per stuk en bespaar 17%
 • Bestel er 4 voor  11,- per stuk en bespaar 27%

 Bestel er 2 voor €26,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Oxyfresh Fresh Mint Mouthwash: binnen een minuut een frisse adem

Last van een slecht ruikende adem? Niet meer met Oxyfresh Fresh Mint Mouthwash. De perfecte oplossing in minder dan 60 seconden, zónder brandende mond en vieze nasmaak.

Voordelen:

 • Frisse adem, de hele dag door

Gewone mondwaters maskeren slechts een vieze adem. De actieve zuurstof in Oxyfresh neutraliseert de slechte geur en verjaagt de echte oorzaak: bacteriën. De milde pepermuntolie in Oxyfresh Fresh Mint Mouthwash geeft een frisse smaaksensatie.

 •  Geen toxische stoffen

Oxyfresh bevat géén irriterende stoffen als alcohol, kleurstoffen, chloorhexidine of sodium lauryl sulfaat (SLS). Deze veroorzaken juist een prikkende, droge en brandende mond en die vieze nasmaak. Wat zit er dan wel in? Actief zuurstof, xylitol en pepermuntolie: allemaal natuurlijke producten die je gebit en mond niet aantasten.

 •  Speekselopwekkend

Je kent het vast: ’s ochtends wakker worden met een droge mond. ’s Nachts is de speekselproductie minder dan overdag. Je mond is dan dé ideale plek voor bacteriën om zich te vermenigvuldigen en een vieze geur te produceren. Dankzij de speekselopwekkende stof xylitol in Oxyfresh Fresh Mint Mouthwash is een droge mond verleden tijd. Dag bacteriën!

 •  Neutrale zuurgraad

Poets niet meteen je tanden na het eten van fruit. Zure voedingsmiddelen leiden tot een zuuraanval op je gebit, net als gewone mondwaters met een lage zuurgraad. Kies daarom liever voor Oxyfresh met een neutrale zuurgraad en een kalmerende werking.

 • Schoon gebit

Altijd stralend witte tanden, een roze tong en gezond tandvlees met Oxyfresh. In andere mondwaters zit vaak chloorhexidine dat een onsmakelijke bruine aanslag geeft op je tanden en tong. Bewezen effectief

Oxyfresh-producten winnen al jaren terrein en zijn uitgebreid getest. Keer op keer bewijzen ze effectiever te zijn dan de reguliere mondproducten bij de drogist. Ook jouw tandarts zal Oxyfresh Fresh Mint Mouthwash aanbevelen

Oxyfresh: goed voor jou en het milieu

Stoffen die goed en veilig zijn voor ieders gezondheid, gebit en het milieu: dáár staat Oxyfresh voor. Daar horen geen agressieve en onnatuurlijke producten bij. Met Oxyfresh kies je voor hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid, elke dag opnieuw.

Geschikt voor iedereen

Voor de zakenman op weg naar een klant, voor opa met een kunstgebit en zijn kleindochter met beugel, voor de onzekere tiener en de zwangere buurvrouw. Iedereen kan Oxyfresh Fresh Mint Mouthwash veilig gebruiken. 

Welk mondwater van OxyFresh past bij mij?

 1. OxyFresh Mondwater: Veruit het krachtigste en sterkst geconcentreerde mondwater uit ons assortiment. Helpt tegen slechte adem, ontstoken tandvlees, amandelstenen, aften, droge mond en witte aanslag op de tong.
 2. OxyFresh Unflavored: actieve ingredient is actieve zuurstof. Geen smaak- en zoetstoffen, geschikt voor mensen met een gevoelige en droge mond. Ook bij lichen planus, mucositis en leukoplakie. 
 3. Oxyfresh Patented Zink: Actieve zuurstof, xylitol en zinklactaat vooral gericht tegen slechte adem. 
 4. OxyFresh Fluoride : Fluoride, xylitol en actieve zuurstof. Helpt gaatjes en tandgevoeligheid voorkomen.
 5. OxyFresh Fresh Mint: Xylitol, actief zuurstof en sterk geconcentreerde pepermuntolie voor extra frisse smaak.

Hoe kan ik OxyFresh Fresh Mint het beste gebruiken?

Schud het flesje, spoel je mond één minuut met een maatdopje Oxyfresh en klaar! Doe dit ’s ochtends en na elke maaltijd en je hebt de hele dag profijt van een frisse adem. Niet alleen jij, maar ook iedereen in je naaste omgeving. Wel zo prettig.

Water, xylitol, actieve zuurstof, sodium benzoate, potassiumfosfaat, Mentha Piperita Olie ( Pepermuntolie) Sodium Hydroxide, potassium sorbate

Schrijf je eigen review
OxyFresh Fresh Mint Mondwater
Jouw rating