Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

OxyFresh Mondwater

Mondspoeling tegen slechte adem, droge mond, ontstoken tandvlees en amandelstenen

Rating:
96 % of 100

10% Combineerkorting

 15,00
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  12,50 per stuk en bespaar 17%
 • Bestel er 6 voor  11,00 per stuk en bespaar 27%
 • Bestel er 12 voor  10,00 per stuk en bespaar 33%

 Bestel er 2 voor €25,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

OxyFresh Lemon Mint Power Rinse: voor een optimale mondconditie

Een bewezen effectief en gebitsvriendelijk mondwater tegelijk, in het bijzonder samengesteld voor mensen die belast zijn met

 • Slechte adem & tongbeslag 
 • Tandvleesproblemen & tandsteen 
 • Monddroogheid & viezigheid in de keel- en amandelnissen 

Waarom OxyFresh?

✓ OxyFresh mondwater is een uniek spoelmiddel en kent niet zomaar miljoenen trouwe gebruikers over de hele wereld.

 De formule, bestaande uit actief zuurstof, zinklactaat en aloë vera, staat garant voor een frisse adem, een rijke speekselvloed, schone amandelen, gezond tongweefsel, sterk tandvlees en een bacterievrij gebit.

 Waar reguliere mondspoelingen de ‘plank misslaan’ met bijtende en agressieve chemicaliën, is Oxyfresh bewezen effectief én mondvriendelijk tegelijk.

Het verschil met andere mondwaters

 • Veel mondwaters die verkrijgbaar zijn op de Europese Markt kun je vergelijken met zure cocktails van vervelende chemicaliën. Stoffen zoals sodium lauryl sulfaat, alcohol, chloorhexidine en sodium sacharine kunnen beter vermeden worden.
 • Alcohol verdroogt de mond waardoor de ademkwaliteit nog verder afneemt.
 • Chloorhexidine kan aanslag op de tanden veroorzaken. 
 • Sodium lauryl sulfaat of sacharine wordt door fabrikanten gebruikt vanwege haar prikkende effect. De consument is daardoor in de veronderstelling dat het actief werkt. In werkelijkheid heeft sodium lauryl sulfaat geen enkel doel behalve ‘bijten’ en creëert het microscopische wondjes in de mond. Dit trekt juist bacteriën aan met alle gevolgen van dien.

Oxyfresh = Veilige keuze

 • OxyFresh bevat geen bestanddelen die bijwerkingen veroorzaken en is daarom geschikt voor dagelijks gebruik.
 • OxyFresh bevat een PH waarde van 7. Veel andere mondwaters blijken een ph waarde van 5 of lager te hebben, wat zeer schadelijk kan zijn voor het tandglazuur.
 • Oxyfresh is vrij van alcohol, chloorhexidine of sodium lauryl sulfaat en bevat geen kunstmatige smaakstoffen of kleurstoffen.
 • Spoelen met OxyFresh veroorzaakt geen bruine aanslag zoals chloorhexidine en behoudt de witte kleur van de tanden. 

Zó draagt de formule bij aan een gezonde mond

De formule is verrijkt met o.a. actief zuurstof, zinklactaat, xylitol en aloë vera. Deze krachtige mix heeft bewezen de onderstaande 5 ongemakken te bestrijden en de natuurlijke balans in de mond te herstellen. 

 1. OxyGene vs slechte adem en vuil in de amandelen (tonsilstones). Oxyfresh bevat OxyGene, een stof dat bacteriën uitschakelt en slechte-adem-geuren bestrijdt. Oxygene is een natuurlijk en veilig bestanddeel dat letterlijk de geur-veroorzakende moleculen ontbindt en stinkende geuren omzet in een kuszuivere adem. En dat voor minimaal 12 uur lang.
 1. Zinklactaat vs slechte adem en tongbeslag. Oxyfresh bevat zinklactaat. Zink in combinatie met actief zuurstof creëert een ijzersterk verweer tegen bacteriën die slechte adem veroorzaken. Dit maakt Oxyfresh één van de beste spoelmiddelen op de markt tegen chronische halitose. Tegelijkertijd zorgt zink ervoor dat ‘giftige’ uitwerpselen van bacteriën onschadelijk worden gemaakt. 
 1. Aloë Vera vs ontstoken tandvlees. Aloë vera helpt ontstoken tandvlees te herstellen en pijnlijke wondjes in de mond te verzachten. Samen met OxyFresh Super Relief Gel (foliumzuur) wordt het mondweefsel weerbaar gemaakt tegen bacteriën die het tandvlees aantasten en worden herstelcellen aangemaakt die het weefsel helpen genezen. 
 1. Citrusmint vs droge mond. Oxyfresh bevat een natuurlijke citrussmaak. Tezamen met aloë vera worden de speekselklieren gestimuleerd meer speeksel aan te maken. Het helpt monddroogheid te voorkomen en irritaties als gevolg van een droge mond te verlichten.
 1. Xylitol vs tandsteen en gaatjes. Xylitol voorkomt dat tandplakbacteriën zich kunnen hechten aan de tanden, waardoor ze geen cariës kunnen veroorzaken. Meerdere onafhankelijke onderzoeken hebben aangetoond dat Oxyfresh ‘de grote fabrikanten’ verslaat in zowel het bestrijden van tandplak als het sterker maken en genezen van ontstoken tandvlees.

Voorraad 

OxyFresh mondwater behoort momenteel tot één van onze producten waar een overweldigende vraag naar is. Het kan daarom zijn dat de mondwaters snel uitverkocht raken. Bij onvoldoende voorraad wordt dit duidelijk vermeld en verdwijnt de oranje bestelknop. Houd dan rekening met een lange levertijd.

Tijdelijke actie 

Bestel 2 OxyFresh mondwaters voor €25

Vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis 

Bestel dit product samen met OxyFresh Tandpasta en ontvang 10% combineerkorting. 

Niet goed = Geld Terug

Op basis van het retourpercentage, reviews, klanttevredenheidsonderzoek, eigen tests en onderzoek van de ingrediënten zijn wij ervan overtuigd dat OxyFresh Mondwater goed bevalt bij mensen die last hebben van verschillende orale ongemakken. Daarom geldt bij ons: 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug. 

Hoe kan ik OxyFresh mondwater het beste gebruiken?

 • Poets eerst de tong en tanden met OxyFresh tandpasta en een goede tongreiniger (en gel). 
 • Goed schudden voor gebruik. 
 • Vul 1 á 2 dopjes met OxyFresh mondwater en spoel minstens 1 minuut lang. 
 • Probeer tijdens het spoelen de tong uit te steken, zodat de formule ook de keel en keelamandelen bereikt. 
 • Spuug het mondwater uit. 
 • Gelieve een half uur niet eten en drinken.

Wat zijn de ingrediënten van OxyFresh Mondwater?

Water (Aqua), Xylitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chlorite (Oxygene® - Stabilized Chlorine Dioxide), Zinc Acetate, Natural Flavor, Essential Oils (Lemon, Orange, Grapefruit, Bergamot, Lime, Spearmint), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sucralose, Sodium Citrate, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Inhoud 473 ML

Totale aanpak droge mond 

 1. Drink voldoende water en overleg met de dokter wanneer medicatie de oorzaak is van een droge mond 
 2. Poets de tanden met een alcohol- en sls vrije tandpasta zoals Oxyfresh en Oxyd8
 3. Spoel de mond met OxyFresh mondwater 
 4. Houd de mond overdag gehydrateerd met Dr Katz Lozenges, retardex mondspray of Kaux kauwgom
 5. Voorkom mondademhaling
 6. Breng voordat je gaat slapen een kleine hoeveelheid Raspberry Hydrating Gel aan in de mond en verdeel het met je tong langs de slijmvliezen. Zo bescherm je het gebit en voorkom je dat de mond uitdroogt tijdens het slapen


Totale aanpak ontstoken tandvlees 

 1. Zorg ervoor dat het gebit vrij is van tandsteen. Ga hiervoor naar de tandarts of gebruik een haakje dat speciaal is ontworpen voor consumenten (Profi).
 2. Poets de tanden met OxyFresh tandpasta en een superzachte tandenborstel zoals Piksters Extreme Soft. Sla het ontstoken weefsel niet over.
 3. Neem een monosyringe en vul deze met OxyFresh mondwater. Plaats de spuit voorzichtig op de tandvleesrand en probeer te sulcus goed schoon te sprayen.
 4. Spoel nu met Oxyfresh mondwater minstens twee minuten lang. Spuug het geheel uit.
 5. Neem vervolgens een mouthtray en vul deze met OxyFresh Relief Gel. Plaats de mouthtray op de kaak waar het ontstoken weefsel zich bevindt. Laat het foliumzuur minstens 5 minuten goed inwerken zodat het weefsel kan herstellen. Gelieve uitspugen en minstens een kwartier lang niet eten en drinken.
 6. Herhaal deze stappen 2 keer per dag.
 7. Houd het gebit overdag goed vrij van tandplak door te flossen, rageren en stoken bij voorkeur met de producten van Dentek.
   


Totale aanpak tonsilstones / amandelstenen

 1. Verwijder eerst zoveel mogelijk vuil uit de amandelen met speciale instrumenten zoals de producten van TonsilFresh & AE Dentals.
 2. Poets vervolgens de tong met OraBrush en Gel zodat tongbacteriën niet richting de crypten verhuizen.
 3. Spoel de keel goed na met een prikvrije spoeling op basis van actief zuurstof zoals Oxyfresh of Oxyd8 mondwater
 4. Druppel enkele NASAL Sinus Drops in beide neusgaten zodat bacteriën niet via de neus richting de amandelen kunnen sluipen 
 5. Houd de mond overdag gehydrateerd met Moist-r Lozenges en RyttPro mondspray 
 6. Probeer te voorkomen dat zuivelproducten achterblijven in de mond. Zuivel zorgt ervoor dat amandelsteentjes verharden.

Schrijf je eigen review
OxyFresh Mondwater
Jouw rating