Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

TonsilClin® Cupping Glass Amandelstenen

Zuigglas Voor Snel Verwijderen Van Amandelsteentjes, Gele Stukjes Of Brokjes In De Keel

Rating:
100 % of 100

10% Combineerkorting

 29,95
Op voorraad

 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Tonsilclin Cupping Glass: Amandelstenen verwijderen in 1 minuut.

Last van amandelsteentjes? Met Tonsilclin kun je amandelstenen snel en gemakkelijk uit de allerdiepste groeven van je keelamandelen zuigen. 

De zuigmethodiek van Tonsilclin draagt bij aan een prettige ademgeur, meer zelfvertrouwen en een goede algehele mondgezondheid. 

10 Redenen Waarom Tonsilclin De Beste Keuze Is

 1. Schone Keelamandelen. De subtiele zuigkracht van Tonsilclin onttrekt een verrassende hoeveelheid viezigheid en amandelsteentjes uit je keelamandelen. 
 2. Frisse adem. Amandelsteentjes produceren zwavelgeuren die hevig stinken en de ademgeur verslechteren. Door de stinksteentjes te verwijderen met Tonsilclin, verbeter je de ademfrisheid tot wel 100%
 3. Vergroot je zelfvertrouwen. Schone amandelen en een prettige ademgeur geeft meer zelfvertrouwen en verbetert de intimiteit met je partner.
 4. Totale reiniging. De meeste amandelsteentjes kun je niet zien en zitten diep in de amandelcrypten. Terwijl andere producten zich enkel richten op de oppervlakte van de amandelen, reinigt TonsilFresh ook de diepe delen van de amandelen, daar waar de meeste steentjes (soms wel jaren) verstopt zitten.
 5. Comfortabel. Amandelstukjes wegzuigen met TonsilClin is een prettigere techniek en minder belastend voor je keelamandelen dan het uitlepelen, inprikken of uitduwen van amandelsteentjes met conventionele voorwerpen. TonsilClin heeft een subtiel design waardoor een gagreflex niet snel zal optreden.
 6. Verbetert de smaak. Het uitzuigen van mondafval uit de amandelcrypten met Tonsilclin voorkomt een vieze mondsmaak en vermindert de kans op een brokgevoel en geïrriteerde keelamandelen.
 7. Stimuleert lymfatische drainage. Door in het balletje te knijpen ontstaat er een aanzuigende werking en een masserend effect. Amandelweefselmassage stimuleert de uitdrijving van mondafval uit de amandelen en verbetert de algehele mondgezondheid. 
 8. Geadviseerd door KNO Professionals. Tonsilclin Cupping Glass is een erkend instrument tegen amandelstenen en wordt wereldwijd geadviseerd door Keel- Neus- en Oor Specialisten.
 9. Duurzaam. De zuigpipet is gemaakt van kwaliteitsglas en gaat een leven lang mee.
 10. Met Extra Tips. Tonsilclin Cupping Glass wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing en extra effectieve tips voor het voorkomen van amandelsteentjes.

Niet Goed = Geld terug. De Mondzorgzaak is overtuigd van de meerwaarde van TonsilClin en geven daarom een 100% tevredenheidsgarantie. 

Het beste te gebruiken met Oxyfresh Frisse Adem Kit en Tonsilfresh Nasal Sinus Drops.

Tijdelijk 10% combineerkorting met de Oxyfresh Frisse Adem Kit 

Waarop is de prijs gebaseerd?

Je krijgt waar je voor betaald. Tonsilclin Cupping Glass wordt op een traditionele, ambachtelijke wijze, uit de vrije hand geblazen. Er wordt niet fabrieksmatig geproduceerd.

Hoe kan ik Tonsilclin het beste gebruiken?

 • Was je handen
 • Controleer of de pipet schoon en onbeschadigd is
 • Spray de pipet in met TonsilFresh Tonsil Stones Spray
 • Knijp het oranje balletje in 
 • Plaats de pipet op de amandel
 • Laat het oranje balletje zachtjes los. Zo ontstaat er een lichte zuigkracht.
 • Herhaal stap 3 t/m 5 en verplaats de pipet over de amandelen zodat alle amandelsteentjes worden opgezogen.
 • Reinig de pipet in de vaatwasser
 • Berg de pipet voorzichtig op in het meegeleverde doosje en leg de pipet niet op een harde ondergrond.
 • Spray je keel in met TonsilFresh Tonsil Stones spray
 • Poets en spoel je mond met gestabiliseerde natriumchloriet zoals de producten van Oxyfresh

Niet gebruiken wanneer 

 • Je last hebt van rode, pijnlijke of ontstoken amandelen of als je twijfelt aan je mondgezondheid. Overleg met een arts. 
 • Niet geschikt voor personen onder de 16 jaar
 • Het glas is beschadigd
 • Bij overmatig gebruik kunnen de keelamandelen gaan irriteren, geef de amandelen dan een flinke tijd rust. 

Hoe kun je TonsilClin® Cupping Glass het beste reinigen?

Tonsilclin® Cupping Glass kun je reinigen door het glas in de vaatwasser te zetten (niet de bal).

Direct voor gebruik kun je het glas het beste nog een keer insprayen met TonsilFresh Tonsil Stones Spray

Hoe kun je amandelstenen in zijn geheel voorkomen?

Naast het uitzuigen van amandelsteentjes met TonsilClin Cupping Glass raden we de volgende 5 stappen aan om je keelamandelen effectief te reinigen en te voorkomen dat mondafval zich verzamelt in de crypten.

 1. Gebruik Tonsilclin Cupping Glass en zuig je amandelen volledig schoon.
 2. Spoel en poets je mond met Oxyfresh. Oxyfresh bevat gestabiliseerde natriumchloriet, een effectieve stof die de veroorzakers van amandelstenen oxideert. 
 3. Neusslijm draagt bij aan de vorming van amandelstenen. Reinig daarom je neus met TonsilFresh Nasudrops. Tonsilfresh Nasudrops lost neusslijm op voordat het zich ophoopt in je keelamandelen en verhardt tot steentjes.
 4. Spray overdag je keelholte in met de TonsilFresh Keelspray. De formule bestaat uit actieve zuurstof. Anaërobe bacteriën, de veroorzakers van amandelstenen en slechte adem, houden niet van zuurstof. Door de keel in te sprayen met Tonsilfresh worden bacteriën ontmanteld en worden onfrisse geuren omgezet in een neutrale, niet-ruikende geur.
 5. Viezigheid op het achterste deel van je tong draagt bij aan de vorming van amandelstenen. Poets daarom je tong met Orapack en de tongdruppels van California Breath. Dit slimme systeem reinigt je tong effectiever dan vlakke tongreinigers.

Andere instrumenten die kunnen bijdragen aan schone keelamandelen zijn Juuligum Waterfloss, AE Dentals Tonsil Stones Led Kit, en de TonsilClin Loop Extractor.

De belangrijkste veroorzakers van amandelstenen zijn nu aangepakt.

Kan ik ook een wattenstaafje gebruiken?

Bij 95% van de gedupeerden zitten de steentjes zo diep dat ze niet met het blote oog te zien zijn. Een wattenstaafje zal dan niet helpen. De meeste crypten zijn te smal en te diep om er met instrumenten in te 'prikken'. De kans is daarnaast groot dat je de amandelen gaat irriteren. TonsilClin Cupping Glass daarentegen bereikt een groter gebied van het amandelweefsel en maakt gebruik van zuigkracht, waardoor je zelfs de diepste steentjes uit de pockets naar de oppervlakte brengt.

Waarop is de prijs gebaseerd?

Zoals met veel producten; je krijgt waar je voor betaald. TonsilClin is gemaakt van kwaliteitsglas en gaat een leven lang mee. De glazen pipet wordt met veel aandacht geblazen in een kleine glasfabriek in Noord Duitsland.

Krijg ik geen last van een gag reflex?

TonsilClin is compact ontworpen waardoor een gagreflex bij de meeste mensen niet zal optreden. Mocht het toch gebeuren blijf dan even oefenen, na enkele keren zul je merken dat het beter gaat.

Schrijf je eigen review
TonsilClin® Cupping Glass Amandelstenen
Jouw rating