Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Elektrische tandenborstels

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Verschillende elektrische tandenborstels

Elektrische tandenborstels kunnen worden onderverdeeld in gewone elektrische en sonische tandenborstels. Gewone elektrische tandenborstels hebben een kleine ronde borstelkop die in een ronde beweging trilt. Sonische tandenborstels trillen gewoon zijwaarts, maar dan wel heel snel.

Een sonische tandenborstel kun je herkennen aan een langwerpige borstelkop, die lijkt op die van een handtandenborstel maar dan iets kleiner. Na de uitvinding van de elektrische tandenborstel bleek al snel uit wetenschappelijk onderzoek dat die door de rotatiesnelheid tandplak beter kan verwijderen dan de handtandenborstel.

Hetzelfde geldt voor de hoogfrequente trillingen van een sonische tandenborstel. Minder tandplak betekent minder tandsteen, waarmee het risico op mondproblemen als cariës (gaatjes) en tandvleesontsteking wordt verminderd.

Van poetsen met een elektrische tandenborstel wordt je hand minder moe, zodat je het veel gemakkelijker de volle 2 minuten volhoudt. Bijkomend voordeel is de timer in de elektrische tandenborstels, zodat je zelf de tijd niet in de gaten hoeft te houden.

De 360 Toothbrush Oral Cavity Spa is een heel bijzondere tandenborstel. Allereerst is hij gebaseerd op sonische trillingen, die het water en de tandpasta in alle hoekjes en spleetjes van je gebit stuwen. Dit verwijdert tandplak veel effectiever van je gebit en tandvlees dan een handtandenborstel en zelfs een gewone elektrische tandenborstel.

Deze grondige reiniging is te danken aan de sonische trillingen en de stuwing van het water en de tandpasta. Je tandglazuur en tandvlees hebben daar niets van te lijden. Maar vooral de vorm is revolutionair: een U-vorm als een bitje waarmee je gehele onder en bovengebit in past. Je poetst al je tanden en kiezen in zijn geheel in één keer na een druk op de knop.

Voor nog meer tijdswinst is de 360 Toothbrush waterdicht, zodat je hem onder de douche kunt gebruiken. De UK Organics Elektrische tandenborstel daarentegen is een sonische tandenborstel met een traditioneel model. Ook deze verwijdert tandplak met hoogfrequente sonische trillingen. De tandenborstel heeft drie verschillende snelheden en twee verschillende standen: White en Clean.

Het merk UK Organics staat voor milieuvriendelijke producten. Deze elektrische tandenborstel is energiezuinig, een volgeladen accu is goed voor een maand poetsen. De verpakking is volledig recyclebaar en uiteraard kun je opzetborstels los kopen . Dan hebben we nog een soort tussenvorm tussen de handtandenborstel en een elektrische tandenborstel: De Oral B Pro Expert Pulsar tandenborstel. Deze tandenborstel pulseert, dus beweegt ook een beetje en doet dat op batterijen.