Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

NiteZipp®️ mondtape - Slaapstrips tegen mondademhaling (90 stuks).

Mondstrips ter verbetering van de mondgezondheid

Rating:
100 % of 100

5% Combineerkorting

 12,95
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  11,- per stuk en bespaar 15%
  • Bestel er 4 voor  10,- per stuk en bespaar 23%
  • Bestel er 10 voor  9,- per stuk en bespaar 31%

 Bestel er 2 voor €22,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

 

NiteZipp®️Mondtape voorkomt mondademhaling tijdens de slaap, bevordert de neusademhaling en helpt de mondgezondheid en slaapkwaliteit te verbeteren.

  • Gezonde mond. Mondademhaling inactiveert je speekselklieren en zorgt voor een in- en uitvoer van droge, ongefilterde lucht wat kan leiden tot tongbeslag, slechte adem, monddroogheid en amandelstenen. Door de mond te tapen wordt de kwaliteit van de ademgeur en de algehele mondgezondheid verbeterd.
  • Bevordert de slaapkwaliteit. Als je door je neus ademt wordt er meer zuurstof opgenomen in het bloed, wat leidt tot een ontspannen, een diepere slaap en word je wakker met meer energie.
  • Helpt snurken tegen te gaan. Door de mond ademen vernauwt en blokkeert de luchtwegen en zorgt voor een instabiele positie van de tong, wat snurkgeluiden veroorzaakt. Door de mond te tapen wordt de kans op snurken verminderd, wat een goede nachtrust voor jou en je partner bevordert.
  • 1081 Ventilatie-kanaaltjes. NiteZipp mondtape is geperforeerd met 1081 ventilatie-kanaaltjes, zodat de luchtwegen niet in zijn geheel worden afgesloten. Zo kun je jezelf op een prettige manier trainen om te gaan ademhalen via de neus.
  • Allergievrije, medische tape. NiteZipp is een hypoallergene tape, geschikt voor elke huid en is voorzien van een veilige, zachte lijm dat je gemakkelijk, pijnvrij en zonder irritatie kunt verwijderen en uiteraard zonder residu achter te laten.
  • 100% tevredenheidsgarantie. De fabrikant belooft volle tevredenheid en biedt een een niet goed- geld terug garantie binnen 30 dagen na aankoop.

Hoe kan ik NiteZipp Mondtape het beste gebruiken?

Maak de mond en de huid rondom de mond schoon. Sluit je lippen en breng de tape aan. Verwijder het de volgende ochtend gemakkelijk. 

Allergievrije, medische tape. 

Wat kan ik het beste doen tegen een droge mond?

Om een droge mond te voorkomen verwijzen wij u graag naar dit artikel

Schrijf je eigen review
NiteZipp®️ mondtape - Slaapstrips tegen mondademhaling (90 stuks).
Jouw rating