Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Oral Icon® Elektrische Tandsteen Verwijderaar

Elektrisch tandsteen verwijderen door middel van sonische trillingen

Rating:
100 % of 100

10% Combineerkorting

 29,95
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  28,- per stuk en bespaar 7%

 Bestel er 2 voor €56,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Oral Icon Elektrische Tandsteen Verwijderaar + tandenborstel 

Tandsteen zit zo vast aan je tanden als een mossel aan een schip. Je tandenborstel verwijdert deze harde plak niet meer.  

De Oral Icon Elektrische Tandsteen Verwijderaar is speciaal ontworpen om mensen te ondersteunen die zelf tandsteen willen verwijderen. En natuurlijk voor als je ook zo geniet van dat schone gevoel als je net bij de mondhygienist bent geweest. 

6 Voordelen van Oral Icon Elektrische tandsteen verwijderaar

 

 1. Sonische trillingen: De krachtige sonische trillingen vormen kleine pulskrachten die effectief tandsteen en vlekken losmaken en verwijderen. Deze technologie zorgt voor een grondige reiniging zonder je tandvlees te beschadigen.
 2. Vijf reinigingsstanden: De vijf verschillende reinigingsstanden (SOFT, WHITEN, CLEAN, TARTAR, GUMCARE) variëren van zachte reiniging tot intensieve tandsteenverwijdering. Instelbaar naar wat voor jou fijn aanvoelt. 
 3. Geheugenfunctie: Het apparaat onthoudt de laatst gebruikte stand, zodat je jouw favoriete stand niet opnieuw hoeft in te stellen.
 4. Waterdicht: Oral Icon is volledig waterdicht en kan onder de douche worden gebruikt. Ook schoonmaken onder de kraan is geen probleem.
 5. Lange batterijduur: De batterij gaat lang mee en daarom hoef je hem niet zo vaak op te laden. 
 6. Handig oplaadstation: Het apparaat is voorzien van een handige oplaadstation, waardoor opladen eenvoudig en probleemloos is. Geen gedoe met kabels, je plaatst het apparaat simpelweg op de basis.
 7. Niet goed = Geld Terug: Op basis van het retourpercentage, reviews, klanttevredenheidsonderzoek, eigen tests en onderzoek zijn wij ervan overtuigd dat Oral Icon Tandsteenverwijderaar goed bevalt bij mensen die last hebben van tandsteen. Daarom geldt bij ons: 100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug.

Hoe kan ik Oral Icon Tandsteen verwijderaar het beste gebruiken? 

 1. Aan/uit: Raak het aanraakgebied met je vingers aan gedurende minstens 1 seconde om het apparaat in of uit te schakelen.
 2. Wisselmodus: In de opstartstatus, raak zachtjes het aanraakgebied aan om door de vijf reinigingsmodi te schakelen: SOFT, WHITEN, CLEAN, TARTAR, GUMCARE.
 3. Gebruik: Beweeg het uiteinde van het apparaat langzaam en voorzichtig heen en weer langs de tanden om tandsteen en vlekken te verwijderen. Laat de sonische trillingen hun werk doen zonder teveel druk uit te oefenen.
 4. Opladen: Het indicatielampje gaat branden tijdens het opladen en gaat uit wanneer volledig opgeladen.

Belangrijk om te weten

Het is normaal dat er bij het eerste gebruik lichte bloedingen kunnen optreden, vooral als je tandvlees gevoelig is. Dit zou binnen een week moeten verminderen.

Zorg ervoor dat het apparaat volledig is opgeladen voor het eerste gebruik.

Reinig de borstelkop en het apparaat regelmatig om optimale prestaties te behouden

Wat kan ik nog meer doen tegen tandsteen?

Naast het verwijderen van tandsteen met sonische trillingen is er soms meer nodig om de tanden goed schoon te maken. Daarom raden we de volgende totaalaanpak aan. 

 1. Gebruik flossers, ragers of een elektrische waterflosser zoals deze van Oral Icon. Zo krijgt tandsteen geen kans om zicht te vormen en hoeft het dus ook niet te worden verwijderd.
 2. Gebruik een mondwater en tandpasta met tandsteen loswekende eigenschappen zoals RyttPro. De OZ-3X technologie heeft een plak en tandsteen oxiderend effect.
 3. Kauw op kauwgom met xylitol ( moist-r) of met probiotica (Oramarie probiotic gum) . Xylitol zorgt ervoor dat plak zich niet kan hechten aan de tand. Voor probiotica geldt hetzelfde.

 

Schrijf je eigen review
Oral Icon® Elektrische Tandsteen Verwijderaar
Jouw rating