Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

TonsilFresh Nasal Sinus Drops

Natuurlijke neusdruppels tegen slechte adem, tongaanslag en tonsil stones

Rating:
90 % of 100

10% Combineer korting

 15,00
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  12,50 per stuk en bespaar 17%
 • Bestel er 4 voor  11,25 per stuk en bespaar 25%

Bestel er 2 voor €25,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Natuurlijke neusdruppels speciaal ontwikkeld tegen:

 • Slechte adem vanuit de neusholtes en keel(amandelen)
 • Tonsilstones (vuil in de amandelen)
 • Witte aanslag op de tong 
 • Een vieze smaak in de mond 

Wat maakt de neusdruppels van TonsilFresh uniek?

slechte neusademDe TonsilFresh Nasal Sinus Drops is een efficiënt hulpmiddel voor mensen die last hebben van een slechte adem (en/of amandelsteentjes) als gevolg van overmatig neusslijm door bijvoorbeeld post nasale drip, allergie of verkoudheid. 

✓ Helpt amandelstenen voorkomen 
Neutraliseert de anäerobe zwavelproducerende bacteriën die een slechte adem veroorzaken
Stopt slechte adem en een zure / bittere smaak in de mond

Hoe neusslijm een slechte adem veroorzaakt

 • Een groot nadeel van neusslijm is dat het zich verplaatst richting de sinussen, tong en amandelcrypten en daar een bouwsteen vormt voor aanslag op de tong en amandelstenen.
 • Omdat neusslijm een aantrekkelijke voedingsbodem is voor bacteriën, ontstaat er tevens een slechte adem. Miljoenen bacteriën onttrekken de eiwitten uit het slijm en zetten dit vervolgens om in stinkende gassen, ook wel sulfurverbindingen genoemd.
 • Een ander nadeel van slijm is dat het zelfreinigende vermogen van speeksel afneemt waardoor bacteriën vrij spel krijgen. Dit hele proces kan worden afgeremd door de TonsilFresh Nasal Sinus Drops.

Door de neusholtes te voorzien van enkele Nasal Sinus Drops worden bacteriën die zich bevinden in het slijm tijdig ontmanteld, waardoor ze geen slechte adem, tongbeslag of amandelsteentjes kunnen produceren. Tegelijkertijd worden vieze ‘neusgeurtjes’ omgezet in een frisse adem.

Het verschil met andere neussprays

In tegenstelling tot vele andere neussprays mag je de TonsilFresh Nasal Sinus Drops zo vaak gebruiken als je wilt. De ingrediënten zijn veilig en niet ‘verslavend’.

Hoe werkt de formule?

De natuurlijke formule van TonsilFresh Nasal Sinus Drops bestaande uit xylitol en saline heeft bewezen de bacterie- en slijmvorming en slechte adem in de keel- en neuspassages direct te verminderen. 

Hoe kan ik de Nasal Sinus Drops het beste gebruiken?

 1. Gebruik TonsilFresh Nasal Sinus Drops nadat je je tanden hebt gepoetst en je mond hebt gespoeld 
 2. Snuit de neus 
 3. Breng het hoofd naar achteren en voorzie beide neusgaten van 1-2 druppels
 4. Sta toe dat de TonsilFresh Nasal Sinus Drops langzaam richting de sinussen, tong en keelamandelen bewegen zodat de formule goed kan inwerken
 5. Na 3-4 minuten snuit je wederom de neus 

Mag ik de druppels gewoon doorslikken?

Ja, je kunt de druppels veilig doorslikken. Er zitten geen onveilige bestanddelen in en de hoeveelheden die je binnenkrijgt zijn minimaal. Toch heeft uitspugen de voorkeur. Hoe sneller het neusvuil uit het lichaam is hoe beter. Als je de druppels door je neus laat glijden, dan komt het uiteindelijk terecht bij de keel. Het residu kun je dan 'naar voren halen' en uitspugen.
 

Wat zijn de ingrediënten van TonsilFresh Nasal Sinus Drops?

Purified Water, Xylitol, Saline, Grapefruit Seed Extract, 

Bevat geen: 

Alcohol
Saccharin
Sodium Lauryl Sulfate
Benzalkonium Chloride (een allergeen)

Totale aanpak slechte adem

Omdat een slechte adem vanuit verschillende gebieden in de mond ontstaat zijn er vaak meer handelingen nodig om deze zwavelgeuren in zijn geheel te bestrijden. Het hanteren van de onderstaande 4 stappen helpt mee aan een bacterievrije mond en blijvend frisse adem

 1. Poets de tong met OraBrush en een speciale tong gel
 2. Poets en spoel de mond met een niet-agressief, en wél alkalisch mondwater en tandpasta op basis van actief zuurstof zoals Oxyd8 of Oxyfresh.
 3. Snuit de neus. Druppel vervolgens enkele TonsilFresg Nasal Sinus Drops in beide neusgaten en laat de OxyGene formule rustig zakken naar de holtes, tong en keelamandelen 
 4. Houd de mond overdag gehydrateerd met speekselopwekkende componenten zoals fruit en water maar ook met bewezen middelen zoals Dr. Katz Dry Mouth Lozenges, Kaux kauwgom en Ultradex Mondspray.

De belangrijkste veroorzakers slechte adem zijn nu uitgeschakeld.

Totale aanpak tonsilstones 

Om amandelsteentjes voorgoed te verbannen uit de crypten zijn soms meerdere handelingen belangrijk omdat er ook meerdere bronnen zijn die vuil in de amandelen veroorzaken. De onderstaande 6 stappen hebben bewezen amandelstenen te helpen verwijderen.

 1. Verwijder eerst zoveel mogelijk vuil uit de amandelen met instrumenten van TonsilFresh
 2. Snuit vervolgens de neus en druppel de TonsilFresh Sinus Drops in beide neusgaten. 
 3. Poets de tong met een tongreiniger en speciale gel zoals OraBrush Try Me of Tung Brush & Gel
 4. Spoel de keelamandelen goed schoon met een zuurstof mondwater dat de steentjes helpt los te weken zoals OxyFresh of Oxyd8. Steek tijdens het gorgelen de tong goed uit zodat de formule ook de crypten bereikt.
 5. Probeer ervoor te zorgen dat er geen zuivelproducten in de mond achterblijven. Amandelsteentjes gebruiken calcium om te kunnen verharden.
 6. Voorkom overdag dat de mond uitdroogt door zoveel mogelijk water te drinken én met behulp van speekselstimurende middelen zoals Dr. Katz Dry Mouth Lozenges, TheBreathCo chewinggum, Kaux of Ultradex mondspray.

Schrijf je eigen review
TonsilFresh Nasal Sinus Drops
Jouw rating