Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Take One Tongreiniger

€ 9,95
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor € 7,50 per stuk en bespaar 25%

Take One Triple Action Tongschraper verwijdert tongbacteriën tussen zelfs de meest moeilijk bereikbare weefsels van de tong.

Verwijdert witte aanslag op de tong
Voorkomt slechte adem
Het beste te gebruiken in combinatie met Take One Tong Gel
Vandaag besteld, morgen in huis
Bestel er 2 voor 15€

Wat is er zo bijzonder aan Take One?
Take One tongreiniger is één van de beste tongpoetsers op de markt. Het verschil met andere tongreinigers is dat Take One zich niet alleen beperkt tot de bovenste laag van de tong, maar óók bacteriën wegpoetst die zich verstoppen tussen het ruwe tongweefsel.

De reiniger bestaat uit een borstel- en een schraapgedeelte. Met de borstelhaartjes kunnen de bacteriën naar de oppervlakte worden geveegd. Het schraapstukje kan worden gebruikt om de bacteriën van achteren naar voren “weg te trekken.” 

Het beste te gebruiken met Take One Tong Gel
Verwijdert stinkende plak tussen zelfs de meest moeilijk te bereiken plekjes van de tong 

Slechte adem door de tong 

In 9/10 situaties ontstaat een stinkende adem vanaf de tong en dus niet omdat je ongezond eet of je tanden slecht hebt gepoetst. Als je goed kijkt bestaat de tong uit allemaal kleine haartjes waartussen voedselresten en afvalstoffen verstrikt raken. Het lichaam wil dit afval zo snel mogelijk afbreken en stuurt daar bacteriën op af. Tijdens dit verteringsproces komen volatiele sulfurgassen vrij, oftewel de karakteristieke geur van slechte adem. Tegelijkertijd zijn deze sulfurgassen schadelijk voor het tandweefsel en epitheel. Door de tong schoon te maken met Take One tongreiniger en Take One Gel wordt het stinkende afbraakproces doorbroken en de kwaliteit van de adem en de algehele mondgezondheid aanzienlijk verbeterd. 

Hoe werkt het

Verdeel een klein beetje Take One Tonggel op de achterkant van de tong en laat de gel 1 minuut inwerken. Borstel vervolgens enkele keren voorzichtig heen en weer zodat de aanslag naar de oppervlakte van de tong beweegt. Draai de tongreiniger nu om en gebruik het schraapstukje om de aanslag van de tong te vegen. Spoel de mond na met water of je favoriete mondspoeling en spuug het residu uit. Herhaal minimaal twee keer per dag, bij voorkeur ‘s ochtends en voor het slapen gaan.

Schrijf je eigen review
Take One Tongreiniger
Jouw rating