Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Dr. Katz Dry Mouth Lozenges 100 stuks

Zuigtabletjes tegen droge mond, slechte adem en een vieze smaak in de mond

10% Combineer-korting

€ 12,00
Niet op voorraad
 • Bestel er 2 voor 11,00 per stuk en bespaar 8%
 • Bestel er 4 voor 10,00 per stuk en bespaar 17%

 Bestel er 2 voor €22,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Dr. Katz Dry Mouth Lozenges: Verhelpt monddroogheid

De Dry Mouth Lozenges van Dr. Katz behoort tot één van de best verkochte middelen tegen monddroogheid en halitose ter wereld. 

In tegenstelling tot andere pastilles (die de mond slechts vochtig maken) zetten de Lozenges van Dr. Katz óók de speekselklieren aan het werk.

 • Biedt direct verlichting bij droge-mond-klachten 
 • Bevat natuurlijke speekselopwekkers
 • Verbetert de ademkwaliteit met flinke stappen
 • Gezoet met xylitol en niet met kunstmatige zoetstoffen of suikers
 • pH-neutraal 
 • Lichte mandarijn / mintsmaak

Bewezen 3 stappen formule

Dr. Katz Dry Mouth Lozenges, die allemaal afzonderlijk zijn verpakt, dragen op 3 manieren bij aan een betere mondgezondheid

 1. De citrusmint formule voorkomt een vieze smaak in de mond (dygeusie)
 2. In plaats bacteriën met suikers te voeden heeft Dr. Katz de ingrediënten zink, zuurstof en xylitol toegevoegd, die de oorzaak van slechte adem aanpakken bij de bron
 3. De natuurlijke speekselopwekkers triggeren de mond speeksel aan te maken. Eigen speeksel is de beste beschermheer van je gebit.

Wat is het verschil met andere producten tegen een droge mond?

 • Traditionele kauwgoms en smints tegen slechte adem en een droge mond bevatten vaak suiker. Deze producten zijn er vooral op gericht het probleem te maskeren in plaats van te bestrijden bij de bron.
 • De bacteriën die verantwoordelijk zijn voor gaatjes, slechte adem en tandvleesproblemen voeden zich namelijk met suikers. Daarnaast zijn er ook veel smints die sacharine en aspartaam bevatten, 2 stoffen die op de verdachtenlijst staan.
 • Terwijl de Lozenges van Dr. Katz op een aantal belangrijke punten verschillen, bevatten ze tegelijkertijd de superieure kwaliteit van wat je van een goed mondproduct mag verwachten. 

Wat zijn de nadelen van een droge mond?

Normaal gesproken gaat speeksel de strijd aan met bacteriën die verantwoordelijk zijn voor gaatjes, slechte adem, ontstoken tandvlees, een vieze smaak in de mond en andere orale ongemakken. In een droge mond is er dus geen bescherming meer. Tegelijkertijd kan xerostomie als gevolg hebben dat je moeilijk kunt slikken, eten en praten. 

✔️ Met de Dry Mouth Lozenges van Dr. Katz zijn de symptomen van monddroogheid eenvoudig en direct te bestrijden. De natuurlijke speekselopwekker bevochtigt de mond direct en spoort het lichaam aan meer van haar eigen saliva aan te maken.

Voorraad 

De Lozenges van Dr. Katz behoren momenteel tot één van onze producten waar een overweldigende vraag naar is. Het kan daarom zijn dat de Lozenges van Dr. Katz uitverkocht raken. Bij onvoldoende voorraad wordt dit duidelijk vermeld en verdwijnt de oranje bestelknop. Houd dan rekening met een lange levertijd.

Tijdelijke actie 

Bestel 2 Dr. Latz Lozenges voor €22 OF Bestel 4 Dr. Katz Lozenges voor €44

Vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis 

Bestel dit product samen met Oxyd8 Dry Mouth Mondwater en ontvang 10% combineerkorting. 

Niet goed = Geld Terug

Op basis van het retourpercentage, reviews, klanttevredenheidsonderzoek, eigen tests en onderzoek van de ingrediënten zijn wij ervan overtuigd dat dit product goed bevalt bij mensen die last hebben van een droge mond, slechte adem en dysgeusie.

100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug. 

Hoe vaak mag ik de Lozenges van Dr. Katz gebruiken?

Neem een Dr. Katz Lozenge op ieder moment van de dag wanneer je mond droog aanvoelt of wanneer je last hebt van een vieze smaak in de mond.

3 of 4 Lozenges per dag zou voldoende moeten zijn om de mond fris en gehydrateerd te houden.

Wat zijn de ingrediënten? 

Sorbitol, Natural Flavors, Magnesium Stearate, Xylitol, Spilanthes Acmella Flower Extract Blend, Zinc Gluconate, Rebaudioside A.

Zoals u gewend bent van Dr. Katz zijn de producten suikervrij, glutenvrij, aspartaamvrij, koosjer, geschikt voor diabeten en niet getest op dieren.

Inhoud 100 Stuks 

Wat kan ik nog meer doen tegen een droge mond?

Het bestrijden van een droge mond en het verlichten van de symptomen kan op een aantal manieren. De Mondzorgzaak heeft daarom een aantal bewezen tips en middelen op een rijtje gezet

 1. Drink voldoende water. Verspreid dit over de gehele dag. Liever om de 15 minuten een beetje water dan 3 glazen per keer.
 2. Probeer te voorkomen dat je met de mond open slaapt. Gebruik eventueel de OraRelieve Hydrating Gel, zodat je mond niet uitdroogt tijdens het slapen.
 3. Poets je tanden met een tandpasta die geen uitdrogende en bijtende stofjes bevat. Vermijd sodium lauryl sulfaat. Kies liever voor producten die hebben bewezen de speekselklieren aan te zetten en de mond te hydrateren. Goede voorbeelden zijn OxyFresh, Oxyd8 en OraRelieve toothpaste.
 4. Spoel de mond met een alcoholvrij mondwater op basis van sodium chlorite, aloë vera en zinklactaat. Deze hydraterende speekselopwekkers vind je terug in Oxyd8 Dry Mouth mondwater en OxyFresh. Beide mondspoelingen, bestaande uit meerdere natuurlijke speekselopwekkers, hebben klinisch aangetoond de vervelende gevolgen van een droge mond direct te verlichten.
 5. Gebruik naast Dr. Katz Dry Mouth Lozenges ook suikervrije kauwgom zoals Kaux, TheBreathCo of de droge mond pastilles van Xerostom.

Schrijf je eigen review
Dr. Katz Dry Mouth Lozenges 100 stuks
Jouw rating