Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

TUNG Brush & TUNG Natural Gel

Tongreiniger met natuurlijke gel tegen slechte adem en vieze mondsmaak

10% Combikorting

Adviesprijs  14,95 Speciale prijs  11,95
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  11,- per stuk en bespaar 8%
  • Bestel er 4 voor  10,- per stuk en bespaar 16%

Bestel 2 sets voor €26,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Tung Brush & Tung Natural Gel: Voor een roze tong en superfrisse adem!

Ontsmet de tong zonder gagreflex
Verhelpt slechte adem direct
 Bevordert het smaakvermogen
 Verbetert de algehele mondgezondheid 
 Alleen natuurlijke ingrediënten
 Geen agressieve stoffen 
 5% Combinatiekorting met California Breath Powerdrops Tongue

Uit een Amerikaans onderzoek blijkt dat 85% van de consumenten de tong het liefst schoonmaakt met TUNG Brush en TUNG Gel. En dat is niet zomaar.

Waarom is Tung Brush zo populair?

✔️ TUNG Brush is speciaal ontworpen om het ‘ruige’ maar kwetsbare tongweefsel op een effectieve manier te reinigen. Het compacte design heeft als voordeel dat het achterste deel van de tong eenvoudig kan worden bereikt, zónder vervelende kokhalsneigingen.

✔️ TUNG Gel Natural Mint Blast bevat zink dat zich hecht aan de zwavelverbindingen. waardoor de vieze geur verdwijnt. Belangrijker nog is dat in de TUNG Natural Gel alleen natuurlijke ingrediënten zitten die de balans in je mondflora herstellen. In een gezonde mond met voldoende zuurstof en een neutrale zuurgraad, maken bacteriën geen kans meer.

✔️Het gebruik van Tung Brush & Tung Natural Gel staat garant voor een kuszuivere adem en een schone, roze tong

✔️ In tegenstelling tot vlakke tongreinigers, weet je zeker dat je met Tung geen plekje van de tong overslaat. Tung veegt namelijk ook de aanslag onder het tongweefsel weg, iets waar vlakke reinigers vaak geen rekening mee houden.  

Video Tung Brush

Hoe kan ik Tung Brush en Gel het beste gebruiken?

Breng twee keer per dag een kleine hoeveelheid TUNG natural gel aan op de TUNG brush. Beweeg TUNG brush zachtjes van voren naar achteren en probeer zo ver mogelijk achter op de tong te komen. Hoe vaker je TUNG brush gebruikt des te makkelijker het zal gaan. Al na een paar dagen zal de tong zijn oorspronkelijke kleur terugkrijgen.

Waarom mijn tong niet poetsen met een tandenborstel?

Het is beter om je tong niet schoon te maken met een gewone tandenborstel en tandpasta. De haartjes van een tandenborstel zijn veel te hard, waardoor je het weefsel kunt beschadigen. Tandpasta bestaat uit een dikke substantie die van de haartjes een plakkerige bedoeling maken, wat lastig schoon te maken is. Dit trekt juist bacteriën aan die zich verder ontwikkelen wanneer je de tongreiniger niet gebruikt.

TUNG Natural gel bevat milde & tongvriendelijke componenten die niet alleen de tong bevrijden van witte aanslag, maar tegelijkertijd de mond trakteert op een fris gevoel.

Wat zijn de ingrediënten van Tung Natural Gel?

Sorbitol, Water, Glycerin, Hydrated Silica, Cocamidopropyl Betaine, Xylitol, Flavor, Cellulose Gum, Zinc Lactate, Sodium Benzoate, Stevia Rebaudiana Extract, Menthol.

Wat kan ik nog meer doen tegen een vieze aanslag op de tong?

Last van een witte tong en wil je daar zo snel mogelijk vanaf? Het hanteren van de onderstaande 6 stappen heeft bewezen bij te dragen aan een (blijvend) schone tong, een frisse adem en een goede algehele mondgezondheid.

  1. Poets de tong met een tongreiniger en gel;
  2. Spoel de mond goed schoon met een mild zuurstofmondwater zonder bijtende of uitdrogende ingrediënten, van bijvoorbeeld OxyFresh of Oxyd8;
  3. Druppel na het tongreinigen enkele California Breath Powerdrops achter op de tong. Zo blijft de tong beschermt tegen nieuwe bacteriën;
  4. Houd de mond overdag gehydrateerd met Dr Katz Lozenges of Oravall Xylitol Kauwgom en door regelmatig water te drinken.
  5. Probeer te voorkomen dat je met de mond openslaapt. Een droge mond zorgt voor tongaanslag. Voorzie de tong en mondweefsels eventueel ‘s nachts de raspberry hydrating gel zodat bacteriën zich niet kunnen ontwikkelen.
  6. Voorkom dat neusslijm zich via de sinussen richting de achterkant van de tong begeeft. Dit kun je realiseren door de neus regelmatig te snuiten en enkele druppels Nasal sinus drops in beide neusgaten aan te brengen.

Schrijf je eigen review
TUNG Brush & TUNG Natural Gel
Jouw rating