Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Oravall® Mondwater Voor Frisse Adem

Mondwater voor een frisse adem met behulp van Actieve Zuurstof

Rating:
100 % of 100

5% Combineerkorting

 16,95
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  16,- per stuk en bespaar 6%
  • Bestel er 4 voor  15,- per stuk en bespaar 12%

 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Oravall® Mondwater: 8 uur lang een prettige ademgeur

  • Voorkomt en bestrijdt effectief, maar veilig een slechte adem (halitose)
  • Respecteert het natuurlijke evenwicht van de mondflora
  • Prettige, subtiele mintsmaak
  • Bevat geen SLS (sodium lauryl sulfaat), suiker, alcohol of kunstmatige smaak- en kleurstoffen

Een slechte adem komt vaker voor dan je denkt

Ongeveer 20% van de mensen heeft regelmatig een slechte adem. Sommigen hebben dat  zelf niet door, omdat je je eigen geur niet meer opmerkt. Vroeger dacht men dat een slechte adem uit de maag komt, maar dat blijkt maar zelden (ongeveer 4%) het geval. Meestal, en dan hebben we het over meer dan 90%, is de oorzaak van een slechte adem in de mond- en keelholte gelegen.

Hoe ontstaat slechte adem?

Schadelijke anaerobe bacteriën zetten suikers om in gassen, de zogenaamde vluchtige zwavelverbindingen. Een overmaat van deze bacteriën in de mond betekent een toename van deze zwavelachtige gassen, die zorgen voor de nare geur. Afgezien van de kwaliteit van je adem, heeft het woekeren van deze bacteriën nog veel meer nadelige gevolgen. Dezelfde boosdoeners zijn verantwoordelijk voor tal van mondproblemen, zoals de vorming van tandsteen, cariës (gaatjes), amandelstenen en tandvleesontstekingen.

Oravall bestrijdt ademgeur met Actieve zuurstof en Bicarbonaat

Om een slechte adem te bestrijden is een actieve zuurstofformule de aangewezen weg. Actieve zuurstof maskeren de geur niet, maar pakt het probleem aan bij de kern.

Ten eerste bestrijdt zuurstof de bacteriën door hun zuurstofarme leefomgeving te verstoren. Bovendien neutraliseren de zuurstofmoleculen de stinkende zwavelverbindingen die zij produceren.

Oravall mondwater heeft een zeer hoge concentratie aan zuurstof, zodat deze effecten direct merkbaar zijn. De actieve zuurstofformule wordt ondersteund door natrium bicarbonaat, oftewel zuiveringszout. Dit reguleert de pH-waarde in de mond.

Respect voor de mondflora

In tegenstelling tot reguliere mondwaters met antiseptische of verzurende bestanddelen wordt door Oravall mondwater het natuurlijk evenwicht van de mondflora gerespecteerd en hersteld. Met andere woorden: de schadelijke bacteriën en hun stinkende zwavelverbindingen worden uitgeschakeld, maar de nuttige en goede bacteriën blijven ongemoeid.

Gebruik zo vaak je wilt zonder bijwerkingen

Bij sterke antiseptische mondwaters moet je na verloop van tijd een rustperiode instellen zodat de mondflora zich kan herstellen. Bij Oravall mondwater hoeft dat niet, omdat het het natuurlijke evenwicht van de mondflora alleen maar ten goede komt. En ook dat helpt weer mee een slechte adem te voorkomen of bestrijden.

 

Met Oravall mondwater ben je structureel verzekerd van een frisse adem. Het bevat geen alcohol, suiker, sacharine, SLS (sodium lauryl sulfaat) of andere bestanddelen die de weefsels kunnen irriteren. Ook bij niet permanente gevallen van een slechte adem, zoals door knoflook, eiwitrijk voedsel of alcohol, neutraliseert Oravall mondwater de nare geurtjes.

 

Gebruiksaanwijzing Oravall® Mondwater

Oravall mondwater kun je, afhankelijk van de ernst van de klachten, 1 tot 3 keer per dag gebruiken. Spoel je mond en gorgel bijvoorbeeld na het tandenpoetsen.

Zet de fles of dop nooit direct aan je mond om besmetting van de vloeistof te voorkomen. Giet 1 of 2 doppen Oravall mondwater in een bekertje, spoel je mond minstens 30 seconden en spuug het mondwater uit. Voor extra zekerheid kun je nog een dopje mondwater in het bekertje doen en nogmaals je mond spoelen. Hoe langer je de vloeistof in je mond houdt, des te beter de zuurstofmoleculen hun werk kunnen doen. Oravall mondwater is ook geschikt voor gebruik in een monddouche.

Voor onderweg kun je een handig flesje Oravall mondspray, met dezelfde samenstelling en werking, gebruiken.

Omdat Oravall mondwater de mondflora respecteert, mag je het dagelijks gebruiken zonder rustperiode. Let er bij de keuze van je tandpasta op dat deze geen SLS (sodium lauryl sulfaat) bevat. Deze schuimende stof kan het heilzame effect van het zuurstofrijke mondwater neutraliseren.

Wat zijn de ingredienten van Oravall® mondwater?

aqua, propanediol, natriumgluconaat, natriumbicarbonaat, gehydrogeneerd zetmeelhydrolysaat, poloxameer 407, natriumchloriet, xylitol, aroma, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, mentha piperita (pepermuntolie), tetranatriumedta.
 
Oravall mondwater is vrij van alcohol, sacharine, SLS (sodium lauryl sulfaat) en Benzalkoniumchloride. Het is geschikt voor diabetici en ontwikkeld zonder dierproeven.

Voor een totaalaanpak tegen slechte adem verwijzen u door naar dit artikel

Schrijf je eigen review
Oravall® Mondwater Voor Frisse Adem
Jouw rating