Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Oravall® mondspray slechte adem

Mondspray met active oxygen en sodium bicarbonaat tegen slechte adem

Rating:
100 % of 100

10% Combineerkorting

 15,-
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  13,50 per stuk en bespaar 10%

Bestel er 2 voor €27,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Oravall® mondspray slechte adem

  • Bestrijdt effectief maar veilig een slechte adem (halitose)
  • Respecteert het natuurlijke evenwicht van de mondflora
  • Handige spray voor tussendoor en onderweg
  • Prettige milde mintsmaak
  • Geen suiker, alcohol of kunstmatige smaak- en kleurstoffen

Een slechte adem komt vaker voor dan je denkt

Ongeveer 20% van de mensen heeft regelmatig een slechte adem. Vaak heb je dat niet door, omdat je je eigen geur niet opmerkt. Vroeger dacht men dat een slechte adem uit de maag komt. Dat blijkt echter maar zelden het geval (ongeveer 4%). Meestal, en dan hebben we het over meer dan 90%, is de oorzaak van een slechte adem in de mond- en keelholte gelegen.

Schadelijke anaerobe bacteriën zetten suikers om in gassen, de zogenaamde vluchtige zwavelverbindingen. Een overmaat van deze bacteriën in de mond betekent een toename van deze stinkende gassen. Afgezien van de kwaliteit van je adem, heeft het woekeren van deze bacteriën nog veel meer nadelige gevolgen. Ze zijn ook verantwoordelijk voor andere mondproblemen, zoals de vorming van tandsteen, cariës (gaatjes), amandelstenen en tandvleesontstekingen. Afgezien van een permanente slechte adem (halitose) kan je mondgeur ook tijdelijk te wensen over laten door ochtend-halitose, alcohol, veel ui of knoflook in het eten of door een eiwitrijk dieet.

Dan nu het goede nieuws: je kunt een slechte adem effectief, maar toch veilig bestrijden

Dat kan zelfs heel gemakkelijk met Oravall mondwater en Oravall mondspray. De schadelijke bacteriën die verantwoordelijk zijn voor een slechte adem zijn anaëroob. Dat houdt in dat ze gedijen in een omgeving met weinig of geen zuurstof. Daarom is speeksel van nature zuurstofrijk. Het zorgt voor de natuurlijke bescherming van het gebit en een frisse adem. Een effectieve manier om deze bacteriën te bestrijden is het toevoegen van extra zuurstof in de mond. Ook de tijdelijke vormen van een slechte adem zoals een alcohol- of knoflookgeur, kun je effectief neutraliseren met Oravall mondspray.

Effectief, maar wel veilig

Een actieve zuurstofformule is de beste manier om een slechte adem te bestrijden. Ten eerste verstoort zuurstof de ideale leefomgeving van schadelijke bacteriën, die gedijen in een zuurstofarme omgeving. Bovendien neutraliseren de zuurstofmoleculen de stinkende zwavelverbindingen die zij produceren.

Zowel Oravall mondwater als mondspray hebben een zeer hoge concentratie aan zuurstof, waardoor deze effecten direct merkbaar zijn. Omdat de mondspray het natuurlijke evenwicht van de mondflora respecteert, kun je het net als Oravall mondwater onbeperkt gebruiken.

Door regelmatig Oravall mondwater en mondspray te gebruiken ben je structureel verzekerd van een frisse adem. Het bevat geen alcohol, suiker, sacharine, SLS (sodium lauryl sulfaat) of andere irriterende bestanddelen.

Gebruiksaanwijzing Oravall® mondspray slechte adem

Spray 2 - 3 keer in je mond en je hebt direct een schoon mondgevoel en een frisse adem.

Thuis kun je na het tanden poetsen Oravall mondwater gebruiken, dat dezelfde samenstelling en werking heeft.

Omdat Oravall mondspray de mondflora respecteert, mag je het dagelijks gebruiken zonder rustperiode. Let er bij de keuze van je tandpasta op dat deze geen SLS (sodium lauryl sulfaat) bevat. Deze schuimende stof kan het heilzame effect van de zuurstofrijke mondspray neutraliseren.

Ingrediënten Oravall® mondspray slechte adem

Water, sodium chlorite, natriumbicarbonaat, PEG-40 gehydrogeneerde castorolie, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, Mentha Piperita (pepermunt), natriumhydroxide, Tetranatrium EDTA, aroma.

Oravall mondspray is vrij van alcohol, sacharine, SLS (sodium lauryl sulfaat) en Benzalkoniumchloride. Het is geschikt voor diabetici en ontwikkeld zonder dierproeven.

Schrijf je eigen review
Oravall® mondspray slechte adem
Jouw rating