Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

California Breath Powerdrops Tongue

Ontsmettende tongdruppels tegen tongaanslag, slechte adem en een slechte mondsmaak

10% Combineerkorting

€ 15,00
Niet op voorraad
 • Bestel er 2 voor 12,50 per stuk en bespaar 17%
 • Bestel er 4 voor 11,00 per stuk en bespaar 27%

 Bestel er 2 voor €25,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

California Breath Powerdrops Tongue: Tegen een vieze adem, witte tong en slechte smaak in de mond

 • Verwijdert bacteriële tongaanslag druppels op de tong
 • Neutraliseert slechte ademgeur vanuit het tongweefsel
 • Stopt de bacteriële toevoer van de tong richting de amandelen en vermindert de kans op amandelsteentjes
 • Helpt de tong haar roze kleur terug te krijgen
 • Helpt de smaak verbeteren 
 • Voor mensen die een tongreiniger niet fijn vinden vanwege gagreflex

Waarom zou ik Powerdrops Tongue gebruiken?

Wist je dat 90% van alle slechte adem wordt veroorzaakt door aanslag op je tong? Door de tong te besprenkelen met California Breath Powerdrops Tongue verdwijnt de aanslag, herstelt de roze kleur en kun je de kwaliteit van de adem met flinke stappen verbeteren. 

Is mijn tongreiniger niet voldoende om een schone tong te krijgen?

Bij veel mensen is de aanslag zó hardnekkig dat het moeilijk weg te poetsen is met alleen een tongschraper. Het kan ook zijn dat de aanslag snel weer terug komt. De druppels, die zich gemakkelijk verplaatsen tussen het ruwe tongslijmvlies, bieden dan uitkomst. 

Je kunt de druppels eveneens gebruiken om de tong te beschermen tegen nieuwe bacteriën en om te voorkomen dat je (bijvoorbeeld op je werk) uit de mond gaat ruiken.

Waarom werkt Powerdrops Tongue zo goed?

De naam Powerdrops komt niet zomaar aanwaaien. De unieke formule, bestaande uit de antibacteriële bestanddelen active oxygen, zinkgluconaat en tea tree olie, laat hardnekkige aanslag verdwijnen als sneeuw voor de zon, waardoor zelfs de hevigste vorm van slechte adem wordt aangepakt. 

Daarnaast wordt de kans verkleind op viezigheid in de amandelen (amandelstenen) en voorkomt het een vieze en bittere smaak in de mond.

Kan ik Powerdrops Tongue veilig gebruiken?

Het product is 100% veilig, ook tijdens de zwangerschap. Je mag het zo vaak gebruiken als nodig. En het is simpel om aan te brengen. Door de tong te voorzien van slechts 2-3 Powerdrops kun je de bacteriële aanslag ontmantelen en de stinkende geur neutraliseren. 

Dit alles gebeurt, in tegenstelling tot veel mondspoelingen, op een mondvriendelijke wijze zónder de natuurlijke huishouding te ontregelen.

Voorraad 

De California Breath Powerdrops behoren momenteel tot één van onze producten waar een overweldigende vraag naar is. Het kan daarom zijn dat de Powerdrops uitverkocht raken. Bij onvoldoende voorraad wordt dit duidelijk vermeld en verdwijnt de oranje bestelknop. Houd dan rekening met een lange levertijd.

Tijdelijke actie 

Bestel 2 Powerdrops voor €25

Bestel 4 Powerdrops voor €44

Vanaf €60 zijn de verzendkosten gratis 

Bestel dit product samen met TonsilFresh Nasal Sinus Drops en ontvang 10% combineerkorting. De neusdruppels van TonsilFresh voorkomen de toevoer van neusslijm en bacterien achter op de tong. 

Niet goed = Geld Terug

Op basis van het retourpercentage, reviews, klanttevredenheidsonderzoek, eigen tests en onderzoek van de ingrediënten zijn wij ervan overtuigd dat dit product goed bevalt bij mensen die last hebben van een witte aanslag op de tong, slechte adem en dysgeusie.

100% tevredenheidsgarantie. Niet goed, geld terug. 

Hoe kan ik Powerdrops Tongue het beste gebruiken?

 1. Poets de tong met een tongreiniger en ontsmettende gel zoals OraBrush Try Me. 
 2. Druppel vervolgens 2-3 California Breath Powerdrops Tongue achterop je tong. Herhaal gedurende de dag zo vaak als nodig.

California Breath Powerdrops is verpakt in een klein flesje die je ook makkelijk mee kunt nemen voor onderweg. 

Wat zijn de ingrediënten van California Breath Powerdrops?

Purified water, sorbitol, peg-12, highly concentrated OXYD-8 (stabilized ClO2, sodium chlorite), aloe barbadensis leaf juice, xylitol, ammonium glycyrrhizate, camellia sinensis leaf extract, tea tree olie, essential oils of peppermint and spearmint, sodium bicarbonate, sodium benzoate, sodium citrate, polysorbate 20

De Powerdrops bevatten zoals u van DeMondzorgzaak gewend bent geen Alcohol, Saccharine, Sodium Lauryl Sulfate of Benzalkonium Chloride 

Totale aanpak tegen tongaanslag 

Omdat er soms meerdere oorzaken verantwoordelijk zijn voor aanslag op de tong, lukt het niet altijd om de tong schoon te houden. Om die reden heeft De Mondzorgzaak een 5 stappen-plan opgesteld zodat je gehele dag door een frisse adem hebt.

 1. Poets de tong met een OraBrush of Tung Brush en gebruik een speciale ontsmettende gel
 2. Gebruik daaropvolgend de California Breath Powerdrops Tongue
 3. Spoel en poets met producten die vrij zijn van alcohol en sulfaten en die niet zuur zijn. Deze middelen verergeren de aanslag juist. Kiest liever voor formules met active oxygen, tea tree olie en zinklactaat zoals OxyFresh en Oxyd8
 4. Voorkom een droge mond. Hoe droger de mond hoe meer bacteriën zich kunnen vestigen op de tong. Drink voldoende water en gebruik Ultradex mondspray, Dr Katz Dry Mouth Lozenges. Zo stimuleer je de speekselproductie, waardoor bacteriën geen kans krijgen 
 5. Voorkom dat neusslijm zich richting de tong begeeft met TonsilFresh Nasal Sinus Drops
 6. Beperk het drinken van alcohol en roken
 7. Smeer voordat je gaat slapen de weefsels en tong in met Raspberry Hydrating Gel

Schrijf je eigen review
California Breath Powerdrops Tongue
Jouw rating