Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

TonsilFresh Kauwgom

Biologische kauwgom voor een frisse adem

10% Combineerkorting

 12,95
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  11,- per stuk en bespaar 15%
  • Bestel er 4 voor  10,- per stuk en bespaar 23%

 Bestel er 2 voor €26,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

TonsilFresh Kauwgom

Deze gezonde biologische kauwgom verzorgt je gebit, houdt je adem fris en helpt amandelstenen voorkomen.

  • Helpt tegen amandelstenen en een slechte adem
  • Helpt cariës (gaatjes) en tandvleesontsteking voorkomen
  • Gezonde biologische kauwgom, gecertificeerd GMO-vrij
  • Xylitol afkomstig van berkenbomen
  • Zachter en groter dan andere kauwgompjes
  • Zonder suiker, zoetstof, titaandioxide en conserveringsmiddel

Het hoofdingrediënt van TonsilFresh Chewing Gum is xylitol. Deze zoetstof heeft klinisch bewezen voordelen voor je gebit. Ook de mondholte en de amandelen zijn gebaat bij de natuurlijke antibacteriële werking van xylitol.

Zoals we weten is suiker slecht voor het gebit omdat bacteriën het omzetten in zuren die het gebit aantasten. Dankzij de afwijkende molecuulstructuur kunnen zij, ondanks de zoete smaak, niets met xylitol.

Maar er is meer: dankzij xylitol kunnen de bacteriën zich minder goed als tandplak aan het tandglazuur hechten. Xylitol stimuleert door de koele, frisse smaak ook nog eens de aanmaak van speeksel. Een groot voordeel want dit is de natuurlijke bescherming tegen bacteriën. En alsof dat nog niet genoeg is, reguleert xylitol ook de Ph-waarde van het speeksel waardoor mineralen uit het voedsel beter opgenomen worden op zwakke plekken in het tandglazuur.

De xylitol in TonsilFresh Chewing Gum is gewonnen uit de bast van biologisch geteelde berkenbomen in de Verenigde Staten. Het is vrij van genetisch gemodificeerde organismen, in tegenstelling tot goedkopere uit mais gewonnen xylitol.

Ook de hulpstoffen in de kauwgom zijn puur natuur en bevatten geen conserveermiddelen of de in kauwgom veel gebruikte witte kleurstof titaandioxide.

Gebruiksaanwijzing

Kauw meerdere kauwgompjes per dag voor een schoon en glad gebit, een frisse adem en minder kans op amandelstenen (tonsil stones).

Hou producten met xylitol weg bij honden, aangezien voor hen een kleine hoeveelheid al levensgevaarlijk is. Heeft je hond stiekem een kauwgommetje gesnaaid, neem dan direct contact op met de dierenarts.

Wat zijn de ingrediënten van TonsilFresh Kauwgom?

Xylitol, gom-basis, plantaardige glycerine, natuurlijke smaakstoffen, Arabische gom, zonnebloem lecithine en carnauba-was.

Inhoud: 78 gram, 60 stuks 

Schrijf je eigen review
TonsilFresh Kauwgom
Jouw rating