Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Anoxident Balance Tandpasta

Tandpasta met anti-oxidanten en lactoferrine voor voorkomen van slechte adem, droge mond, gaatjes en tandvleesproblemen

5% Combineerkorting

€ 12,00
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor 11,00 per stuk en bespaar 8%
 • Bestel er 4 voor 10,00 per stuk en bespaar 17%

 Bestel er 2 voor €22,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

AnOxident balance Toothpaste

AnOxident balance Toothpaste is een tandpasta die de natuurlijke balans in de mond herstelt en met name geschikt is voor mensen met overmatige glucoseconcentraties in het speeksel. De tandpasta beschermt het tandglazuur en draagt bij aan het voorkomen van tandbederf en tandvleesontstekingen. 

 • Voor mensen met hoge glucosegehaltes in speeksel, bijvoorbeeld door diabetes
 • Bij gevoelige tanden
 • Bij tandvleesontstekingen of gevoelig tandvlees
 • Nuttig voor mensen met een afwijkende mond-pH-waarde
 • Geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor veel voorkomende bestanddelen van andere tandpasta’s, zoals sodiumlaurylsulfaat

Zo werkt AnOxident balance Toothpaste

AnOxident balance Toothpaste is een vernieuwende tandpasta die de negatieve effecten van glucose (suiker) in het speeksel tegengaat. Hoewel bij iedereen glucose aanwezig is in het speeksel, is dit bij sommige mensen hoger dan normaal, bijvoorbeeld bij diabetes. Dit hoge glucosegehalte vergroot de kans op gebits- en tandvleesproblemen, doordat bacteriën de glucose gebruiken om te groeien en schade aan te richten.

Met AnOxident balance Toothpaste verminder je de negatieve invloed van glucose in speeksel, terwijl ook de natuurlijk pH-waarde in de mond wordt hersteld. Dit draagt bij aan een natuurlijke balans in de mond, waarmee klachten kunnen worden voorkomen.

AnOxident balance Toothpaste herstelt deze pH-balans met het gepatenteerde DUOX-complex, in combinatie met melk- en plantenextracten. De werking van de tandpasta is klinisch bewezen.

De tandpasta bevat anti-oxidanten, die schadelijke stoffen aanpakken en zo de mond beschermen.

AnOxident balance Toothpaste maakt gebruik van xylitol en fluoride, die beide anti-bacterieel werken, zonder de natuurlijke, gezonde bacteriebalans te verstoren. Niet alleen is dit goed voor de gezondheid van de mond, ook draagt het bij aan een frisse adem. 

 • Pakt de negatieve invloed van een hoog glucosegehalte in speeksel aan, bijvoorbeeld bij diabetes
 • Het gepatenteerde DUOX-complex herstelt de natuurlijke pH-waarde
 • Pakt schadelijke bacteriën aan, zonder de natuurlijke, gevoelige bacteriebalans in de mond te verstoren
 • Verkleint effectief de kans op parodontale problemen: gezond tandvlees en een stevig, gezond gebit
 • Eén tube is geschikt voor wel honderd poetsbeurten

Milde, maar effectieve bestanddelen

Veel tandpasta’s maken gebruik van bestanddelen die weliswaar reinigen, maar ook kunnen leiden tot irritaties. Met name voor mensen met een gevoelig gebit en gevoelig tandvlees kan dit problematisch zijn.

Een voorbeeld hiervan is sodiumlaurylsulfaat, vaak simpelweg SLS genoemd. Deze stof veroorzaakt het karakteristieke schuimeffect dat veel tandpasta’s hebben. Sodiumlaurylsulfaat kan echter ook leiden tot irritaties van het tandvlees en de kans op aften vergroten.

AnOxident balance Toothpaste bevat geen sodiumlaurylsulfaat en is niet schuimend. Dat wil echter niet zeggen dat de tandpasta niet effectief is, want met het DUOX-complex, fluoride en xylitol biedt de tandpasta een complete bescherming voor het gebit. 

In tegenstelling tot veel andere tandpasta’s is AnOxident balance Toothpaste niet agressief, maar mild voor het gebit. Houd er rekening mee dat de tandpasta elementen van melk gevat.

Veilige, totale bescherming

AnOxident balance Toothpaste is met name geschikt voor mensen met diabetes of andere aandoeningen die een hoog glucosegehalte in het speeksel veroorzaken. Ook voor mensen zonder dit probleem is de tandpasta echter een uitstekende keuze.

Met behulp van de eerdergenoemde bestanddelen zorgt AnOxident balance Toothpaste voor een gezond en sterk gebit, terwijl het tandvlees stevig en strak rond de tanden zit. Voorkom veelvoorkomende mondproblemen door regelmatig AnOxident balance Toothpaste te gebruiken. 

De AnOxident balance Toothpaste is geschikt voor iedereen, ook bij gevoelig tandvlees en kan een significante bijdrage leveren aan de gezondheid van de mond. Pak schadelijke bacteriën aan, zonder de gezonde en natuurlijke balans te verstoren. Met AnOxident balance Toothpaste bereik je een gezonde, frisse mond.

Gebruik van AnOxident balance Toothpaste

Er zijn geen restricties voor het gebruik van AnOxident balance Toothpaste. Gebruik de tandpasta het liefst na een grote maaltijd en voor het slapen. Poets tenminste twee minuten grondig en spoel niet na met water. Gebruik eventueel AnOxident balance mondwater na het poetsen voor een nog completere bescherming.

Excipients, Sodium Monofluorophosphate 1.14% w/w (1500 ppm fluoride ion), Xylitol, Milk Protein Extract, Milk Substrate, Cucumis Melo, Apo Lactoferrin-NFQ®, Lactoferrin-NFQ®

Schrijf je eigen review
Anoxident Balance Tandpasta
Jouw rating