Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta (Fluoride-Vrij)

Natuurlijke fluoride-vrije kindertandpasta met aangename karamelsmaak om gaatjes te voorkomen

Rating:
100 % of 100

10% Combineerkorting

 6,95
Binnenkort leverbaar

Vandaag besteld, *morgen in huis
Achteraf betalen mogelijk
Gratis verzenden vanaf €60,-
100% tevredenheidsgarantie

Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta

Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta is speciaal voor kinderen. Net als alle andere mondverzorgingsproducten van Dentissimo, is ook deze tandpasta gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Wat Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta zo fijn maakt is de natuurlijke aangename karamelsmaak die vermengd is met de fluoride-vrije tandpasta. Hierdoor wordt het poetsen van de tanden van uw kind aangenaam en went uw kind gemakkelijk aan mondhygiëne. Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta voorkomt gaatjes en revitaliseert het tandglazuur. Door de aanwezigheid van calcium en vitamines versterkt de tandpasta de tanden van uw kind en beschermt het gevoelig tandvlees.

Waarom moet ik kiezen voor Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta?

Zoals reeds vermeld is, is Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta vermengd met een aangename karamelsmaak. Dit maakt het poetsen van de tanden van uw kind tot een ware beleving. U zult merken dat uw kind het steeds leuker vindt om de tanden te poetsen. Maar wat is nog meer een reden om voor deze tandpasta te kiezen?

 • Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta beschermt het gebit van uw kind tegen gaatjes en tandbederf;
 • Het verwijdert tandplak en voorkomt de vorming van tandsteen;
 • De tandpasta voorkomt ontstekingen en kalmeert geïrriteerde weefsels;
 • Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta versterkt het tandglazuur;
 • Het voedt en verzacht het tandvlees en versnelt wondgenezing in de mond van uw kind;
 • De kindertandpasta is fluoride-vrij;
 • Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta maakt de tanden van uw kind sterk en gezond.

Hoe werkt Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta?

Alle producten van Dentissimo zijn gebaseerd op natuurlijk ingrediënten. Daar is Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta geen uitzondering op, in tegendeel. Maar welke stoffen in deze tandpasta zorgen ervoor dat het gebit van uw kind schoon en gezond blijft?

 • Calcium en Vitamine E: versterken het tandglazuur en voorkomen ontwikkeling van gaatjes. Daarnaast reinigen deze ingrediënten de tanden van uw kind en het tandvlees zachtjes;
 • Chamomilla: garandeert een ontstekingsremmend effect;
 • Geranium: deze stof garandeert een antibacterieel effect.

De organische ingrediënten in Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd. 

Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta is geformuleerd zonder schadelijke stoffen, zoals: Sodium Lauryl Sulfaat (SLS), Parabenen en Allergenen.

Hoe gebruik ik Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta voor mijn kind?

 1. Breng een kleine hoeveelheid Dentissimo Kids Kindertandpasta aan op de tandenborstel van uw kind;
 2. Ga rustig heen en weer langs de boven- en onderkaak van uw kind;
 3. Spoel het gereinigde gebit vervolgens met water;
 4. Slik de tandpasta en het water niet door.

Herhaal deze stappen 2 keer per dag: 's ochtends na het ontbijt en 's avonds voor het slapen.

 

Welke ingrediënten zitten er in Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta?

Water, Glycerine, Xylitol, Sorbitol, Cellulosegom, Gehydrateerde Silicium, Sodium Lauroyl Sarcosinaat, Propyleen-Glycol, Calcium Lactaat, Calcium Pantothenaat, Calcium-Glycerofosfaat, Extract van Geranium Maculatumen, Chamomilla Recutita, Natriumsaccharine, Tocopheryl Acetaat, Aroma, Natriumbenzoaat, Citroenzuur, CI 16035 en CI 19140.

Aanbevelingen naast Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta

Uiteraard biedt Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta een goede basis om de tanden van uw kind goed te reinigen. Maar soms is poetsen alleen niet genoeg, zeker als het om kinderen gaat. Voor een optimale reiniging van het gebit van uw kind raden wij daarom het volgende aan:

 1. Wanneer u het gebit van uw kind poetst met Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta, is het verstandig om dit te doen met een goede tandenborstel. De Humble Brush Eco Bamboe Tandenborstel is een natuurlijke en duurzame tandenborstel, gemaakt van 100% bamboe. De softe nylon borstelhaartjes zijn gemaakt van dupon, waardoor de borstel zacht maar adequaat borstelt. Daarnaast kunt u overwegen om de Dr. Barman's SuperBrush Tandenborstel te gebruiken bij het poetsen van het gebit van uw kind. Deze tandenborstel poetst tegelijkertijd de binnen-, buiten- en bovenkant van het gebit van uw kind. Dit is dus een perfect product om de tanden van uw kind mee te poetsen.
 2. Naast het poetsen van het gebit van uw kind, is het ook verstandig om regelmatig de mond te spoelen met Dr. Bite Berrylicious Mondwater. Dit natuurlijke mondwater met een heerlijk fruitige smaak ontsmet de mond, zorgt voor een frisse adem en houdt de weefsels in de mond gezond. Door de toevoeging van Vitamine C wordt het tandvlees gezond gehouden. Tevens is er Aloë Vera toegevoegd, wat een ontsmettende en verzachtende werking heeft.
 3. Tot slot raden wij u aan om regelmatig Dr. Bite Berrylicious Mondspray te gebruiken voor het gebit van uw kind. Deze natuurlijke mondspray met aardbeiensmaak is speciaal gericht op kinderen en is voorzien van een heerlijke aarbeiensmaak. De mondspray heeft een ontsmettende werking en houdt het tandvlees en de weefsels in de mond gezond. Uw kind zal dol zijn op de mondspray en het is ook goed voor het gebit. 

Schrijf je eigen review
Dentissimo Kids 2-6 Kindertandpasta (Fluoride-Vrij)
Jouw rating