Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Atemfrisch mondwater

Mondspoeling met actieve zuurstof voor een frisse adem

Rating:
100 % of 100

10% korting met tandpasta

 15,-
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  14,- per stuk en bespaar 7%
 • Bestel er 4 voor  13,50 per stuk en bespaar 10%

 Bestel er 2 voor €28,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Atemfrisch mondwater: Bestrijd slechte adem met zuurstof

Atemfrisch mondwater is een spoeling die gericht en effectief een slechte adem aanpakt. Geen simpele maskering van de lucht, maar een aanpak bij de bron, zodat je de geur van je adem structureel frisser wordt. Dat doet Atemfrisch mondwater met behulp van actief zuurstof, dat schadelijke bacteriën actief kan bestrijden.  

Atemfrisch mondwater is in diverse situaties een uitstekende keuze: 

 • Bij een structureel slechte adem (halitose)
 • Bij een slechte adem in de ochtend
 • Wanneer je regelmatig een vieze smaak in de mond hebt
 • Bij problemen met het tandvlees, zoals gevoeligheid en bloedingen
 • Bij amandelstenen en/of een witte aanslag op de tong

De effectiviteit van Atemfrisch mondwater

 Heb je last van een slechte adem en/of een vieze smaak in de mond, dan ligt de oorzaak vrijwel altijd bij de zogenaamde anaerobe bacteriën. Dit zijn bacteriën die gedijen in zuurstofarme omstandigheden en hierbij zwavelverbindingen produceren die je een slechte adem geven.

 De bacteriën doen het een stuk minder goed in zuurstofrijke omgevingen. Dit is waar Atemfrisch mondwater een belangrijke rol speelt. Het mondwater droogt niet uit, maar hydrateert de mond. Bovendien zorgt het actieve zuurstof dat aanwezig is in de mond ervoor dat de bacteriën niet verder groeien en de natuurlijke balans wordt hersteld. 

Atemfrisch mondwater heeft de volgende bijzondere voordelen: 

 • Actief zuurstof bestrijdt de schadelijke bacteriën in de mond die voor een slechte adem zorgen, maar laat de goede bacteriën onaangeroerd
 • De lichte pepermuntsmaak van de mondspoeling biedt directe verlichting en geeft een prettige smaak in de mond
 • Volledig veilig te gebruiken: de samenstelling van het mondwater is uitvoerig en wetenschappelijk onderzocht en getest
 • Geen alcohol of andere stoffen die de mond kunnen uitdrogen. Zo houd je met Atemfrisch mondwater een vochtige mond, wat ongunstig is voor de schadelijke bacteriën

Doordachte formule zonder risico

Loop door een gemiddelde drogist en je ziet direct diverse merken van mondwater. Helaas bevatten veel mondwaters nog bedenkelijke ingrediënten die eerder een negatieve invloed hebben op de mondgezondheid dan een positieve. 

Zo bevatten veel mondwaters nog alcohol, dat weliswaar de bacteriën doodt, maar daarbij geen onderscheid maakt tussen schadelijke en goede bacteriën. Bovendien droogt alcohol de mond uit, waardoor de kans groot is dat op de lange termijn de anaerobe, schadelijke bacteriën juist de overhand krijgen, met meer klachten als gevolg. Atemfrisch mondwater maakt geen gebruik van alcohol.

Ook sodiumlaurylsulfaat, een veel gebruikte stof in mondwaters en andere orale producten, is niet aanwezig in Atemfrisch mondwater. Sodiumlaurylsulfaat geeft een karakteristiek schuimend effect in tandpasta en sommige mondwaters, maar kan ook aften en wondjes in de mond veroorzaken. Dit zorgt juist weer voor slechte adem. 

Veilig, effectief en eenvoudig

 De samenstelling van Atemfrisch mondwater is gebaseerd op uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en het langdurig testen van de ingrediënten. Zo weet je met Atemfrisch mondwater zeker dat je een volledig veilig mondwater in huis haalt, vrij van bijwerkingen. 

✓ Tegelijkertijd is het mondwater uiterst effectief dankzij de sterke werking van actief zuurstof. Dankzij actief zuurstof gaat de gezondheid van je mond zichtbaar vooruit, terwijl je een slechte geur van de adem effectief kunt bestrijden.

✓ De lichte mentholsmaak van Atemfrisch mondwater geeft je een directe prettige smaak in de mond, zonder dat hierbij gebruik gemaakt wordt van suiker.

 

 

Hoe kan ik Atemfrisch mondwater het beste gebruiken?

Je kunt Atemfrisch mondwater op ieder moment van de dag snel gebruiken voor een frisse adem en aanpak van schadelijke, stinkende bacteriën in de mond. Spoel de mond idealiter twee keer per dag met het mondwater: in de ochtend en voor het slapen gaan. 

 1. Poets de tanden met een goede tandpasta, zoals RyttPro tandpasta. Deze tandpasta droogt de mond niet uit en maakt geen gebruik van stoffen als sodiumlaurylsulfaat
 2. Spoel gedurende tenminste twee minuten met een dopje Atemfrisch mondwater. Laat het mondwater door de hele mond verspreiden
 3. Spuug het mondwater uit en spoel niet na met water
 4. Probeer gedurende een half uur niet te eten of te drinken voor het beste resultaat

Wat zijn de ingrediënten van AtemFrisch mondwater?

INGREDIENTS: AQUA, PROPANEDIOL, SODIUM GLUCONATE, SODIUM BICARBONATE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, POLOXAMER 407, SODIUM CHLORITE, XYLITOL, AROMA, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, TETRASODIUM EDTA

Zoals je van De Mondzorgzaak gewend bent bevat AtemFrisch geen Alcohol, Saccharine, Sodium Lauryl Sulfaat en Benzalkonium Chloride

Wat kan ik nog meer doen tegen een slechte adem?

Wil je meer doen aan de gezondheid van de mond, dan kun je Atemfrisch mondwater ook combineren met de volgende veilige en effectieve middelen:

 1. De Orabrush is een tongschraper zonder scherpe randjes, waarmee je de tong schoon kunt schrapen van een aanslag die vaak ontstaat als je ook een slechte adem hebt.
 2. Gebruik een veilige tandpasta als RyttPro, dat de mond niet uitdroogt
 3. Flos en stook, zodat ook tandplak tussen de tanden wordt verwijderd

Schrijf je eigen review
Atemfrisch mondwater
Jouw rating