Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Atemfrisch tandpasta

Tandpasta met actieve zuurstof. Voorkomt vervelende ademgeur

Rating:
100 % of 100

10% korting met mondwater

 15,00
Binnenkort leverbaar
 • Bestel er 2 voor  13,50 per stuk en bespaar 10%

 Bestel er 2 voor €27,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Atemfrisch tandpasta: verhelpt slechte adem. Zonder SLS

Voordelen Atemfrisch 

Atemfrisch-tandpasta bevat alles wat je van een tandpasta mag verwachten én meer:

 • stopt slechte adem direct
 • is gebaseerd op actief zuurstof hdO2
 • bevat aloë vera dat je tandvlees verzacht en herstelt
 • bevat xylitol dat de speekselklieren stimuleert
 • bevat geen alcohol of gebitsonvriendelijke stoffen
 • bevat geen suiker en is geschikt voor diabetici
 • heeft een milieuvriendelijke tube (50% krijt in plaats van plastic)
 • is niet getest op dieren
 • is geschikt vanaf zes jaar

Atemfrisch-tandpasta verlost je snel van vieze adem

Een slechte adem (halitose) ruik je meestal niet zelf, net als je eigen lichaamsgeur. Anderen echter wel. Een vieze adem wordt veroorzaakt door anaerobe bacteriën in je mond en keel. Ze produceren een stinkende geur. Maar gelukkig is er een oplossing voorhanden: Atemfrisch-tandpasta.

Bacteriën in je mond zijn onmisbaar bij de afbraak van eiwitten (proteïnen) die aanwezig zijn in je voedsel, maar ook in slijm en bloed. Bij een overdaad aan bacteriën worden eiwitten echter te sterk afgebroken. Hierdoor komen de bouwstenen vrij: aminozuren die veel zwavelmoleculen bevatten. In combinatie met bacteriën ontstaan zogenaamde vluchtige zwavelverbindingen (VSC’s): funest voor je ademgeur.

Voorkom stinkende ademgassen met Actief zuurstof


Weg met die overvloed aan bacteriën dus! In Atemfrisch-tandpasta zit veel actief zuurstof. Daar houden bacteriën niet van, want zij overleven het best in een droge, zuurstofarme mond met weinig speeksel. Ze verstoppen zich het liefst tussen de groeven van je tong, op de tongpapillen en zitten niet aan de tongoppervlakte. Een aanval met een gewone tandenborstel en gewone tandpasta overleven ze met gemak.

Waarom werkt Atemfrisch-tandpasta wél?
Dat de tandpasta van Atemfrisch wél goed werkt, is eenvoudig te verklaren. Het pakt namelijk de echte oorzaak aan: Atemfrisch grijpt in op het scheikundige proces waarbij vluchtige zwavelverbindingen ontstaan. Door het actieve zuurstof hdO2 (high dosage oxygen) komen géén stinkende zwavelverbindingen (sulfieten) vrij, maar slechts verbindingen met een neutrale geur en smaak (sulfaten). Stukken frisser!

Oorzaken droge mond
Wat zijn de oorzaken van een droge mond waar anaerobe bacteriën zo graag op afkomen? 

 • Mondproducten met uitdrogende stoffen
  In veel mondproducten zit alcohol, dat de mond desinfecteert maar ook uitdroogt. Wanneer je mond minder speeksel bevat, is er ook minder zuurstof. Gebruik deze producten dus niet. De Atemfrisch-mondspray bevat veel actief zuurstof en werkt beter tegen een vieze ademgeur. Drink daarnaast veel water of eet kauwgum met xylitol dat de speekselaanmaak stimuleert.
 • Medicatie
  Medicijnen tegen hoge bloeddruk of depressie of neusdruppels met antihistamine tegen allergieën kunnen een droge mond veroorzaken. Soms zijn medicijnen tijdelijk en verdwijnt de droge mond weer. Het is belangrijk om in ieder geval mondproducten met actief zuurstof te gebruiken, zoals de Atemfrisch-tandpasta.
 • Postnasale druppels
  Bij allergieën en neusdruppelgebruik kan er slijm vanuit de neusholte in de keelholte en achter op de tong terechtkomen. Precies op de plekken waar de anaerobe bacteriën leven. Die smullen van de proteïnen in het slijm waardoor weer vluchtige zwavelverbindingen worden gevormd. Gebruik neusdruppels dus met mate.
 • Zuivelproducten
  Zuivelproducten als melk en kaas bevatten veel eiwitten. Zeker wanneer je lichaam deze eiwitten niet goed verdraagt, bijvoorbeeld bij lactose-intolerantie, zijn ze (te) lang beschikbaar voor de anaerobe bacteriën. Ook vis bevat veel proteïnen. Eet producten met veel eiwitten dus niet te vaak en poets daarna je tanden met Atemfrisch.
 • Alcohol, koffie en frisdrank
  Het drinken van koffie (ook cafeïnevrij) of koolzuur creëert een zure mond. In een zure omgeving kunnen de bacteriën zich snel vermenigvuldigen. In alcohol zitten veel suikers, een ideale voedingsbodem voor bacteriën. Beperk dus het gebruik van alcohol, koffie en frisdrank.

 Niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar. Bevat natrium fluoride

 

Poets de tanden 2 - 3 keer per dag. Spuug uit en spoel niet na met water. 

Wat zijn de ingredienten van AtemFrisch Tandpasta?

1200 PPM natriumfluoride

Aqua, sorbitol, hydrated siloca, glycerine, xylitol, aroma, lactic acid, tetrapotassium pyrofosfaat, sodium benzoate, urea peroxide, sodium fluoride, carrageenan, zink gluconate, menthol, tetrasodium pyrofosfaat, aloe barbadensis leaf juice, sodium lauroyl sarcosinate, ubiquinone, limonene, potassium sorbate, citric acid

Schrijf je eigen review
Atemfrisch tandpasta
Jouw rating