Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Miradent Mirasensitive Hap Tandpasta gevoelige tanden

Tandpasta voor gevoelige tanden en kiezen

5% Combineerkorting

 5,95
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  5,70 per stuk en bespaar 4%

 Bestel er 2 voor €11,40,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Miradent Mirasensitive Hap Special Toothpaste for Sensitive Teeth

Miradent Mirasensitive Hap+ tandpasta voor gevoelige tanden is de perfecte keuze voor mensen met gevoelige tanden en tandhalzen. De verzorgende tandpasta is mild en leidt hierdoor niet tot pijn of gevoelige reacties, terwijl dit niet ten koste gaat van de reinigende kracht van de tandpasta.

  • Gemaakt voor mensen met gevoelige tanden en tandhalzen
  • Voor mensen met een verhoogde kans op gaatjes
  • Ook geschikt bij gevoelig tandvlees
  • Kan veelvoorkomende gebitsproblemen verminderen en/of voorkomen

Zo werkt Miradent Mirasensitive Hap+ tandpasta

Gevoelige tanden komt bijzonder veel voor en kan dagelijks leiden tot pijn en irritaties. Gevoeligheid is in veel gevallen met name groot bij koude of warme stoffen en zoete voedingsmiddelen. 

Vaak ontstaat gevoeligheid van tanden door een verminderd tandglazuur of blootliggende tandhalzen. In de tanden zitten microscopische buisjes, de tubuli genoemd, die lopen tot in het gevoelige tandbot. Normaal gesproken levert dit geen problemen op, maar bij gevoeligheid van de tanden zijn deze vaak enigszins vergroot.

Miradent Mirasensitive Hap+ tandpasta bevat hydroxyapatite, ook wel HAP genoemd. Dit botmineraal bevat calcium en kan de tubuli in de tanden verkleinen of dichten, waardoor de gevoeligheid van tanden afneemt. Dankzij dit unieke bestanddeel is Miradent Mirasensitive Hap+ tandpasta bijzonder effectief in het verminderen van de gevoeligheid. 

Miradent Mirasensitive Hap+ tandpasta bevat bovendien fluoride en xylitol. Beide stoffen hebben een anti-bacteriële werking, zonder dat ze de natuurlijke bacteriebalans in de mond verstoren. Bovendien geeft xylitol de tandpasta een prettige, frisse smaak.

Ook bevat de tandpasta kaliumionen, wat blootliggende zenuwen tot rust brengt. Hierdoor ontstaan er minder pijnprikkels in de tand.  

  • Verstevigt de tanden met behulp van HAP en vermindert zo de gevoeligheid
  • Xylitol en fluoride reinigen de mond op een veilige wijze, terwijl xylitol ook een prettige smaak aan de tandpasta toevoegt
  • Sterk reinigend, zonder te leiden tot irritaties van het mondweefsel
  • Brengt zenuwen in de tanden tot rust met behulp van toegevoegde kaliumionen

Geen irriterende bestanddelen 

Miradent Mirasensitive Hap+ tandpasta is speciaal gemaakt voor mensen met een gevoelig gebit. Veel andere tandpasta’s bevatten ingrediënten die niet geschikt zijn voor gevoelige tanden en gevoelig tandvlees.

Een veelgebruikt bestanddeel is sodiumlaurylsulfaat. Deze stof veroorzaakt het karakteristieke schuimende effect van veel tandpasta’s. Hoewel de stof vaak geen problemen oplevert, kan de stof ook leiden tot irritaties van het tandvlees en soms de tanden zelf.

Sodiumlaurylsulfaat is niet essentieel voor een goede gebitsreiniging is dan ook niet toegevoegd aan Miradent Mirasensitive Hap+ tandpasta. 

Miradent Mirasensitive Hap+ tandpasta bestaat louter uit bestanddelen die gevoeligheid niet veroorzaken, maar juist bestrijden. Dat gaat niet ten kosten van de reinigende kracht van de tandpasta, die bijzonder hoog is.

Diepe reiniging en behandeling van gevoeligheid

Wanneer tandhalzen bloot liggen of het tandglazuur is aangetast, kan een tand snel gevoelig worden. Meestal ontstaat er pijn bij hitte, kou, zuur of zoet. Dit is vervelend, maar goed te behandelen met Miradent Mirasensitive Hap+ tandpasta. 

Met de Miradent Mirasensitive Hap+ tandpasta pak je de gevoeligheid bij de bron aan. De tanden worden beschermd met HAP, terwijl fluoride en xylitol schadelijke bacteriën stevig aanpakken. 

Met Miradent Mirasensitive Hap+ tandpasta hoef je je nooit meer zorgen te maken over gevoelige tanden en kun je met een gerust hart gaan eten. 

Gebruik van Miradent Mirasensitive Hap+ tandpasta

Miradent Mirasensitive Hap+ tandpasta kan zonder problemen dagelijks gebruikt worden als vervanging van de tandpasta die je eerder gebruikte. Poets gedurende twee minuten grondig. Bij consequent gebruik worden tanden minder gevoelig en de kans op gaatjes en andere irritaties verkleind.

 

Houd er rekening mee dat blootliggende tandhalzen het gevolg zijn van teruggetrokken tandvlees. Poets niet te hard op de tandvleesrand om verdere terugtrekking te voorkomen. Bij voorzichtig poetsen kan het tandvlees ook langzaam herstellen, waardoor de tandhalzen beter beschermd worden door het tandvlees.

Water, hydroxyapatiet, xylitol, sorbitol, propyleenglycol, kaliumcitraat, tetrakaliumpyrofosfaat, natrium C14-16 olefinsulfonaat, dinatriumpyrofosfaat, cellulosegom, aroma, natriumfluoride, cocamidopropylbetaïne, natriumsacharinaat, limoneen, Cl 77891.

Schrijf je eigen review
Miradent Mirasensitive Hap Tandpasta gevoelige tanden
Jouw rating