Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

OxyFresh Fluoride Tandpasta

Tandpasta tegen tandgevoeligheid, gaatjes en tandsteen

Rating:
90 % of 100

10% Combineerkorting

 15,-
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  12,50 per stuk en bespaar 17%

 Bestel er 2 voor €25,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Oxyfresh fluoride tandpasta: Tegen tandpijn, gaatjes en tandsteen

Oxyfresh fluoride tandpasta is jouw betrouwbare partner om ervoor te zorgen dat je gezond tandvlees hebt, een frisse adem krijgt en houdt en je geen gaatjes in je gebit krijgt. De fluoride tandpasta beschikt over verschillende uiterst effectieve bestanddelen die jouw mond optimaal beschermen tegen veelvoorkomende mondproblemen, zoals: 

 • Gaatjes in het gebit en tandsteen
 • Tandvleesontstekingen en -bloedingen
 • Slechte adem (ook wel halitose genoemd)
 • Amandelstenen
 • Tandplak en -steenvorming

Zo werkt Oxyfresh Fluoride Tandpasta

✔️ Oxyfresh fluoride tandpasta is een pasta die werkt op basis van fluoride, een veilige stof die de mond beschermt tegen schadelijke bacteriën die allerlei klachten kunnen veroorzaken. In de mond is een rijke flora aanwezig, die normaal gesproken in balans leeft. 

✔️Soms krijgen schadelijke bacteriën, de anaerobe bacteriën, echter de overhand. Deze bacteriën houden van zuurstofarme omgevingen, kunnen gaatjes veroorzaken en produceren zwavelverbindingen. Deze zwavelverbindingen creëren een penetrante lucht die kan leiden tot een slechte adem.

✔️ Fluoride bestrijdt de bacteriën, maar Oxyfresh fluoride tandpasta beschermt de mond op meerdere manieren. De tandpasta bevat ook het gepatenteerde Oxygene-complex, dat werkt op basis van actief zuurstof. Actief zuurstof pakt de schadelijke bacteriën aan door de nare zwavelverbindingen te neutraliseren. Zo krijg je direct een frisse adem.

Oxyfresh fluoride tandpasta is een ideale keuze voor iedereen die de mond optimaal wil beschermen. 

 • Fluoride en Oxygene werken samen om bacteriën en de zwavelverbindingen stevig aan te pakken
 • De natuurlijk zoetstof xylitol, aanwezig in Oxyfresh fluoride tandpasta, geeft de pasta een prettige smaak, terwijl het ook tandplakvorming tegengaat
 • Oxyfresh fluoride tandpasta bevat bovendien zink. Het is wetenschappelijk aangetoond dat zink een effectieve stof tegen tandplakvorming is
 • Volledig pH-neutraal, dus veilig te gebruiken, zonder negatieve effecten op het gebit of slijmvlies

Oxyfresh fluoride tandpasta is volledig pH-neutraal en kiest louter voor bewezen veilige bestanddelen.

Een gezonde mond en stralende lach

✔️Oxyfresh fluoride tandpasta gelooft in een schone, gezonde mond, zonder dat dit ten koste hoeft te gaan van andere zaken. Met fluoride, het Oxygene-complex, zink en xylitol bescherm je de mond optimaal tegen schadelijke bacteriën, op een volledig veilige manier. 

✔️Geen nare bijwerkingen, maar een mond die gezond is en fris ruikt. Oxyfresh fluoride tandpasta maakt geen gebruik van kunstmatige stoffen als parabenen die schade kunnen aanrichten, maar houd je gebit in topconditie met effectieve en veilige ingrediënten. 

✔️Omdat Oxyfresh fluoride tandpasta enkel niet-agressieve stoffen bevat, is het ook een goede tandpasta voor mensen met gevoelige tanden en openliggende tandwortels.

✔️Oxyfresh fluoride tandpasta is dan ook de beste keuze voor iedereen die gaatjes wil voorkomen, altijd een frisse adem wil hebben en het tandvlees gezond wil houden.

Gebruik en tips voor Oxyfresh fluoride tandpasta

Oxyfresh fluoride tandpasta is eenvoudig te gebruiken en werkt het beste in combinatie met een goed mondwater. Je gebruikt de tandpasta als volgt:

 • Breng een goede hoeveelheid Oxyfresh fluoride tandpasta op de tandenborstel
 • Je kunt ervoor kiezen om de tandenborstel een beetje nat te maken, maar dit is niet essentieel
 • Poets gedurende minimaal twee minuten uitgebreid
 • Spuug de tandpasta uit en spoel het liefst gedurende twee minuten na met een goede mondspoeling. Kies voor mondspoeling zonder alcohol of chloorhexidine. Goede opties zijn Oxyfresh fluoride mondwater en Ultradex mondspoeling

Wat zijn de ingrediënten van OxyFresh Fluoride tandpasta?

Sodium Fluoride

Sorbitol, Hydrated Silica, Glycerin, Water (Aqua), Sodium Lauryl Sulfate, Chondrus Crispus (Carrageenan), Stabilized Chlorine Dioxide (Oxygene®️), Sucralose, Zinc Acetate, Titanium Dioxide, Natural Mint Flavor

RDA waarde 90

Let op deze tandpasta bevat wél sodium lauryl sulfaat en is daarom minder geschikt voor mensen met een gevoelige mond. Daarvoor raden we aan om Oxyd8 tandpasta te gebruiken. 

Wat kan ik nog meer doen voor een optimale mondgezondheid?

Enkel de tanden poetsen kan veel problemen voorkomen, maar voor de beste resultaten is het goed om ook de volgende maatregelen te overwegen:

 • Dagelijks flossen en stoken om ook achtergebleven tandplak tussen de tanden en kiezen te verwijderen
 • Mondwater zoals hierboven weergeven. Kies voor alcohol- en chloorhexidinevrije mondwaters
 • Houd de mond gedurende de dag vochtig, omdat dit bijdraagt aan een gezonde balans in de mondflora. Heb je van nature een droge mond, overweeg dan Raspberry Hydrating Gel van GC of The Breath Co. kauwgom, dat actief zuurstof bevat en de natuurlijke speekselproductie bevordert
 • Vermijd zuur fruit en matig zo mogelijk met melkproducten. Roken, koffie en alcohol drogen de mond uit, wat kan leiden tot extra problemen. Probeer ook hiermee te matigen

Schrijf je eigen review
OxyFresh Fluoride Tandpasta
Jouw rating