Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

OxyFresh Fluoride Mondwater

Beschermt tanden en kiezen en vermindert tandgevoeligheid

Rating:
97 % of 100

10% Combineerkorting

 15,-
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  12,50 per stuk en bespaar 17%
 • Bestel er 4 voor  11,- per stuk en bespaar 27%

 Bestel er 2 voor €25,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Oxyfresh fluoride mondwater: Voorkomt tandpijn en gaatjes 

Oxyfresh fluoride mondwater is een totaaloplossing voor een schone, gezonde mond zónder tandgevoeligheid. Voorkom op een makkelijke manier gaatjes, tandvleesonstekingen en een slechte adem met dit veilige, maar effectieve mondwater. Oxyfresh fluoride mondwater draagt bij aan de bestrijding van diverse mondproblemen, waaronder:

 • Overmatige groei van schadelijke bacteriën
 • Gaatjes
 • Bloedend en pijnlijk tandvlees
 • Slechte adem (halitose)
 • Amandelstenen (tonsilstones)
 • Gevoelige tanden
 • Gevoelige tandwortels

Zo werkt Oxyfresh fluoride mondwater

✔️Oxyfresh fluoride mondwater heeft als belangrijkste bestanddeel fluoride, dat schadelijke bacteriën in de mond effectief bestrijdt, zonder dat het de natuurlijke balans verstoort die belangrijk is in de mondholte. 

✔️Oxyfresh fluoride mondwater bevat bovendien het gepatenteerde Oxygene-complex, dat werkt op basis van actief zuurstof. 

✔️De schadelijke bacteriën in de mond zijn zogenaamde anaerobe bacteriën, die zich goed voelen in zuurstofarme omgevingen. De bacteriën kunnen ontstekingen veroorzaken en produceren stoffen met zwavelverbindingen, die erg stinken. Actief zuurstof pakt juist deze bacteriën gericht aan op een effectieve manier.

✔️ Oxyfresh fluoride mondwater is de beste keuze voor mensen die last hebben van mondproblemen, maar ook voor mensen die dit willen voorkomen. 

 • Fluoride reinigt de mond diep, zonder nare bijwerkingen
 • Het gepatenteerde Oxygene-complex is getest en bewezen. Het pakt de schadelijke bacteriën aan, zonder dat de balans in de mond verstoord raakt
 • Xylitol wordt gebruikt als natuurlijke zoetstof, maar gaat ook plakvorming tegen: twee vliegen in één klap
 • De hele dag beschermd na slechts één minuut goed spoelen

Geen alcohol of andere bedenkelijke ingrediënten

Nog altijd zijn er veel mondwaters op de markt die gebruik maken van alcohol. Alcohol werkt ontsmettend en doodt bacteriën, maar maakt hierbij geen onderscheid tussen nuttige bacteriën en schadelijke bacteriën. Ook kan alcohol een branderig en vervelend prikkend gevoel veroorzaken. 

Bovendien kan alcohol de mond flink uitdrogen, wat op de lange termijn de schadelijke bacteriën juist helpt om te groeien. 

Oxyfresh fluoride mondwater maakt daarom geen gebruik van alcohol, want er zijn veel betere alternatieven. Geen prikkend gevoel, maar een frisse smaak in de mond.

Ook zijn er diverse mondwaters die gebruik maken van chloorhexidine, een anti-bacteriële stof die kan leiden tot verkleuringen van de tanden, irritaties en zweervorming. Bovendien kan de stof soms vervelend reageren met bestanddelen van sommige tandpasta’s. 

Veilig en effectief: Oxyfresh fluoride mondwater 

✔️Oxyfresh fluoride mondwater maakt geen gebruik van stoffen als alcohol of chloorhexidine. Ook is het mondwater glutenvrij, parabenenvrij en wordt er enkel gebruik gemaakt van de natuurlijke zoetstof xylitol, die tevens tandplakvorming tegengaat. 

✔️Op deze manier is Oxyfresh fluoride mondwater is een veilig mondwater dat nog altijd uiterst effectief is. Met slechts een minuut spoelen per dag gaat de gezondheid van het tandvlees zichtbaar vooruit, terwijl de tanden sterk blijven. 

✔️Oxyfresh fluoride mondwater zorgt voor een stralende lach met minimale inspanning. Uit een uitgebreide studie die een jaar lang liep is gebleken dat Oxyfresh betere resultaten biedt dan de bekende merken.

Hoe kan ik OxyFresh Fluoride Mondwater het beste gebruiken?

Oxyfresh fluoride mondwater is makkelijk te gebruiken: slechts een minuut spoelen per dag is voldoende. Je gebruikt de mondspoeling op de volgende manier: 

 1. Poets vooraf of direct na het spoelen de tanden, het liefst met tandpasta dat geen sodiumlaurylsulfaat bevat. Dit is een veelgebruikte stof die soms leidt tot irritaties, zonder dat de stof zelf essentieel is voor de werkzaamheid van de tandpasta.
 2. Spoel de mond tenminste één minuut lang met Oxyfresh fluoride mondwater
 3. Laat het mondwater uitgebreid door de hele mondholte gaan
 4. Spuug het mondwater uit en spoel niet na met water, om de werking van het mondwater te maximaliseren

Wat zijn de ingredienten van OxyFresh Fluoride mondwater?

Sodium Fluoride 0.05%

Water (Aqua), Xylitol, Stabilized Chlorine Dioxide (Oxygene®), Sodium Benzoate, Potassium Phosphate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate

Wat kan ik nog meer doen voor een optimale mondgezondheid?

Wil je nog meer resultaat, overweeg dan ook extra maatregelen te nemen. De volgende middelen kunnen je helpen om een prachtige, stralende lach te realiseren met gezond tandvlees en gaatjes-vrije tanden.

 • Probeer dagelijks te stoken en flossen, zodat ook tandplak tussen de tanden wordt verwijderd. Bovendien blijft het tandvlees tussen de tanden zo gezond
 • Houd de mond vochtig door veel water te drinken, maaltijden te verspreiden en te matigen met koffie en alcohol. Zo blijft de natuurlijke bacteriebalans in de mond behouden. Heb je vaak een droge mond, overweeg dan bijvoorbeeld de producten van OraRelieve, dat de natuurlijke speekselproductie stevig stimuleert
 • Is er ondanks de maatregelen toch tandsteen ontstaan, dan kun je dit veilig thuis verwijderen met behulp van het Dentek tandartshaakje, geschikt voor leken

Schrijf je eigen review
OxyFresh Fluoride Mondwater
Jouw rating