Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Profi Tandartshaakje

Veilig zelf tandsteen verwijderen met het tandartshaakje van Profi

Rating:
100 % of 100

10% Combineerkorting

 12,95
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  10,- per stuk en bespaar 23%

 Bestel er 2 voor €20,00
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Profi Dentek Oral Care Kit: thuis (veilig) tandsteen verwijderen

Profi tandsteenhaakje en mondspiegel is dé oplossing om thuis, zonder dat je naar de tandarts hoeft, hardnekkig tandsteen en tandplak te verwijderen op een veilige manier. Zelfverzekerd en breeduit lachen: geen vlekjes, maar een mooi, egaal oppervlakte op de tanden.

 Verwijdert tandsteen en aanslag
 Sneller herstel bij ontstoken tandvlees
 Kan in de vaatwasser
 Met handige opbergcase
 Bestel er 2 voor €20

Wat zit er in de kit?

De anti-tandsteen kit van Profi bevat een scaler, een pick, een tandvleesmassagetool en een mondspiegeltje (dat niet kan beslaan).

Het ene krabbertje is gemaakt van zacht staal en het andere krabbertje van kunststof. Het materiaal is minder sterk dan het tandglazuur, waardoor er bij normaal gebruik geen schade aan het glazuur kan  ontstaan

Met behulp van het spiegeltje en de toothpick kunnen ook de lastig waarneembare plekjes bereikt worden

De rubberen pick wordt gebruikt om het tandvlees te masseren. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en aanzienlijk snellere genezing van ontstoken tandvlees.

Tussen tandartsbezoeken door 

Heb je regelmatig last van tandsteen, dan is een incidenteel bezoek aan de tandarts vaak niet voldoende. Zo kan tandsteen en tandplak tussen twee bezoeken in al leiden tot problemen. Zonde want met het tandartshaakje met spiegel van Dentek kun je dit zelf voorkomen.

De beste grip

Met het tandartshaakje van Dentek kun je tandsteen daadwerkelijk verwijderen. Het haakje heeft een prettige handgreep, zodat het haakje niet meer zo uit je handen kan schieten en tanden of tandvlees kan beschadigen. Dit gebeurt helaas vaak wel met andere haakjes die weinig grip bieden tijdens het gebruik.

Het gevaar van tandsteen

Het niet-verwijderen van tandsteen zorgt op den duur voor pijnlijke ontstekingen, waarbij in het ergste geval tanden kunnen uitvallen. Als je twijfelt aan de gezondheid van je gebit of wanneer het gaat bloeden, bezoek dan direct een tandarts.

De voordelen op een rij 

 • Ideaal wanneer je last hebt van tandsteen en dit zelf wilt verwijderen
 • Volledig veilig om te gebruiken, ook zonder ervaring
 • Voorkom gaatjes en tandbederf
 • Bij een grote ophoping van tandplak, ook op moeilijk zichtbare plekke
 • Een goede grip, zodat het haakje niet uit de handen glipt
 • Veilig te gebruiken, ook zonder ervaring
 • Dental pick meegeleverd voor kleine ruimtes tussen de tanden
 • Roestvrijstalen haakje: effectief, maar ook duurzaam

Hoe kan ik Profi het beste gebruiken?

Het voordeel van het Dentek tandartshaakje en mondspiegeltje is dat je het thuis kunt gebruiken, zonder dat je verdere ervaring nodig hebt voor het gebruik.

Je maakt optimaal gebruik van het haakje op de volgende manier: 

 • Houd het haakje vast in je ‘goede’ hand en het spiegeltje in je minder goede hand. Het is belangrijk dat je nauwkeurige bewegingen kunt maken met het haakje
 • Zet de platte kant van het haakje op de tand bij het tandvlees.
 • Is de tand moeilijk te zien, gebruik dan het spiegeltje om goed zicht te hebben
 • Maak vervolgens een rustige beweging omlaag of omhoog naar het uiteinde van de tand
 • Na enkele bewegingen is het tandsteen verwijderd
 • Spoel eventueel na met mondwater of poets de tanden om losse resten tandsteen te verwijderen

Het is belangrijk dat je het Dentek tandartshaakje maximaal één keer per week gebruikt en alleen gebruikt voor de oppervlaktes met voldoende ruimte. Het haakje is niet geschikt om te gebruiken tussen tanden en kiezen. Hiervoor kun je de meegeleverde dental pick gebruiken, die kleiner is.

 

 

 Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. De volgende maatregelen en hulpmiddelen kunnen je helpen om tandsteenvorming te minimaliseren en een gezond gebit te behouden: 

 • Poets twee keer per dag je tanden, het liefst met tandpasta zonder sodiumlaurylsulfaat. Dit is een schuimende stof die kan leiden tot tandvleesirritaties. Een goede optie is OxyFresh Tandpasta 
 • Gebruik regelmatig mondwater om ook de moeilijk bereikbare plekken in het gebit goed te reinigen. Vermijd hierbij mondwaters met alcohol of chloorhexidine, maar kies bijvoorbeeld voor Oravall mondwater
 • Drink gedurende de dag voldoende water om de mond vochtig te houden. Heb je een lage speekselproductie, overweeg dan de Moist-R droge mond kit, die de natuurlijke speekselproductie stimuleert
 • Spoel de mond na het eten, zodat er zo min mogelijk etensresten overblijven. Deze vormen een voedingsbron voor bacteriën en daarmee tandplak en tandsteen

Schrijf je eigen review
Profi Tandartshaakje
Jouw rating