Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Profi Tandartshaakje

Tandsteenhaakje en Mondspiegel voor het veilig verwijderen van tandsteen

10% Combineerkorting

€ 12,95
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor € 10,00 per stuk en bespaar 23%

 Bestel er 2 voor €20,00
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

 • € 27,95 € 25,15

  10% korting
  Bespaar -€ 2,80

  tandartshaakje
  1x
  +
  OxyFresh Tandpasta
  € 15,00

   Bestel er 2 voor €25,- totaal
   Vandaag besteld, *morgen in huis
   Achteraf betalen mogelijk
   Gratis verzenden vanaf €60,-
   100% tevredenheidsgarantie


  Profi Haakje + Anti tandsteen tandpasta

Profi Dentek Oral Care Kit: Eenvoudig tandsteen verwijderen

Dentek tandartshaakje en mondspiegel is dé oplossing om thuis, zonder dat je naar de tandarts hoeft, hardnekkig tandsteen en tandplak te verwijderen op een veilige manier. Tandsteen ontstaat uit de verharding van tandplak. Tandsteen oogt niet mooi, maar kan ook nog eens leiden tot tandbederf. Met het tandartshaakje van Dentek, inclusief mondspiegel, kun je dit tandsteen zelf verwijderen. 

 • Ideaal wanneer je last hebt van tandsteen en dit zelf wilt verwijderen
 • Volledig veilig om te gebruiken, ook zonder ervaring
 • Voorkom gaatjes en tandbederf
 • Bij een grote ophoping van tandplak, ook op moeilijk zichtbare plekken

Zo werkt het Dentek tandartshaakje en mondspiegel

Met een bezoek aan de tandarts ken je het bekende haakje vast al te goed. Met dit metalen haakje kan de tandarts het tandvlees testen op gezondheid, maar ook tandsteen en andere resten op het gebit verwijderen.

Heb je regelmatig last van tandsteen, dan is een incidenteel bezoek aan de tandarts vaak niet voldoende. Zo kan tandsteen en tandplak tussen twee bezoeken in al leiden tot problemen. Zonde want met het tandartshaakje met spiegel van Dentek kun je dit zelf voorkomen. 

Het tandartshaakje is van een hard materiaal waarmee tandsteen verwijderd kan worden. Tegelijkertijd loop je bij juist gebruik niet het risico dat je tandglazuur aantast, omdat het glazuur een stuk harder is dan het haakje.  

Met het bijgeleverde mondspiegeltje kun je ook tandsteen op lastige plekken zonder problemen verwijderen. Zo weet je zeker dat je ook op niet-zichtbare plekken tandsteenvrij bent en tandbederf kunt voorkomen. 

 • Effectief tandsteen verwijderen met enkele handbewegingen
 • Een goede grip, zodat het haakje niet uit de handen glipt
 • Veilig te gebruiken, ook zonder ervaring
 • Dental pick meegeleverd voor kleine ruimtes tussen de tanden
 • Roestvrijstalen haakje: effectief, maar ook duurzaam

Een oplossing voor tandsteen die werkt

Er bestaan diverse mondproducten die zeggen tandsteen te verminderen, maar in de praktijk is het lastig om tandsteen te verwijderen als het er eenmaal zit. Een goed mondwater en goed poetsen kan de vorming tegengaan, maar volledig voorkomen is lastig. 

Met het tandartshaakje van Dentek kun je tandsteen daadwerkelijk verwijderen. Het haakje heeft een prettige handgreep, zodat het haakje niet meer zo uit je handen kan schieten en tanden of tandvlees kan beschadigen. Dit gebeurt helaas vaak wel met andere haakjes die weinig grip bieden tijdens het gebruik.

Ook hebben veel commerciële haakjes op de markt geen meegeleverd spiegeltje. Hoewel deze los verkrijgbaar zijn, proberen veel mensen het tandsteen zonder spiegeltje te verwijderen op lastige plekken. Vaak gaat dit niet geheel naar wens.

Met het meegeleverde spiegeltje van Dentek heb je dit probleem niet: je ontvangt een alles-in-één pakket. 

Een stralende lach zonder mondproblemen

Met het Dentek tandartshaakje en mondspiegel kun je zonder problemen tandsteen verwijderen van je gebit. Zo voorkom je ontstekingen en tandbederf, terwijl je tanden prachtig egaal en schoon zijn. 

Door regelmatig het tandartshaakje te gebruiken kun je zelfverzekerd breeduit lachen: geen vlekjes, maar een mooi, egaal oppervlakte op de tanden.

Witte, schone tanden en gezond tandvlees. Het tandartshaakje en mondspiegeltje van Dentek helpen je het zonder problemen te bereiken.

Hoe kan ik Profi het beste gebruiken?

Het voordeel van het Dentek tandartshaakje en mondspiegeltje is dat je het thuis kunt gebruiken, zonder dat je verdere ervaring nodig hebt voor het gebruik. Je maakt optimaal gebruik van het haakje op de volgende manier: 

 • Houd het haakje vast in je ‘goede’ hand en het spiegeltje in je minder goede hand. Het is belangrijk dat je nauwkeurige bewegingen kunt maken met het haakje
 • Zet de platte kant van het haakje op de tand bij het tandvlees.
 • Is de tand moeilijk te zien, gebruik dan het spiegeltje om goed zicht te hebben
 • Maak vervolgens een rustige beweging omlaag of omhoog naar het uiteinde van de tand
 • Na enkele bewegingen is het tandsteen verwijderd
 • Spoel eventueel na met mondwater of poets de tanden om losse resten tandsteen te verwijderen

Het is belangrijk dat je het Dentek tandartshaakje maximaal één keer per week gebruikt en alleen gebruikt voor de oppervlaktes met voldoende ruimte. Het haakje is niet geschikt om te gebruiken tussen tanden en kiezen. Hiervoor kun je de meegeleverde dental pick gebruiken, die kleiner is.

 
Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. De volgende maatregelen en hulpmiddelen kunnen je helpen om tandsteenvorming te minimaliseren en een gezond gebit te behouden: 

 • Poets twee keer per dag je tanden, het liefst met tandpasta zonder sodiumlaurylsulfaat. Dit is een schuimende stof die kan leiden tot tandvleesirritaties. Een goede optie is OxyFresh Tandpasta 
 • Gebruik regelmatig mondwater om ook de moeilijk bereikbare plekken in het gebit goed te reinigen. Vermijd hierbij mondwaters met alcohol of chloorhexidine, maar kies bijvoorbeeld voor Oxyd8 Mondwaer
 • Drink gedurende de dag voldoende water om de mond vochtig te houden. Heb je een lage speekselproductie, overweeg dan de Oxyd8 droge mond kit, die de natuurlijke speekselproductie stimuleert
 • Spoel de mond na het eten, zodat er zo min mogelijk etensresten overblijven. Deze vormen een voedingsbron voor bacteriën en daarmee tandplak en tandsteen

Schrijf je eigen review
Profi Tandartshaakje
Jouw rating