Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta

Natuurlijke tandpasta voor witte tanden

Rating:
100 % of 100

10% Combineerkorting

 9,00
Binnenkort leverbaar
 • Bestel er 2 voor  8,50 per stuk en bespaar 6%
 • Bestel er 4 voor  8,00 per stuk en bespaar 11%

 Bestel er 2 voor €17,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta

Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta met fluoride is een natuurlijke tandpasta voor dagelijks gebruik die de natuurlijke witte kleur van het tandglazuur herstelt. Uw tandglazuur bestaat voor 97% uit Hydroxyapatiet, en deze revolutionaire tandpasta is geformuleerd met Hydroxyapatiet-deeltjes om het tandglazuur te beschermen. Het is daarom ook een ideale pré- en nabehandelingspasta tijdens het bleken van uw tanden. Door de toevoeging van het fruitenzym Papaïne wordt het hoogglanzende en licht beschadigde tandglazuur hersteld. Tegelijkertijd worden gevoeligheid en witte vlekken geminimaliseerd.

Waarom moet ik kiezen voor Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta?

Naast het feit dat Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta een natuurlijke tandpasta is die het tandglazuur beschermt, zijn er nog tal van andere redenen om juist voor deze tandpasta te kiezen:

 • Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta herstelt de natuurlijke witte kleur van uw tanden;
 • Door een minimale hoeveelheid schuurmiddel wordt de kans op overmatige slijtage sterk afgenomen;
 • De tandpasta verwijdert tandplak;
 • Door het gebruiken van deze tandpasta zult u minder gevoeligheid in uw tanden ervaren;
 • Het repareert snel oneffenheden;
 • De tandpasta voorkomt tandbederf;
 • Beschadigd weefsel in uw mond wordt snel hersteld door het gebruiken van Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta;
 • Tot slot zorgt Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta voor een frisse adem.

Hoe werkt Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta?

Zoals reeds beschreven is Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta een reparatietandpasta om uw tanden witter te maken. Maar welke natuurlijk stoffen dragen bij aan het realiseren van dit effect?

 • Fruitenzym Papaïne: deze stof verwijdert tandplak;
 • Gehydrateerde Silicum: dit zorgt voor een zachte en niet-schurende reiniging van het tandglazuur;
 • Biomineralen: versterken de kristallijne structuur van uw tanden en polijsten het tandglazuur;
 • Fluoride: beschermt het tandglazuur en voorkomt tandbederf;
 • Cetraria Islandica: deze stof zorgt voor antibacteriële en antimicorbiële activiteiten;
 • Geranium: dit zorgt voor een genezend effect;
 • Eucalyptus: bij het gebruiken van Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta zorgt eucalyptus voor een langdurige frisse adem.

De organische ingrediënten in Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd. Daarnaast verkleurt Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta uw tanden niet, droogt het uw mondslijmvliezen niet uit en is de tandpasta geschikt bij gevoelige tanden.

Tot slot is Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta geformuleerd zonder schadelijke ingrediënten, zoals: Sodium Lauryl Sulfate (SLS), Chloorhexidine, Peroxide, Paraben, Gluten en Triclosan.

Hoe gebruik ik Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta?

 1. Breng een kleine hoeveelheid Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta aan op uw tandenborstel;
 2. Poets uw tanden met de tandpasta;
 3. Spoel uw gereinigde gebit vervolgens met water;
 4. Slik de tandpasta en het water niet door.

Herhaal deze stappen drie keer per dag voor een optimaal resultaat: 's ochtends na het ontbijt, 's middags na de lunch en 's avonds voor het slapen.

Welke ingrediënten zitter er in Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta?

Echte Geranium Maculatum Extract, Echinacea Angustifolia, Chamomilla Recutita, Salvia Officinalis, Cetraria Islandica, Papaïne, Mentha Piperita, Geranium Maculatum Extract, Aloë Barbadensis Extract, Eucalyptol, Melaleuca Alternifolia Blad Olie, Krameria Triandra Extract, Commiphora Myrrha Olie, Thymol, Eucalyptol en Echte Pepermunt. 

Bevat Sodium Monofluorophosphate gelijk aan 950 ppm Fluoride.

Aanbevelingen naast Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta

Bij het gebruiken van Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta worden uw tanden absoluut witter en minder gevoelig. Maar voor een optimale reiniging en een totale aanpak is echter meer nodig dan een goede tandpasta alleen. Daarom raden wij u het volgende aan:

 1. Het is verstandig om naast het poetsen van uw tanden, uw mond regelmatig te spoelen met Dentissimo Whitening Gold Mondwater. Dit natuurlijke mondwater herstelt de natuurlijke witte kleur van uw tanden en laat ze stralen. Daarnaast verwijdert het tandplak en voorkomt het tandsteen, waardoor uw tanden nog witter lijken. Uw gebit wordt door het mondwater gereinigd op een zachte manier, op basis van plantaardige extracten en zonder alcohol en andere schadelijke stoffen;
 2. Veel problemen met betrekking tot tanden komen voort uit niet regelmatig flossen. Hierdoor kunnen tandsteen en tandplak onbellemerd hun gang gaan. Daarom raden wij u aan om regelmatig uw tanden te flossen met DenTek Witte Tanden Flossers. Met deze flossers van DenTek zorgt u niet alleen voor een frisse adem, maar ook voor een stralende glimlach. De flosboogjes zijn extra wit, waardoor u dit terug zult zien tussen uw tanden. De flossers zijn voorzien van een mintsmaak, waardoor u een langdurige frisse adem ervaart. Daarnaast zijn de flossers zelfs voorzien van een ingebouwde tongreiniger;
 3. Bij het witter maken van uw tanden, zijn niet alle plekken even makkelijk te reinigen en witter te maken. Voor deze hardnekkige plekken is het daarom fijn om gebruik te maken van een Dr. Bite Whitening Pen. Dit is een natuurlijke gelstift voor het witter maken van uw tanden, en binnen twee dagen ziet u al verschil. Daarnaast is de pen zeer gemakkelijk mee te nemen en is de gelstift enkel gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. 

Schrijf je eigen review
Dentissimo Pro-Whitening Tandpasta
Jouw rating