Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Mara Expert Houtskool Tandpasta Voor Witte Tanden

Tandpasta met houtskool voor witte en gevoelige tanden

Rating:
100 % of 100

10% Combineerkorting

 9,95
Op voorraad
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Mara Expert Houtskool Tandpasta tegen tandgevoeligheid

 De Mara Expert houtskooltandpasta heeft verschillende werkingen:

  • De tandpasta laat de tanden witter worden, op een veilige, natuurlijke manier
  • De tandpasta gaat gevoelige tanden tegen
  • De fluoride in de tandpasta verzorgt het gebit en gaat gaatjes tegen

Waarom houtskooltandpasta?

Houtskooltandpasta’s – de tandpasta’s met een zwarte kleur - krijgen steeds meer een plaatsje binnen de mondzorg. Niet voor niets: geactiveerde houtskool is een natuurlijk product om wittere tanden te krijgen. Het verwijdert aanslag en verkleuringen op de tanden.

Een tandpasta met houtskool is veel veiliger en prettiger in gebruik dan de whitening elementen die tandartsen en mondhygiënisten gebruiken en die ook vaak in reguliere whitening tandpasta’s gebruikt worden. Houtskool is bovendien een natuurlijk product, waar geen chemische middelen voor gebruikt hoeven te worden. Je mond wordt door het poetsen met een houtskooltandpasta op een veilige, natuurlijke manier frisser en de aanslag en verkleuringen worden verwijderd.

Waar moet je op letten bij houtskooltandpasta?

Sommige houtskooltandpasta’s hebben een te hoge RDA-waarde, de waarde die aangeeft hoe schurend tandpasta’s zijn. Daardoor schuren ze de tanden te veel af.

Bovendien bevatten veel houtskooltandpasta’s geen fluoride. Een onderzoek uit 2017 toonde aan dat van de 50 onderzochte houtskooltandpasta’s, er slechts 8 fluoride bevatten. Fluoride is nog steeds het belangrijkste ingrediënt om gaatjes (cariës) in het gebit te voorkomen en wordt altijd aangeraden door tandartsen.

Mara Expert Houtskooltandpasta heeft een lage RDA-waarde en bevat fluoride.

Waarom Mara Expert Aktivkohle Plus Sensitiv Zahncreme?

  • Lagere concentratie houtskool

De houtskooltandpasta van Mara Expert bevat een minder hoge concentratie houtskool dan de meeste andere houtskooltandpasta’s. Daardoor heeft het wel de werking van houtskool, maar slijt de tandpasta de tanden niet.

  • Bevat fluoride, om gaatjes te voorkomen

De Mara Expert Aktivkohle Plus Sensitiv Zahncreme bevat, in tegenstelling tot de meeste houtskooltandpasta’s, wel fluoride. Tandartsen raden aan om altijd tandpasta met fluoride te gebruiken, omdat dat nog altijd het belangrijkste middel is om gaatjes te voorkomen.

Wil je dus een houtskooltandpasta met fluoride gebruiken? Dan ben je bij Mara Expert aan het goede adres!

  • Gaat gevoelige tanden tegen

Mara Expert Aktivkohle Plus Sensitiv Zahncreme zorgt er niet alleen voor dat je gebit goed verzorgd wordt, en witter wordt, het gaat ook nog eens gevoelige tanden en tandhalzen tegen. Bij gevoelige tanden, liggen de zogenaamde dentinetubuli (de kanaaltjes in je tanden) te veel open, waardoor er gevoeligheid ontstaat door bijvoorbeeld kou. Het door Mara Expert gebruikte ingrediënt potassium dicht de dentinetubuli af door er als het ware een beschermlaagje bovenop te leggen. Zo heb je vaak stukken minder last van gevoelige tanden!

  • Reinigt de tanden

De Mara Expert houtskooltandpasta reinigt je tanden en zorgt voor een fris gevoel. De tandpasta kan dagelijks gebruikt worden.

  • Lekkere smaak

De houtskooltandpasta van Mara Expert heeft een prettige textuur en smaakt ook nog eens lekker – en dat kan niet gezegd worden van alle houtskooltandpasta’s… 

Over Mara Expert

Mara Expert is een jonge Duitse onderneming, die innovatieve producten ontwikkelt en op de markt brengt. Het bedrijf wil de nieuwste wetenschappelijke inzichten, samen met trends en de wensen van consumenten, vertalen naar nieuwe producten.

 

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Potassium Citrate, Cocamidopropyl Betaine, Aroma, Cellulose Gum, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Activated Charcoal Powder, Titanium Dioxide

75 ML

 

 

Schrijf je eigen review
Mara Expert Houtskool Tandpasta Voor Witte Tanden
Jouw rating