Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

OraRelieve Frisse Adem Pakket

Enzymensysteem voor een schone tong en frisse adem

Rating:
100 % of 100

10% Combineerkorting

 25,-
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  22,- per stuk en bespaar 12%
 • Bestel er 4 voor  20,- per stuk en bespaar 20%

 Bestel er 2 voor €44,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Het geheim van een frisse adem? De enzymen in Oralieve

Een slechte adem: voor veel mensen een angstscenario bij een date of een sollicitatiegesprek. Met het Oralieve Frisse Adem-pakket is die angst verleden tijd.

Het mondwater, de spray en de tongreiniger zorgen voor een schone tong en een frisse adem, de hele dag door.

Hoe? Door de enzymen in Oralieve die de speekselklieren activeren. Speeksel is namelijk dé doodsteek voor bacteriën die de slechte ademgeur veroorzaken.

Hoe dragen de enzymen bij aan een betere adem?

Wat het Oralieve Frisse Adem-pakket onderscheidt van andere mondproducten, is de aanwezigheid van natuurlijke, bio-actieve enzymen.

Enzymen zijn ingewikkelde eiwitten. Ze werken als biokatalysatoren die chemische processen versnellen. Enzymen zijn onmisbaar in ons hele lichaam. In je speeksel zit bijvoorbeeld het verteringsenzym amylase dat zetmeel afbreekt tot glucose.

In de Oralieve-kit zitten enzymen die de belangrijke functies van speeksel overnemen. Hierdoor werkt het afweersysteem van het speeksel optimaal en krijgen vieze geurtjes geen kans.

Welke enzymen en eiwitten zitten in Oralieve?

In Oralieve zitten de volgende enzymen en eiwitten:

 • Lactoperoxidase: een melkenzym dat ervoor zorgt dat de speekselklieren voldoende speeksel aanmaken. Bacteriën die de slechte ademgeur veroorzaken, gedijen goed in een droge mond, maar niet in een vochtige mond.
 • Glucose-oxidase: een enzym dat glucose versneld afbreekt. Hierdoor rem je de bacteriegroei en voorkom je gaatjes.
 • Lactoferrine: een ontstekingsremmend eiwit dat ziekteverwekkers uitschakelt en het tandvlees ondersteunt.

Deze enzymen en eiwitten vind je ook terug in natuurlijk speeksel. De balans in je mond kan echter dusdanig zijn verstoord dat je de aanmaak van natuurlijke enzymen een handje moet helpen.

Dat kan met Oralieve. Daarnaast bevat Oralieve de stoffen aloë vera en zinkgluconaat die je mondflora in balans houden.

Wat is het verschil met andere middelen tegen een slechte adem?

Veel producten tegen een slechte adem werken slechts kort en vluchtig. Ze bevochtigen kort je mond, maar het effect is na enkele minuten verdwenen. De vloeistof in de spray en het mondwater van Oralieve is gebaseerd op speeksel én de enzymen stimuleren bovendien de lichaamseigen speekselproductie.

Door deze unieke samenstelling voelt je mond urenlang prettig vochtig aan op een natuurlijke manier. Bacteriën die stinkende zwavelverbindingen produceren, houden niet van speeksel en kiezen het hazenpad.

Geen ingredienten die je adem kunnen verslechteren

 • Géén alcohol of SLS 

In tegenstelling tot veel reguliere mondproducten bevat Oralieve geen alcohol, sodium laurylsulfaat (SLS), menthol of bijtende chemicaliën. Deze stoffen hebben een uitdrogende en irriterende werking in je mond. Hier komen bacteriën juist op af om zich vervolgens naar hartenlust te vermenigvuldigen.

 • Lage zuurgraad

Een hoge zuurgraad met een pH-waarde van 7 of lager, belemmert een goede werking van de enzymen die speeksel aanmaken. Het mondverzorgingspakket van Oralieve is mild en hydraterend en heeft een lage zuurgraad: dat wil zeggen dat de pH-waarde hoger is dan 7. Een niet-zuur milieu noem je ook wel alkalisch of basisch en is erg belangrijk voor een gezonde mond. Een droge mond is meestal ook zuur.

 • Geen suikers

In veel gels en sprays zit suiker om de smaak te verbeteren en de speekselproductie te stimuleren. Suiker is echter ook een voedingsbodem voor schadelijke bacteriën die gaatjes veroorzaken. Daarom bevat Oralieve xylitol dat bacteriën juist te lijf gaat en daarnaast een milde en frisse smaaksensatie geeft.

Hoe kan ik het pakket het beste gebruiken?

 • Poets twee maal per dag je tanden met een tandpasta zonder sodium lauryl sulfaat
 • Schraap je tong met de tongreiniger
 • Spoel de mond na met het mondwater en uitspugen
 • NIet naspoelen met water en een kwartier lang niet eten of drinken 
 • Overdag de mond regelmatig insprayen met de spray 

Allergie-informatie Oralieve Frisse Adem-pakket


Houd er rekening mee dat de spray van Oralieve melkeiwitten (proteïnen) bevat, die bij mensen met een melkallergie tot allergische reacties kan leiden. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen dit product alleen gebruiken onder toezicht van een professional. Slik het middel niet door.

Voor een totale aanpak tegen een droge mond bekijk dat dit artikel. 

Schrijf je eigen review
OraRelieve Frisse Adem Pakket
Jouw rating