Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

OraLieve Lippenbalsem Droge Lippen

Lippenbalsem voor droge mond en lippen zonder SLS, alcohol, MOSH- of MOAH-oliën

Rating:
100 % of 100

5% Korting met Gel

 11,-
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  10,- per stuk en bespaar 9%
  • Bestel er 4 voor  9,- per stuk en bespaar 18%

 Bestel er 2 voor €20,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Oralieve Nourishing Lipbalm tegen droge mond en lippen

Last van droge en gebarsten lippen? De verzorgende lippenbalsem van Oralieve Nourishing Lipbalm helpt je direct én blijvend van dat oncomfortabele gevoel af en is niet schadelijk voor de gezondheid.

Je lippen zijn een van de gevoeligste tastzintuigen die je goed wilt beschermen tegen alle weersinvloeden.

De laatste tijd is er veel ophef over schadelijke stoffen in lippenbalsems. En terecht: wat je op je lippen smeert, kun je immers ook inslikken en binnenkrijgen.

Oralieve Nourishing Lipbalm is veilig voor je gezondheid.

  • Niet verslavend. De meeste lippenbalsems bestrijden slechts de symptomen en werken verslavend. Ze lijken eventjes verlichting te geven, maar zodra je stopt met smeren, worden je lippen droog en trekkerig. Hierdoor ga je nóg meer smeren en kun je niet meer zonder. 
  • Natuurlijke hydratatie. Droge lucht is de veroorzaker van droge lippen. Het gevolg? Je likt de hele dag aan je lippen, waardoor het probleem nog erger wordt. Je speeksel verdampt namelijk snel, waardoor je lippen juist droger worden. In Oralieve Nourishing Lipbalm zitten stoffen die de vochthuishouding op een natuurlijke manier herstellen.
  • Petroleumvrij. In veel lippenbalsems zit petroleum (aardolie) verwerkt. Petroleum heeft de eigenschap dat het de diepere huidlaag uitdroogt. Je blijft smeren, maar komt daardoor in een vicieuze cirkel terecht. Oralieve kiest liever voor de opwaartse spiraal en bevat geen petroleum.
  • Niet - occlusief. Producten met bijvoorbeeld vaseline zijn occlusief, dat wil zeggen: niet-doorlatend. Ze brengen een ondoordringbare laag aan op je lippen die droge lucht tegenhoudt. Maar tegelijkertijd verstoppen ze juist de poriën en vertragen ze de celvernieuwing. Oralieve Nourishing Lipbalm is wél doorlatend. Hierdoor blijft de huidstofwisseling in balans en komen je lippen niets te kort.
  • Wateroplosbaar. Oralieve is wateroplosbaar. Dat is beter voor je lippen en voor het milieu. In veel gewone lippenbalsems zit minerale olie of paraffine. Dit werkt als kaarsvet: het verstopt je lippen én het afvoerputje.
  • Geen SLS of alcohol. In de producten van Oralieve zitten géén schadelijke of agressieve stoffen, dus ook geen sodium lauryl sulfaat (SLS) en alcohol. Die hebben een irriterende en uitdrogende werking in je mond en op je lippen.
  • Blijvende verlichting. Eten, drinken, praten en schaterlachen zonder pijnlijke lippen en mondhoeken.  Oralieve helpt direct én langdurig onder alle weersomstandigheden. De hele dag door, maar zonder de hele dag te hoeven smeren. 


Wat kun je nog meer doen?
Lippen om te zoenen, dat mag wel. Maar veel aan je lippen likken droogt je lippen uit, doordat je speeksel direct verdampt. Niet doen dus. Ook droge lucht zorgt voor droge lippen. Zorg dus voor waterbakjes in huis wanneer de verwarming aanstaat. Last but not least: drink veel water om een droge mond tegen te gaan. In combinatie met Oralieve Nourishing Lipbalm is het resultaat optimaal.

Geschikt voor iedereen
Oralieve Nourishing Lipbalm is voor iedereen veilig te gebruiken. Het is bovendien ideaal voor kwetsbare mensen die extra zuurstof krijgen toegediend of voor patiënten in de palliatieve fase. Juist voor mensen in de laatste levensfase is goede mondverzorging erg belangrijk, om pijnlijke wondjes te voorkomen.


Gebruik de lippenbalsem zo vaak als je wilt 

Wat zijn de ingredienten van Oralieve lippenbalsem?

Sorbitol, glycerine, water, carbomer (smeermiddel), sorbicacid, hydroxyethylcellulose, wei-eiwit, sodium hydroxide, benzoic acid, glucose, lactoferrine, lactoperoxidase, glucose oxidase, potassium thiocyanate, dosodium phosphate, aloe vera

Bevat melk proteïne

Voor een overzicht van de beste 10 middelen tegen een droge mond klik hier

Schrijf je eigen review
OraLieve Lippenbalsem Droge Lippen
Jouw rating