Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Oralieve Droge Mond spray

Bevochtigende & verzachtende spray bij droge mond

Rating:
100 % of 100

Keuze van de mondzorgzaak

 15,-
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  12,50 per stuk en bespaar 17%

 Bestel er 2 voor €25,00
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Oralieve Dry mouth Spray: Hydrateert en kalmeert in binnen 1 minuut. 

Heb je regelmatig last van een droge mond, dan is OraRelieve dry mouth spray de beste optie om dit op een veilige, langdurige manier aan te pakken.

Oralieve dry mouth spray is een product dat op zo’n manier is samengesteld, dat het sterk lijkt op het lichaamseigen speeksel. Hierdoor zorgt het voor een natuurlijk gevoel, terwijl het ook de lichaamseigen speekselproductie stimuleert. 

  • Voor mensen die regelmatig een droge mond hebben
  • Bij klachten die vaak gepaard gaan met een droge mond
  • Bij onrustig tandvlees, dat gevoelig is en/of bloedt
  • Bij moeilijkheid met eten of praten door een droge mond
  • Voor mensen die een slechte adem hebben door een droge mond

Zo werkt Oralieve dry mouth spray

OraRelieve dry mouth spray bestrijdt op een innovatieve wijze een droge mond (xerostemie), waar een grote groep van de bevolking last van heeft. Een droge mond voelt niet alleen vervelend aan, maar kan ook leiden tot verschillende mondproblemen.

In een droge mond is de natuurlijke bacteriebalans vaak verstoord. Hierdoor krijgen anaerobe bacteriën de overhand die het tandglazuur aantasten, tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken en bovendien een slechte adem kunnen veroorzaken. Deze bacteriën produceren zwavelverbindingen, die flink stinken.

Speekselvervanger

Met de Oralieve dry mouth spray zorg je voor directe verlichting, omdat de vloeistof gebaseerd is op speeksel en daardoor compleet natuurlijk aanvoelt. Niet alleen zorgt de spray voor directe verlichting, de bestanddelen van de spray stimuleren bovendien de natuurlijke speekselproductie. Hierdoor zorgt Oralieve dry mouth spray tot wel twee uur na gebruik voor een prettige, vochtige mond.

Op deze manier kunnen mondproblemen behandeld en voorkomen worden, maar heb je ook een fijner gevoel in de mond.  

  • Ontwikkeld naar voorbeeld van het lichaamseigen speeksel
  • Bevat bestanddelen die de speekselklieren stimuleren, zodat de mond op natuurlijke wijze vochtiger wordt
  • Bevat xylitol, wat de spray een prettige smaak geeft, maar ook anti-bacterieel werkt en zo de natuurlijke balans kan herstellen
  • Makkelijk te gebruiken voor directe en blijvende verlichting

Veilige bestanddelen en meer dan bevochtiging

Er bestaan diverse producten die verlichting moeten bieden bij een droge mond, maar lang niet altijd wordt er gebruik gemaakt van een goede samenstelling. Veel producten bieden enkel bevochtiging van de mond. Dit betekent dat de producten weliswaar korte tijd de mond vochtiger maken, maar dat dit effect soms al na enkele minuten is verdwenen.

In het geval van Oralieve mouth spray is dit niet het geval: door de natuurlijke speekselproductie te stimuleren duurt het effect van de spray tot wel 2 uur. 

Diverse sprays en gels bevatten bovendien suikers. Suiker kan de smaak verbeteren en de speekselproductie stimuleren, maar dient bovendien als voedingsbodem voor schadelijke bacteriën. Deze producten kunnen hierdoor de kans op gaatjes aanzienlijk verhogen.

Onnodig, want met xylitol (zoals in Oralieve dry mouth spray) kan de smaak eveneens verbeterd worden, terwijl schadelijke bacteriën door xylitol aangepakt worden.

Houd er rekening mee dat Oralieve dry mouth spray melkeiwitten bevat, die bij mensen met een melkallergie tot allergische reacties kan leiden.

Directe en blijvende verlichting voor de droge mond

Oralieve dry mouth spray doet meer dan enkel bevochtigen. De spray voelt aan als speeksel en stimuleert de lichaamseigen speekselproductie. Zo zorgt de spray niet alleen voor een directe verlichting bij een droge mond, maar heeft de spray een blijvend, prettig effect. 

Met enkele keren sprayen per dag heb je zo de hele dag het plezier van een vochtige mond, voorkom je mondproblemen en verbeter je de geur van de adem. Gebruikers van Oralieve dry mouth spray zijn positief over het langdurige effect van de spray en het natuurlijke gevoel dat de vloeistof geeft. 

Gebruik van Oralieve dry mouth spray

De Oralieve dry mouth spray zit in een handige verpakking die je overal kunt meenemen. Zo kun je op ieder moment van de dag de spray gebruiken om een droge mond tegen te gaan. Ideaal in sociale settings waar je door praten of eten misschien last krijgt van een vervelende droge mond.

Je gebruikt de spray door simpelweg enkele sprays in de mond te doen en de vloeistof vervolgens te verdelen door de mond. Probeer niet direct na het sprayen te drinken, zodat de vloeistof goed kan intrekken en de natuurlijke speekselproductie kan bevorderen.

Vermijd producten als koffie en alcohol, die juist kunnen leiden tot uitdroging van de mond.

Wat zijn de ingrediënten van Oralieve Droge Mond Spray?

Aqua, Glycerin, Xylitol, Poloxamer 407, Sodium Benzoate, Monosodium Phosphate, Xanthan Gum, Aroma, Disodium Phosphate, Benzoic Acid, Whey Protein, Lactoferrin, Lactoperoxidase, Potassium Thiocyanate, Glucose Oxidase

 

Inhoud: 50ml

Voor een totale aanpak tegen een droge mond verwijzen we u graag door naar dit artikel 

 

Schrijf je eigen review
Oralieve Droge Mond spray
Jouw rating