Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

TonsilFresh Dry Mouth Strap

Tegen het slapen met de mond open, voorkomt snurken en een droge mond

Rating:
67 % of 100

5% Combineerkorting

 16,-
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  13,- per stuk en bespaar 19%

 Bestel er 2 voor €26,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

TonsilFresh Chin Strap: tegen slapen met de mond open & een droge mond

Slaap je veel met je mond open, dan kan dit leiden tot snurken, monddroogheid en andere mondproblemen. De TonsilFresh Chin Strap biedt hierbij een innovatieve en effectieve oplossing.

De TonsilFresh Chin Strap helpt je met een dichte mond te slapen, waar jij, maar ook een eventuele partner profijt van heeft. 

  • Voor mensen die veel met een open mond slapen 
  • Geschikt om een droge mond gedurende de nacht te verminderen of voorkomen
  • Gaat snurken tegen
  • De maat kan aangepast worden, dus geschikt voor alle hoofdvormen

Het nadeel van slapen met open mond

Veel mensen slapen onbewust met een open mond. Hoewel dit lang niet altijd leidt tot problemen, is de kans hierop wel groot.

Als je met de open slaapt dan kan dit leiden tot een droge mond gedurende de nacht. Dit is niet alleen onprettig, maar ook een oorzaak van mondproblemen. 

In een droge mond floreren de zogenaamde anaerobe bacteriën. Dit zijn bacteriën die gedijen onder zuurstofarme omstandigheden, wat het geval is in een droge mond. Deze bacteriën stoten stinkende zwavelgassen uit die zorgen voor een slechte adem. Ook zijn het de bacteriën die tandvleesontstekingen en gaatjes kunnen veroorzaken.

Bovendien gaat slapen met een open mond vaak gepaard met snurken. Dit kan de eigen slaapkwaliteit negatief beïnvloeden, maar ook die van een partner.

De oplossing: Tonsilfresh Dry Mouth Chin Strap

De TonsilFresh Chin Strap is een hoofdband die over de kin gaat en op deze manier de mond dichthoudt tijdens het slapen. De band is gemaakt van prettig, zacht materiaal dat comfortabel om het hoofd heen zit. De oren blijven vrij en de bandjes kunnen versteld worden voor een optimale pasvorm.

Hoe verbetert Tonsilfresh mijn slaapkwaliteit en mondgezondheid?

Het dragen van de TonsilFresh Chin Strap leidt tot directe vooruitgang. De mond blijft vochtiger gedurende de nacht en het snurken vermindert in de meeste gevallen. Op deze manier blijft de mond gezond, de adem goed en gaat de slaapkwaliteit vooruit. 

  • Gemaakt van zacht, prettig materiaal dat niet irriteert
  • Met verstelbare bandjes, dus geschikt voor alle formaten en vormen van het hoofd
  • Pakt niet alleen snurken aan, maar ook een droge mond en de gevolgen hiervan
  • Houdt de oren vrij en belemmert slaaphoudingen niet

Combineer met een droge mond gel 

Een droge mond tijdens de slaap kan op verschillende manieren worden aangepakt. Veel mensen drinken simpelweg water gedurende de nacht, maar water vervliegt snel. Om het slaapcomfort met kinband nog effectiever te maken kiest men vaak voor een droge mond gel als toevoeging. Onze best verkochte mondgel is die van OraRelieve, die je kunt bestellen met 10% Combineerkorting. 

Geen anti-snurk bitjes nodig

Er zijn verschillende anti-snurkproducten op de markt, die helaas niet altijd prettig aanvoelen. Een voorbeeld hiervan is een neusklip of een speciaal bitje. Hoewel deze producten effectief kunnen zijn, is het voor veel mensen onprettig om deze iedere dag te dragen.

De TonsilFresh Chin Strap is zacht en zit prettig om het hoofd. Hierdoor merk je het nauwelijks wanneer je de Chin Strap draagt en vormt het geen enkel probleem om deze iedere nacht te dragen.

Goede nachtrust en minder klachten

Met de TonsilFresh Chin Strap verzeker je jezelf en partner weer van een goede, diepe nachtrust. Word niet langer wakker van een droge mond, bestrijdt effectief klachten die hieruit voortkomen en verminder een eventueel snurkprobleem.

De TonsilFresh Chin Strap is een eenvoudige, maar effectieve oplossing voor diverse problemen. Al na de eerste nacht zijn de eerste effecten merkbaar: fijner slapen en wakker worden met een vochtige mond en goede adem.

Gebruik van de TonsilFresh Chin Strap

De TonsilFresh Chin Strap is makkelijk om het hoofd te doen. Trek de Chin Strap over het hoofd en onder de kin. Stel de bandjes bij voor een prettige pasvorm, maar houd er rekening mee dat de TonsilFresh Chin Strap de mond dicht dient te houden tijdens de slaap. Het is hierbij niet nodig om de bandjes erg strak te stellen.

De TonsilFresh Chin Strap kan zo nu en dan gewassen worden om zweet en stof te verwijderen.

Voor een totale aanpak tegen een droge mond klik hier

Schrijf je eigen review
TonsilFresh Dry Mouth Strap
Jouw rating