Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Miradent Mirawhite Shine Tandenbleekpen

Bleekpen voor parelwitte tanden binnen 2 weken

Rating:
90 % of 100

5% Korting op Floss

 35,-
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  32,- per stuk en bespaar 9%
 • Bestel er 4 voor  30,- per stuk en bespaar 14%

 Bestel er 2 voor €64,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

 • € 35,00 € 31,50

  10% korting
  Bespaar -€ 3,50

  mirawhite shine tandenbleken bleekpen miradent

  Miradent + dr Brite Bleekpen

Miradent Mirawhite Shine Tooth Whitening 1,8 mL - snel witte tanden

Met de Miradent Mirawhite Shine Tooth Whitening pen kunnen tanden binnen één tot twee weken tot wel vijf tinten witter gemaakt worden. Op deze wijze kan op een goedkope en veilige manier een stralende lach bewerkstelligd worden en veelvoorkomende verkleuringen worden teruggedraaid. 

 • Voor mensen die graag wittere tanden willen
 • Geschikt voor onder meer verkleuringen als gevolg van koffie, nicotine en natuurlijke verouderingen
 • Geen negatieve invloed op vullingen, dus ook bruikbaar op gevulde tanden
 • Mild voor glazuur en tandvlees, dus ook bruikbaar bij gevoeligheden

Zo werkt de Miradent Mirawhite Shine Tooth Whitening pen

Met de Miradent Mirawhite Shine Tooth Whitening pen kun je op een veilige manier thuis je tanden witter maken. De pen is makkelijk te gebruiken en bereikt al binnen zeven tot veertien dagen een significant wittere kleur van het gebit, tot wel vijf tinten. 

De Miradent Mirawhite Shine Tooth Whitening pen maakt de tanden witter met behulp van actief zuurstof, met behulp van de gepatenteerde Ardox-X-technologie van Miradent. Dit betekent dat de pen geen gebruik maakt van peroxide, wat met name bij gebruik door een leek gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid van de tanden en ander weefsel.

Tandverkleuringen kunnen diverse oorzaken hebben. Onder meer bij de volgende oorzaken zorgt de Miradent Mirawhite Shine Tooth Whitening pen voor een wittere kleur van het gebit: 

 • Natuurlijke veroudering van het tandglazuur
 • Onregelmatigheden in tandmineralen
 • Scheurtjes in het glazuur
 • Mechanische schade (bijvoorbeeld door tandenknarsen)
 • Sommige externe stoffen (nicotine, koffie, thee en rode wijn)

De Miradent Mirawhite Shine Tooth Whitening pen beschikt over bestanddelen die mild zijn voor zowel het tandglazuur als het tandvlees. Enige gevoeligheid na de behandeling wordt zo geminimaliseerd.  

 • Veilig wittere tanden
 • Makkelijk in het gebruik, geen oefening nodig
 • Al resultaat binnen 1 á 2 weken
 • Bevat ook fluoride, wat het glazuur versterkt en remineralisatie van glazuur stimuleert

Geen waterstofperoxide, maar milde bestanddelen

Zowel bij de tandarts als in sommige consumentenproducten voor het witten van tanden zit waterstofperoxide. Recentelijk is dit door de Overheid aan banden gelegd, maar nog altijd is waterstofperoxide niet volledig uitgebannen.

Hoewel waterstofperoxide zeer effectief een wittere kleur van de tanden kan bewerkstelligen, kleven er ook veel risico’s aan het gebruik van de stof.

Waterstofperoxide is bijzonder reactief: het kan met diverse stoffen reageren en zo schadelijke stoffen creëren. Inslikken van waterstofperoxide kan gevaarlijk zijn en bij hoge concentraties zelfs dodelijk. Ook kan het tandvleesirritaties en andere schade aanrichten.

Het wordt daarom afgeraden om producten met waterstofperoxide te gebruiken. De Miradent Mirawhite Shine Tooth Whitening pen maakt geen gebruik van waterstofperoxide, maar enkel van veilige bestanddelen die niet leiden tot schade. 

Hoewel de Miradent Mirawhite Shine Tooth Whitening pen tijdelijk kan leiden tot gevoeligheden, vermindert onder meer het aanwezige fluoride dit risico tot een minimaal niveau. De Miradent Mirawhite Shine Tooth Whitening pen is volledig veilig om te gebruiken.

Een stralende lach binnen twee weken

De Miradent Mirawhite Shine Tooth Whitening pen is eenvoudig thuis te gebruiken, gebruikt geen waterstofperoxide, maar is wel bijzonder effectief. De gel van de pen is eenvoudig aan te brengen op het tandoppervlakte en kan al in zeven dagen leiden tot een witter gebit.

Met de Miradent Mirawhite Shine Tooth Whitening pen kun je in maximaal twee weken een gebit dat wel vijf tinten witter is bewerkstelligen. De verkleurende effecten van bijvoorbeeld koffie kunnen zo teniet gedaan worden.

Hoewel de pen vullingen niet witter kan maken, is de gel ook niet schadelijk voor de vullingen: de vullingen blijven hard en beschermen de tand.

 

Gebruik van de Miradent Mirawhite Shine Tooth Whitening pen

De gel van de Miradent Mirawhite Shine Tooth Whitening pen kan twee keer per dag (‘s ochtends en ‘s avonds) aangebracht worden na het poetsen van de tanden. Verdeel de gel goed over het volledige tandoppervlakte om een egale witte kleur te bewerkstelligen. 

Gebruik de gel gedurende twee weken twee maal per dag voor de beste resultaten. Doorgaans zijn de eerste effecten zichtbaar na zeven dagen. 

Het is mogelijk om enkele dagen te stoppen met het gebruik, maar voor de beste resultaten wordt dagelijks gebruik gedurende twee weken aangeraden. Het is niet nodig om de mond na aanbrengen te spoelen.

Schrijf je eigen review
Miradent Mirawhite Shine Tandenbleekpen
Jouw rating