Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Miradent I-Prox Care Set

Tandartshaakjes, tandsteenverwijderaar en mondspiegel

Rating:
90 % of 100

5% Combineerkorting

 8,00
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  7,50 per stuk en bespaar 6%
 • Bestel er 4 voor  7,00 per stuk en bespaar 13%

 Bestel er 2 voor €15,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

 • € 8,00 € 7,20

  10% korting
  Bespaar -€ 0,80

  Miradent I-Prox Care Set

  Tandsteenset + Ragers

Miradent I-Prox Care Set: Verwijder tandsteen 

De Miradent I-Prox Care Set is een set van drie hulpmiddelen waarmee je optimaal de ruimte tussen de tanden kunt reinigen. Met deze set is het makkelijker om moeilijk bereikbare plekken in het gebit te reinigen, waarmee het een goed alternatief vormt voor bijvoorbeeld een tandenstoker. 

 • Voor iedereen die de ruimte tussen de tanden schoon wil maken en houden
 • Geschikt voor mensen met tandvleesontstekingen (bloedend tandvlees)
 • Geschikt voor mensen met gebitsproblemen, zoals gaatjes
 • Veilig te gebruiken en daarom ook geschikt voor mensen met gevoelige tandhalzen en tandvlees
 • Ook geschikt om ruimtes tussen een beugel of spalkje te reinigen

Zo werkt de Miradent I-Prox Care Set

De Miradent I-Prox Care Set is een set van drie hulpmiddelen waarmee het gebit grondig gereinigd kan worden. De Miradent I-Prox Care Set bestaat uit een tandartsspiegeltje, interdentaal borsteltje en een schraper voor hardere afzettingen op het tandglazuur. 

De Miradent I-Prox Care Set vormt de ideale aanvulling op een normale tandenpoetsbeurt en maakt reguliere tandenstokers onnodig.

Met het puntvormige borsteltje kunnen moeilijk bereikbare plekken in het gebit bereikt en gereinigd worden. Omdat het borsteltje stevig en klein is, kan het uiteinde zonder moeite tussen tanden gebracht worden en ook de ruimte tussen tanden en het tandvlees schoonmaken. Voordeel is dat je geen tandpasta nodig hebt voor effectief gebruik.

Met het bijgeleverde schrapertje kunnen ook verharde tandplaklagen van het tandglazuur geschraapt worden. Het tandglazuur is bijzonder sterk en zal daarom ook niet beschadigd worden door het schrapertje.

Met het tandartsspiegeltje kun je nauwkeurig de plekken tussen het gebit zien en zo nauwkeurig te werk gaan. Met de Miradent I-Prox Care Set zie je nooit meer vieze plekken op het gebit over het hoofd en bied je optimale bescherming aan zowel het gebit als het tandvlees. 

 • Alles-in-één set: met één product alles dat je nodig hebt
 • Een eenvoudigere en efficiëntere reiniging van ruimte tussen de tanden dan bijvoorbeeld tandenstokers of flosdraad
 • Eenvoudig te reinigen na gebruik
 • Prettige handgrepen, zodat de hulpmiddelen stevig vastgehouden kunnen worden
 • Makkelijk in het gebruik: zonder oefening het gebit grondig reinigen
 • Het spiegeltje heeft een speciale laag waardoor het glas niet snel beslaat tijdens gebruik

Veilig te gebruiken voor tandvlees en gebit

Er bestaan diverse vergelijkbare producten waarmee de ruimte tussen de tanden grondig gereinigd kan worden. Wel verschilt het per fabrikant hoe de hulpmiddelen gevormd zijn en wat het gebruikte materiaal is.

Dit kan invloed hebben op het gebruiksgemak. Het verschilt per persoon hoe groot de ruimte tussen de tanden is. Soms is deze niet erg groot, terwijl er wel voedselresten en tandplak kan ophopen op deze plekken. Sommige hulpmiddelen op de markt zijn te groot om ook deze plekken schoon te maken.

Dat is bij de Miradent I-Prox Care Set niet het geval, omdat de hulpmiddelen uiteinden hebben van verschillende diktes, zodat ook kleine ruimtes zonder problemen gereinigd schoongemaakt kunnen worden.  

Ook zijn er producten, met name schrapertjes, die te hard en/of puntig zijn. Dit verhoogt de kans op onbedoelde verwondingen van met name het tandvlees, maar kan in sommige gevallen ook leiden tot schadelijke krasjes op het tandglazuur. De Miradent I-Prox Care Set is gemaakt van sterk materiaal, dat niet te scherp of hard is.

Voorkom ontstekingen en gaatjes

De Miradent I-Prox Care Set is ideaal om de mond schoon te maken op een efficiënte en veilige manier. Voorkom tandvleesbloedingen en ontstekingen door met de Miradent I-Prox Care Set de ruimte tussen de tanden grondig schoon te maken. 

De set is makkelijk te gebruiken en vormt de ideale aanvulling op een poetsbeurt, zodat je altijd een stralende lach hebt zonder klachten. Met de Miradent I-Prox Care Set kies je voor gezond tandvlees dat strak rond de tanden ligt en niet snel ontstoken kan raken.

Gebruik van de Miradent I-Prox Care Set

Je kunt de Miradent I-Prox Care Set zonder problemen dagelijks gebruiken na het tandenpoetsen. Met het vervangbare puntige kwastje kan de ruimte tussen de tanden goed bereikt worden, wat niet het geval is met een reguliere tandenborstel.

Voor het gebruik is geen tandenborstel nodig. Wel is het goed om het borsteltje na gebruik goed af te spoelen.

Met het schrapertje kunnen harde tandplakresten van het tandoppervlakte verwijderd worden, voordat het overgaat in tandsteen. Zet hiervoor de lange kant van het schrapertje onderaan de tand en trek deze met enige druk omhoog. 

Gebruik het meegeleverde spiegeltje in de andere hand om ook plekken achterin de mond of aan de achterzijde van tanden goed te kunnen zien.

Schrijf je eigen review
Miradent I-Prox Care Set
Jouw rating