Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

AE Dogz Tandenkrabber Voor Hond & Kat

Veilig Tandsteen verwijderen bij hond en kat

Rating:
100 % of 100

10% Combineer korting

 12,-
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  11,- per stuk en bespaar 8%
  • Bestel er 4 voor  10,- per stuk en bespaar 17%

 Bestel er 2 voor €22,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

AE Dogz tandsteen-verwijderaar : schone tanden voor honden en katten

Om gebitsproblemen te voorkomen is het belangrijk om het tandsteen van je hond regelmatig te (laten) verwijderen. Vaak wordt dit gedaan door de dierenarts, waarbij de hond in de meeste gevallen onder narcose wordt gebracht.

Dat is niet alleen kostbaar, maar ook niet erg gezond. Met de roestvrij stalen AE Dogz tandsteen-verwijderaar kun je zelf het tandsteen bij je hond verwijderen.

De AE Dogz tandsteen-verwijderaar heeft 2 uiteinden. Dit maakt de schraper geschikt voor links- en rechtshandige baasjes en voor de linker- en rechterkant van het hondengebit.

Tandglazuur is sterker dan de tandkrabber, zodat je het tandsteen kunt verwijderen zonder het glazuur te beschadigen.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing

Schraap altijd van het tandvlees af

Reinig het gebit van uw viervoeter liever in 1 keer

Breng dagelijks een beetje OxyFresh Pets Dental Gel aan op de tanden en vooral langs de randen van het tandvlees. Dat kun je doen met je vinger of met een kaakspuitje (monoject 412). Als je hond het toelaat kun je de gel gebruiken als tandpasta op een speciale tandenborstel voor honden. Daarnaast kun je de gel gebruiken voor de behandeling van een eventueel ontstoken tandvlees of wondjes in de bek.  OxyFresh Pets Dental Gel verzorgt het gebit en het tandvlees, maar eenmaal gevormd tandsteen moet mechanisch verwijderd worden. Dit kun je doen met de bijgeleverde AE Dogz tandsteen-verwijderaar. Hierbij heb je uiteraard veel geduld en handigheid nodig. Ook moet je hond het toelaten dat je met zijn gebit aan de slag gaat. Blijf zacht en vriendelijk en forceer nooit als je hond het zat is, want dan wordt het de volgende keer alleen maar nog lastiger. Doe ook het hele gebit niet in één keer, maar verwijder het tandsteen in fases en trek daar langere periode voor uit. Begin aan de voortanden en doe per behandeling één, hooguit twee tanden of kiezen. Zo went je hond aan het tandsteen verwijderen, zonder dat de behandeling tegen gaat staan. Natuurlijk beloon je je hond als het goed gaat. Door beloningen zal uiteindelijk iedere hond de tandsteen-behandeling gaan accepteren. Bij pups gaat dit natuurlijk gemakkelijker dan bij oudere honden, zeker als je je hond al went aan gepruts aan zijn gebit nog voordat er sprake is van tandsteen. Bij gebruik van de tand-krabber schraap je altijd van het tandvlees af, zodat je dit niet beschadigt.

Schrijf je eigen review
AE Dogz Tandenkrabber Voor Hond & Kat
Jouw rating