Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Maraa® vinger-tandenborstel voor honden (3 stuks)

3 vingertandenborstels om het gebit van je viervoeter optimaal te reinigen

Rating:
100 % of 100

10% Combineerkorting

 4,-
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  3,80 per stuk en bespaar 5%
  • Bestel er 4 voor  3,60 per stuk en bespaar 10%

 Bestel er 2 voor €7,60 totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Maraa® vinger-tandenborstel voor honden 3 stuks

  • Gemakkelijk te gebruiken
  • Veilig en hygiënisch
  • Verwijdert tandplak en voorkomt tandsteen en tandvleesontstekingen
  • Verhelpt een slechte adem van de hond

Wist je dat 80% van de honden na hun derde levensjaar al gebitsproblemen heeft? Denk dan aan tandsteen, tandvleesontstekingen en parodontitis, ontstekingen van de weefsel om de tanden. Gebitsproblemen tasten het welzijn en de gezondheid van je huisdier ernstig aan en bekorten bovendien zijn of haar leven. Natuurlijk wil je dat voorkomen en dat kan met een goede gebitsverzorging.

Heeft je hond al gebitsproblemen? Je kunt dat herkennen aan een stinkende adem, donkere aanslag op tanden en kiezen en moeite hebben met kauwen. In dit geval neem je contact op met de dierenarts. Nadat de dierenarts de problemen heeft verholpen kun je het gebit van je hond gaan verzorgen om herhaling te voorkomen.

Inhoud

3 stuks blauwe vingertandenborstels

Gebruiksaanwijzing Maraa® vinger-tandenborstel voor honden

Poets de tanden van je hond twee tot drie keer per week met een goede tandpasta voor huisdieren, zoals Oxyfresh Pet dental gel. Met de Maraa® vinger-tandenborstel voor honden is dat een fluitje van een cent. De meeste tandplak bij honden vormt zich aan de buitenkant van het gebit, waar je vrij gemakkelijk bij kunt komen.

De Maraa® vinger-tandenborstel voor honden is gemaakt van een hoge kwaliteit silicone. Het materiaal is veilig, zacht en sterk. Na gebruik kunnen deze vinger-tandenborstels gereinigd worden met heet water.

Wat kun je nog meer doen?

  1. Poets de tanden van je viervoeter van OxyFresh Tandgel. Hierdoor wordt tandplak, tandsteen en ontstekingen voorkomen;
  2. Voeg een beetje OxyFresh Mondwater voor Dieren toe aan het water van je hond of kat. Dit smakeloze mondwater is goed voor een neutrale adem bij je huisdier en maakt bacteriën onschadelijk;
  3. Spray geregeld met OxyFresh Pet Mondspray in de bek van je viervoeter. Hierdoor blijft de adem fris en wordt de kans op tandplak verkleint;
  4. Tot slot is het handig om regelmatig het tandsteen van je hond of kat te verwijderen met de AE Dogz Tandsteenverwijderaar, om de bek van je viervoeter zo gezond mogelijk te houden.

Schrijf je eigen review
Maraa® vinger-tandenborstel voor honden (3 stuks)
Jouw rating