Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

OxyFresh Pet Mondspray

Mondspray voor hond of kat tegen tandplak en slechte adem

Rating:
100 % of 100

10% Korting met tandenkrabber

 12,-
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  11,- per stuk en bespaar 8%
  • Bestel er 4 voor  10,- per stuk en bespaar 17%

 Bestel er 2 voor €22,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

OxyFresh Pet Dental Breath Spray : Bye bye slechte adem en tandsteen bij honden en katten

Zet stinkende geur om in frisse adem

Voorkomt tandplak

Helpt tandsteen week te maken 

OxyFresh Pet Dental Breath Spray is dè manier om gemakkelijk en veilig de stinkende adem van je hond of kat te verhelpen.

Naast het verbeteren van de ademkwaliteit, bescherm je tegelijkertijd het gebit tegen tandsteen en andere gebitsproblemen.

mondspray hond en kat

Het grote belang van gebitsverzorging bij dieren

Als de gezondheid van je huisdier je lief is, is OxyFresh Pet Dental Breath Spray een onmisbaar onderdeel van de dagelijkse verzorging.

Op een leeftijd van 3 jaar lijdt 70% van de katten en 80% van de honden al aan een vorm van parodontitis (tandvleesontsteking).

Onze huisdieren worden tegenwoordig steeds ouder, zodat ze nog jaren last kunnen hebben van deze nare klachten. Katten en honden poetsen hun tanden niet, maar daar is nu een simpel en veilig alternatief voor.

Twee keer per dag sprayen reinigt hun gebit en tandvlees en verfrist bovendien de katten- en hondenadem.

Hoe werkt de formule van OxyFresh Pet mondspray?

Het actieve bestanddeel van OxyFresh Pet Dental Breath Spray is een unieke combinatie van de zuurstofformule Oxygene (gestabiliseerde chloordioxide) en zink.

Net als bij het OxyFresh mondwater voor mensen schakelt de actieve zuurstof samen met het zink de schadelijke bacteriën in de mondholte uit.

Dit zorgt direct voor een frissere adem en beschermt tegen andere problemen als tandplak, tandsteen en een tandvleesontsteking.

Het gebit en en het tandvlees worden op een zachte manier schoon en gezond gehouden door het natuurlijke evenwicht in de bek te respecteren en te herstellen.

100% safe en geen vervelende chemicaliën

OxyFresh gebruikt alleen veilige, niet bijtende ingrediënten, die het gebit en het tandvlees van je huisdier niet kunnen schaden.

De spray is Ph-neutraal (niet zuur) en er zit uiteraard geen alcohol in.

Geur- en smaakvrij

Omdat huisdieren in tegenstelling tot ons vaak niet gediend zijn van smaakjes, is de OxyFresh Pet Dental Breath Spray volkomen geur- en smaakloos.

Zelfs de meest kieskeurige huisdieren zullen geen bezwaar hebben tegen hun dagelijkse spray. De formule van OxyFresh Pet Dental Breath Spray is volkomen veilig voor zowel katten als honden.

Hoe kan ik de gebitssspray voor honden en katten het beste gebruiken?

Spray 4-6 keer in de bek, zowel de binnenkant als buitenkant van de kaak en het liefst nadat je hond of kat heeft gegeten

Wat zijn de Ingrediënten?


Water, Oxygene (gestabiliseerde chloordioxide), zinkacetaat, natrium-citraat, chlorofyl-kopercomplex, natrium-benzoaat, natriumhydroxide, citroenzuur en kalium-sorbaat.

Inhoud 3 fl. oz. = 89 ml.

Schrijf je eigen review
OxyFresh Pet Mondspray
Jouw rating