Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

JuliBrite Tandpasta Tabletten

Natuurlijke Plastic vrije Tandpasta tabletten

Rating:
100 % of 100

10% Combineerkorting

 12,95
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  11,- per stuk en bespaar 15%
  • Bestel er 4 voor  10,- per stuk en bespaar 23%

 Bestel er 2 voor €22,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

JuliBrite Tandpasta Tabletten

Deze geheel nieuwe manier van je tanden poetsen versterkt je tandglazuur. 

Bovendien wordt de oorspronkelijke witte kleur van je gebit hersteld.

Tandpasta-tabletten met natuurlijke ingrediënten:

  • versterken het tandglazuur met natuurlijke mineralen
  • Helpen cariës (gaatjes) en tandbederf voorkomen
  • Herstellen de natuurlijke witheid van de tanden
  • Plastic-vrije recyclebare verpakking

Met JuliBrite tandpasta tabletten sla je drie vliegen in één klap. Allereerst wordt je tandglazuur versterkt en beschermd door remineralisatie, onder andere door het mineraal hydroxyapatiet dat ook van nature in onze botten en tanden voorkomt.

De natuurlijke zoetstof xylitol is niet slechts voor de frisse smaak toegevoegd. Xylitol heeft bewezen schadelijke bacteriën in de mond effectief te bestrijden en de vorming van tandplak en tandsteen tegen te gaan.

Daarnaast wordt, tegenwoordig ook niet onbelangrijk, de natuurlijke witte kleur van je tanden hersteld.

JuliBrite tandpasta tabletten voor witte tanden

Met JuliBrite tandpasta tabletten introduceren we een nieuwe, unieke manier om je tanden te poetsen. In plaats van zachte tandpasta uit een tube zijn het tabletten, waar je eerst tien seconden op moet kauwen. Daarna poets je je tanden minimaal twee minuten met een natte tandenborstel.

Wat zijn de voordelen?

Optimale gebitsverzorging JuliBrite tandpasta tabletten verzorgen je gebit optimaal.

Net als traditionele tandpasta worden tandplak verwijderd om te voorkomen dat het zich verhardt tot tandsteen. Dit is belangrijk om cariës (gaatjes) en tandvleesontsteking te voorkomen.

HAP

Een belangrijk ingrediënt in de tandpasta tabletten is Hydroxyapatiet (HAP). Onze eigen botten bestaan voor een groot deel uit dit mineraal. Ook ons gebit, zowel het tandbeen als het tandglazuur daaromheen, bestaat voor een groot deel uit koolzuurhoudende calciumarme hydroxyapatiet.

Nano HAP is dan ook een optimaal middel om het tandglazuur te remineraliseren. Dat betekent dat beschadigingen of slijtplekken in het glazuur worden opgevuld door het mineraal uit de tandpasta.

Op die manier wordt het tandglazuur hersteld met hetzelfde materiaal waaruit het bestaat. Datzelfde geldt voor gevoelige tanden, de gevoeligheid voor koude, warme, zoete en zure voedingsmiddelen.

HAP dicht de dentine tubuli, die als ze open zijn de gevoeligheid veroorzaken. In Japan wordt al 40 jaar HAP gebruikt in plaats van fluoride.

De effectief blijkt even groot of zelfs groter.

Terwijl fluoride bepaald geen lichaamseigen mineraal is, is HAP dat wel. Links Een klinische studie naar de effectiviteit van HAP in tandpasta:

https://clinmedjournals.org/articles/ijodh/international-journal-of-oral-and-dental-health-ijodh-5-104.php?jid=ijodh

En hier een vergelijkende studie naar de werkzaamheid van een tandpasta met HAP en een fluoridetandpasta voor de preventie en remineralisatie van cariës (gaatjes) bij kinderen:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6901576/

Xylitol

Ook de natuurlijke zoetstof xylitol heeft al decennialang bewezen grote voordelen voor de mondgezondheid en de bestrijding van schadelijke bacteriën.

De veel voorkomende mondbacterie Streptococcus mutans kan xylitol niet zoals suiker en koolhydraten omzetten in de zuren die zo schadelijk zijn voor je gebit.

Xylitol maakt het de bacteriën bovendien moeilijker om zich als tandplak aan het tandglazuur hechten. Het heeft een frisse, koele smaak, die de aanmaak van speeksel stimuleert.

Het zuurstofrijke speeksel is de natuurlijke bescherming van je gebit. Een ander groot voordeel is dat xylitol een alkalisch effect heeft in de mond, het verhoogt de Ph-waarde.

Door deze lagere zuurgraad worden mineralen beter opgenomen door de zwakke plekken in het tandglazuur. Hiermee wordt de opname van HAP ondersteund.

Links

Het gunstige effect van xylitol op het gebit en de mondgezondheid wordt al decennia lang bestudeerd. Hier vind je een verzameling links naar wetenschappelijke studies naar de effectiviteit van xylitol:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12693818/

Puur natuur

Schadelijke en agressieve bestanddelen horen volgens ons niet thuis in mondzorg-producten. JuliBrite tandpasta tabletten zijn dan ook vrij van fluoride, SLS (sodium lauryl sulaat) en conserveermiddelen.

De veilige bestanddelen in JuliBrite tandpasta tabletten reinigen je gebit met respect voor het natuurlijke evenwicht van de mondflora. Ook dit is belangrijk voor een goede mondgezondheid en een sterk gebit.

Wittere tanden

Tegenwoordig vinden we het belangrijk om stralend witte tanden te hebben. Het is dan logisch om je dagelijkse mondhygiëne ook daarop te richten.

JuliBrite tandpasta tabletten sluiten aan op de veilig blekende producten-lijn van JuliBrite en herstellen de natuurlijke witheid van de tanden.

De formule van de JuliBrite tandpasta tabletten is ontwikkeld door Dr. Martin Giniger. In de Verenigde Staten is hij een autoriteit op het gebied van tandenbleek-middelen voor thuisgebruik.

Hij heeft een tandheelkundige praktijk aan Park Avenue in New York City, het centrum van de esthetische tandheelkunde.

Gebruiksaanwijzing

Neem een tablet in je mond en kauw daar gedurende tien seconden op. Vervolgens poets je je tanden gedurende minimaal twee minuten met een natte tandenborstel.

Wat zijn de ingrediënten

Arabische gom, calciumcarbonaat, pepermunt, hydroxyapatiet (HAP), magnesium-aluminiumsilicaat, xylitol, polyvinylpyrrolidon, tri calciumfosfaat, natrium-bicarbonaat, cellulose en cocosulfaat.

Gum Arabic = is a naturally occurring gum extracted from the hardened exudates of plants Acacia senegal and Acacia seyal
Calcium Carbonate = white mineral (calcite) which occurs naturally in chalks, limestones and marbles
Mentha Piperita = Natuurlijke en zachte mint smaak
Hydroxyapatite = Natural ingredient that protects and rebuilds teeth enamel
Magnesium Aluminum Silicate =
Xylitol = Zoetstof dat helpt gaatjes te voorkomen 
Tricalcium Phosphate =  Tricalcium phosphates derive from phosphate rocks, calcium from plant sources, and ammonia. These can be considered vegan.
Sodium Bicarbonate = 
Cellulose = Plantaardig
Coco-Sulfate = clear
 
Niet getest op dieren, geen dierlijke ingredienten. 

Schrijf je eigen review
JuliBrite Tandpasta Tabletten
Jouw rating