Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Sova Aero Max Knarsbitje 2.4 mm

Extra sterk bitje tegen knarsen

Rating:
93 % of 100

10% Combineerkorting

Adviesprijs  49,95 Speciale prijs  29,97
Op voorraad

 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Sova Max Nightguard 2.4 mm : extra sterk tegen knarsen

 • Acht keer sterker dan andere tandenknarsbitjes
 • Drie keer dunner dan EVA-bitjes
 • Vijf keer goedkoper dan een tandartssplint
 • Bereikt ook de achterste kiezen
 • Aero: zuurstof- en speekseldoorlatend
 • Onbeperkt vervormbaar binnen twee minuten
 • Comfortabeler dan een tandartsstoel

Slaap lekker met Sova Nightguard Aero Max

Tandenknarsen: niets is zo funest voor je gebit én bovendien frustrerend voor de nachtrust. Misschien heeft je tandarts je al eens een tandenknarsbitje (splint) aangemeten.En beet je die als sterke knarser – precies – snel kapot. Probeer dan eens de Sova Nightguard Aero Max: flinterdun, ijzersterk én eenvoudig vervormbaar binnen twee minuten. De naam zegt het al: beter een Sova dan een tandartsstoel.

Het tandenknarsbitje van Sova Aero Max is superieur ten opzichte van andere bitjes als het gaat om stevigheid, comfort, tandbehoud, pasvorm en prijs. De Sova Aero Max is zelfs beter dan zijn voorganger Sova Regular. 

Aero: gaatjes in het bitje, géén gaatjes in je tanden
Aero betekent lucht en staat voor de perforaties die in het bitje zitten. Zo kunnen speeksel en zuurstof de tanden blijven bereiken en beschermen tegen zuren en bacteriën. Andere tandenknarsbitjes sluiten je tanden af, waardoor gaatjes en glazuurafbraak ontstaan. Gaatjes voorkomen dus gaatjes!

Maximaal tot achterin
Max wil zeggen: een afmeting van 2,4 mm, in plaats van de reguliere 1,6 mm van de Sova Regular. Nog steeds flinterdun dus. De Sova Aero Max bereikt ook de achterste kiezen. Zonder bitje hebben die ’s nachts namelijk de neiging om naar elkaar toe te groeien. Met als vervelend gevolg: na enkele maanden een open beet en dus een tandartsbezoek.


Sova neemt alle ergernissen weg. Hoe?

 • Allersterkste bitje op de Europese markt. De meeste commerciële bitjes zijn gemaakt van EVA. Een veilig en zacht materiaal, maar je bijt dit teleurstellend snel kapot. Het materiaal van Sova is maar liefst acht keer sterker dan EVA. Hier knars je dus met geen mogelijkheid doorheen.
 • Flinterdun en comfortabel. Ook de Sova Aero Max is nog steeds 30% dunner dan de gebruikelijke EVA-bitjes. Sova gebruikt een speciale Diffusix-technologie, waarbij de hevige kracht van het knarsen wordt verdeeld over het gehele gebit, ook achterin. Zo ontstaat er geen schade aan de tanden of pijn in de kaken. In tegenstelling tot andere logge knarsbitjes went Sova zo snel dat je vergeet dat je een bitje draagt. Je kunt zelfs praten en drinken.
 • Eenvoudig te vormen binnen twee minuten. De zuurstof- en speekseldoorlatende perforaties in het materiaal zorgen niet alleen voor minder tandbederf. Door de gaatjes bereik je ook de perfecte pasvorm. Het bitje kun je precies om je tanden zuigen. De Sova Aero Max kun je zo vaak vervormen als je wilt, binnen twee minuten. All you need is love, and hot water. 
 • 20% procent van de prijs van een tandartsbitje. Voor een op maat gemaakte splint van de tandarts betaal je de hoofdprijs. Een echte tandenknarser bijt deze bovendien snel stuk. Of je zit na een paar maanden met een open beet weer in de tandartsstoel. De Sova Aero Max is steviger, vijf keer goedkoper en net zo effectief, blijkt uit onderzoek.
 • Geschikt voor iedereen. De Sova Nightguard Aero Max is geschikt voor alle volwassenen. Bij pijnlijke mondproblemen, voor zieke patiënten, maar ook voor mensen zonder tandartsverzekering, is een eigen Sova een uitkomst.Gebruiksaanwijzing


Om de Sova Night Guard Aero Max naar je eigen mond te vormen, hoef je alleen het bitje een paar minuten in heet (niet kokend) water te leggen tot het zacht en flexibel is.

Wil je zeker weten dat je de juiste temperatuur gebruikt en geen water gebruiken? Gebruik dan de Sova Heatpack

Doe de Sova in je mond en breng deze in vorm met je tong en lippen.

Zuig zachtjes tot het materiaal is uitgehard. Bijt er niet te hard in.

Je bitje is nu klaar voor gebruik. 

 

Materiaal
Sova bestaat uit een mix van verschillende soorten biologisch afbreekbare producten. Veilig, duurzaam, sterker dan EVA en uiteraard vrij van chemische stoffen, zoals BPA, latex, PVA en ftalaten. Sova heeft een officieel Europees veiligheidscertificaat. Het tandenknarsbitje is bedoeld voor de bovenkaak, maar kan ook voor de onderkaak gemaakt worden. 

Schrijf je eigen review
Sova Aero Max Knarsbitje 2.4 mm
Jouw rating