Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Dentek Comfort Fit (2) Tandenknarsbitjes

2 Direct draagbare bitjes tegen tandenknarsen zonder voorkoken

10% Combineerkorting

 49,00
Binnenkort leverbaar
  • Bestel er 2 voor  45,00 per stuk en bespaar 8%

 Bestel er 2 voor €90,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

2 Direct te dragen bitjes tegen tandenknarsen

De Dentek Dental Guard Comfort Fit is een eenvoudige en effectieve oplossing voor mensen die ‘s nachts knarsetanden en hiervan problemen ondervinden. Dit knarsbitje is direct klaar voor gebruik en past altijd goed tussen de tanden. Voorkom schade aan het gebit met de Dentek Dental Guard Comfort Fit.

  • Voor mensen die tijdens de slaap knarsetanden
  • Voor alle kaakformaten geschikt: one size fits all
  • Geen latex of siliconen, dus ook geschikt voor mensen die hier allergisch voor zijn
  • Klein van formaat, dus ook voor mensen die liever geen grote bitjes dragen

Zo werkt de Dentek Dental Guard Comfort Fit

Tandenknarsen (ook wel bruxisme genoemd) is een veelvoorkomend probleem dat diverse klachten kan veroorzaken. Bij veelvuldig knarsetanden kan dit leiden tot schade aan het gebit, zoals het afbreken van stukjes tand en aantasting van het tandglazuur. Hierdoor kunnen de tanden gevoelig worden, kunnen er sneller gaatjes ontstaan en kan het aangezicht van het gebit minder mooi worden. 

Bij knarsetanden worden de tanden zeer hard over elkaar heen gewreven. Dit is niet alleen schadelijk, maar kan voor mensen die in dezelfde kamer slapen ook tot geluidsoverlast zorgen. 

Knarsetanden kan optreden als gevolg van stress en het gebruik van sommige medicijnen en drugs, maar bij veel mensen gebeurt het zonder aanwijsbare oorzaak. 

Vanwege de negatieve gevolgen van tandenknarsen, is het belangrijk om de tanden te beschermen tijdens het knarsen. Een bitje biedt hierbij uitkomst. De Dentek Dental Guard Comfort Fit zit tussen de kiezen, die hierdoor niet langer over elkaar kunnen wrijven. 

Het gevolg is dat de kans op schade aan het gebit geminimaliseerd wordt en de effecten van tandenknarsen verminderd worden. Ideaal is dat het niet nodig is om de Dentek Dental Guard Comfort Fit vooraf te koken of te vormen naar het gebit. 

Dankzij het innovatieve ontwerp past het bitje bij iedereen, direct uit de verpakking. De beschermkussentjes kunnen naar wens verschoven worden.

Bovendien gaat het bitje lang mee: je kunt zeker een jaar het bitje gebruiken, zonder dat het kapot gaat.

 

  • Bescherm de tanden tegen de gevolgen van tandenknarsen
  • Makkelijk te gebruiken: hoeft niet gevormd te worden naar het gebit
  • Klein van formaat en zonder scherpe randjes: je kunt het bitje zonder problemen iedere nacht dragen
  • Geen siliconen of latex: dus ook geschikt voor mensen met allergieën voor deze stoffen

Geen problemen met pasvorm of irritaties

Er bestaan veel knarsbitjes die de tanden beschermen tegen de schadelijke effecten van tandenknarsen. Niet zelden zijn de bitjes echter vrij groot, wat met name bij mensen met een kleine kaak kan leiden tot problemen. 

Zo kunnen randen van het bitje snijden of prikken in de wangen, wat kan leiden tot wondjes, irritaties en zelfs zweertjes. Dit probleem is er niet bij de Dentek Dental Guard Comfort Fit, dankzij het kleine formaat.

Ook hoeft het bitje niet vooraf gekookt te worden om gevormd te worden naar het gebit. Niet zelden gaat dit niet helemaal goed, waardoor het bitje niet goed past in de mond. Bij de Dentek Dental Guard Comfort Fit hoef je alleen de kussentjes te verschuiven, zodat ze in elk geval de helft van de grote kiezen bedekken. 

Tenslotte maakt de Dentek Dental Guard Comfort Fit niet gebruik van siliconen of latex, wat bij sommige mensen leidt tot irritaties. Dit risico is er niet bij de Dentek Dental Guard Comfort Fit. 

Optimale bescherming van de tanden

De effecten van knarsetanden op het gebit mogen niet onderschat worden, maar kunnen gelukkig eenvoudig aangepakt worden met een bitje. De Dentek Dental Guard Comfort Fit is makkelijk in te brengen en past bij iedereen dankzij de handige verschuifbare kussentjes.

Met het zachte, maar stevige verbindingsstukje blijft het bitje goed op zijn plaats, terwijl je nauwelijks merkt dat je het bitje in hebt.

Hierdoor kan het bitje zonder gewenning direct iedere nacht gedragen worden en kunnen de tanden beschermd worden. 

 

Gebruik van Dentek Dental Guard Comfort Fit

Het Dentek Dental Guard Comfort Fit kan direct uit de verpakking gebruikt worden. Plaats het bitje op de onderste tanden en kijk in de spiegel of het uiteinde van het bitje minimaal de helft van de achterste kiezen bedekt.

Is dit niet het geval, dan kan de positie van het bitje aangepast worden door deze te verschuiven. Het bitje heeft vijf standen, waarmee het geschikt is voor iedere kaak. 

Bijt op het bitje terwijl je in de spiegel kijkt, om er zeker van te zijn dat het bitje goedzit. Na enkele nachten vormen de kussentjes zich enigszins naar de tanden voor een nog betere pasvorm. 

Spoel het bitje dagelijks onder warm water af om het schoon te houden en bewaard het in het meegeleverde opbergdoosje. 

Schrijf je eigen review
Dentek Comfort Fit (2) Tandenknarsbitjes
Jouw rating