Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

RyttPro Fresh Breath Mondwater Gentle Mint

Mondspoeling met OZ-3X technology voor een frisse adem

10% Combineerkorting

 14,95
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  14,- per stuk en bespaar 6%
  • Bestel er 3 voor  13,- per stuk en bespaar 13%
  • Bestel er 4 voor  12,- per stuk en bespaar 20%

 Bestel er 2 voor €28,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Direct een frisse adem met RyttPro

De formule van RyttPro mondwater heeft als hoofdbestanddelen gestabiliseerde chloordioxide, zink en cetylpyridinium chloride (CPC).

Deze bestrijden schadelijke mondbacteriën zonder het natuurlijke evenwicht van de mondflora te verstoren. Bovendien worden de stinkende zwavelgassen die de bacteriën produceren op moleculair niveau afgebroken.

Hiermee verbetert de kwaliteit van je adem na één mondspoeling al overduidelijk. En de werking houdt maar liefst 12 uur aan. 

Doordat de mondbacteriën onschadelijk worden gemaakt, vormt er zich minder tandplak. Dat betekent ook minder tandsteen. Op die manier worden zowel je gebit als je tandvlees duurzaam beschermd wordt tegen cariës (gaatjes), tandvleesontstekingen en aanslag op de tong.

Wat maakt RyttPro mondwater uniek?

De formule van RyttPro mondwater is specifiek gericht op het bestrijden van schadelijke bacteriën. De ingrediënten zijn veilig en tasten de mondflora niet aan, zodat je het onbeperkt kunt gebruiken. 

RyttPro mondwater droogt de mond niet uit en geeft geen branderig gevoel zoals mondwaters op basis van alcohol. Het bevat evenmin schadelijke chemicaliën als ftalaten, sulfaten, parabenen, SLS (sodium lauryl sulfaat) of onnodige kleurstoffen.

Het verhaal achter RyttPro

RyttPro is ontworpen door 3 jonge ontwikkelaars uit Engeland, de Verenigde Staten en Nederland. Ze verzetten zich tegen de grote fabrikanten, die zich nog altijd vastklampen aan verouderde formules met alcohol, sls, chloorhexidine, parabenen en kleurstoffen. 

 

 

Voor gebruik goed schudden. Spoel je mond na het tanden poetsen ongeveer een halve minuut met een scheutje RyttPro Oral Rinse (15 ml. = 3 theelepels). Spuug daarna het mondwater uit, maar spoel je mond niet na met water om optimaal te profiteren van de krachtige formule. Het beste te gebruiken met RyttPro tandpasta. 

 

ingrediënten: aqua, propanediol, natriumgluconaat, natriumbicarbonaat, gehydrogeneerd zetmeelhydrolysaat, poloxameer 407, natriumchloriet, xylitol, aroma, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, mentha piperita (pepermuntolie), tetranatriumedta.

500 ML

Voor een totale aanpak tegen slechte adem raden we aan om dit artikel te lezen

Schrijf je eigen review
RyttPro Fresh Breath Mondwater Gentle Mint
Jouw rating