Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

JuliBrite WaterFloss Tonsil Stones

Waterflosser voor schoonmaken amandelcrypten en tanden

Rating:
60 % of 100

10% Combineerkorting

 19,95
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  17,- per stuk en bespaar 15%

 Bestel er 2 voor €35,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

JuliBrite WaterFloss Tonsil Stones

Last van amandelsteentjes? Van deze vieze witgele brokjes in je keelamandelen kun je uit je mond gaan stinken. JuliBrite waterflosser helpt je daarbij.

Hoe werkt het?

De JuliBrite Waterfloss Tonsil Stones reinigt op een effectieve en veilige manier je gebit en de ruimtes in je mond waar je zelf niet goed bij kunt komen, zoals de keelamandelen, de amandelcrypten en alle plekken waar bacteriën en voedselresten welig kunnen tieren.

Wat onderscheidt JuliBrite Waterfloss Tonsil Stones van andere waterflossers? 

  • Je bepaalt zelf de kracht van de waterstraal

Waar elektrische waterflossers vaak maar één stand hebben, kun je bij de JuliBrite Waterflosser zelf bepalen hoe krachtig je de waterstraal wilt maken. De straal van elektrische waterflossers is vaak te hard, waardoor je structuren in je mond kunt beschadigen. JuliBrite werkt veilig.

  • Niet alleen voor het gebit, maar voor de hele mond

Veel andere waterflossers zijn enkel geschikt om het gebit te reinigen, maar de JuliBrite WaterflossTonsil Stones kan de gehele mond reinigen. Dus ook de amandelen, amandelcrypten (waar ook vaak amandelsteentjes zitten) en andere moeilijk bereikbare plekken in de mond.

  • Ook bruikbaar onder de douche

Omdat de JuliBrite Waterfloss Tonsil Stones niet elektrisch is, kun je hem overal veilig gebruiken, ook onder de douche!

  • Geen elektriciteit nodig

Lekker makkelijk: deze waterflosser heeft geen stopcontact nodig en kan je dus overal gebruiken, ook in de tent.

  • Heel geschikt voor beugels

Het is vaak lastig om goed rondom beugels te reinigen. JuliBrite Waterfloss is hier heel geschikt voor: ook de lastige randjes en hoekjes worden schoongespoeld met de waterstraal, zonder dat deze te hard is.

  • Ook geschikt voor kinderen

Omdat de kracht van de waterstraal van deze waterflosser zelf in te stellen is, is deze ook heel geschikt voor kinderen.

  • Voorkomt een slechte adem

Met de JuliBrite Waterfloss Tonsil Stones kun je op een heel prettige manier tandplak, tandsteen en amandelsteentjes helpen voorkomen. Zo hoef je niet te grijpen naar chemische middelen die schadelijk zijn voor je mond, maar kun je met slechts water je mond schoon en prettig ruikend houden. 

Instructies

 

JuliBrite Waterfloss Tonsil Stones spoelt met een waterstraal je gebit schoon. Gebruik is eenvoudig: vul het waterreservoir, richt op de plekken in de mond die je schoon wil maken en spuit de waterstraal daarheen. Druk je hard op de knop, dan krijg je een krachtige straal, duw je zachter, dan wordt de waterstraal ook zachter.

Je kunt de waterflosser elke dag gebruiken voor of na het tandenpoetsen.

Laat het waterreservoir af en toe even droog worden, zodat deze schoon blijft.Eventueel kun je er af en toe ook voor kiezen om geen water, maar mondwater te gebruiken, om amandelsteentjes nog beter te lijf te gaan.

Totaalaanpak

 

Wil je je amandelsteentjes zo goed mogelijk aanpakken, en een zo schoon mogelijke mond en gebit krijgen? Dat kun je bijvoorbeeld op deze manier aanpakken:

Poets je tanden met een zachte tandpasta, die geen sodium lauryl sulfaat bevat. Dit schuimmiddel kan je mond uitdrogen en irriteren, waardoor je sneller amandelsteentjes krijgt. De Fresh Breath tandpasta van Oxyd8 is bijvoorbeeld een mooie, zachte tandpasta die door actief zuurstof bacteriën te lijf gaat, zodat deze geen amandelbrokjes kunnen vormen.

Spoel hierna je mond met de JuliBrite Waterfloss Tonsil Stones, om alle laatste voedselresten weg te spoelen en je mond te reinigen op plekken waar je met de tandenborstel niet kunt komen.

Gebruik tot slot een mondspoelmiddel tegen amandelsteentjes, zoals Oxyd8 Fresh Breath. Hiermee kun je tot in je keel gorgelen, zodat je daar overal de laatste bacteriën te lijf gaat. Bovendien zorgt dit mondspoelmiddel voor een heerlijk frisse geur uit je mond. En dat zonder agressieve ingrediënten, zoals in sommige andere mondspoelingen.

Je kunt er ook voor kiezen om het water in de JuliBrite Waterfloss Tonsil Stones af en toe te vervangen door Oxyd8 Fresh Breath.

Schrijf je eigen review
JuliBrite WaterFloss Tonsil Stones
Jouw rating