Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

JuliBrite®️ (2-Pack) Reinigende Tong Gel

Tong Reinigende & Adem Verfrissende Tong Gel 2 X 50 ML

10% Combineerkorting

 14,95
Op voorraad

 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

JuliBrite®️ Tong Gel 2 Pack

Schone Tong & Frisse Adem in 1 Minuut

85% van alle slechte ademgeuren wordt geproduceerd in het diepe tongweefsel. Een gewone tongschraper reinigt de tong alleen oppervlakkig en haalt het bovenste laagje tongbeslag weg.

Met de JuliBrite®️ tong gel bereik je ook de diepere plekken waar de meest stinkende aanslag zich bevindt. De gel trekt snel in, ontsmet de tong en kan zelfs de diepste aanslag laten oplossen.

Resultaat? Een schone tong en een frisse adem.

Zes redenen om JuliBrite®️ Tongue Gel te gebruiken

 • 1. Schone, mooie tong in 1 minuut. Het actieve ingrediënt CPC (cetylpyridiumchloride) richt zich op het losweken en oplossen van tongbeslag op microscopisch niveau. Zo krijgt je tong zijn natuurlijke, gezonde kleur weer terug.
 • 2. Frisse adem. Zinklactaat neutraliseert stinkende adem- en tonggeurtjes en zet ze om in een frisruikende adem. Je hand hoeft niet meer voor je mond, je ademgeur is uitstekend.  
 • 3. Beter smaakvermogen. De aanslag op je tong kan niet alleen een slechte adem veroorzaken, maar maakt je tong ook minder gevoelig voor verschillende smaken. Met de JuliBrite gel verwijder je de laag op je tong, waardoor je smaakpapillen weer beter in staat zijn te proeven. Het mint-aroma zorgt tegelijkertijd voor een gevoel van superieure frisheid.
 • 4. Diep reinigende werking voor 100% resultaat. De vloeibare tong gel van JuliBrite dringt snel door en reinigt de zachte, dieperliggende tongweefsels op moleculair niveau. Gebruik dus niet je (agressieve) tandpasta, die bedoeld is voor het reinigen van hard tandglazuur.
 • 5. Verbetert je algehele (mond)gezondheid. In een vieze tong bevinden zich bacteriën die medeverantwoordelijk zijn voor mondproblemen zoals cariës en tandvleesontstekingen. Door je tong goed te reinigen draag je bij aan een gezondere mond.
 • 6. 100% tevredenheidsgarantie. We zijn ervan overtuigd dat JuliBrite tong Gel optimale resultaten boekt. Uit een klinische test blijkt dat alle proefpersonen zeer tevreden waren over de frisheid van hun tong en ademgeur. Gebruik JuliBrite Gel & JuliBrite Tongreiniger minimaal twee weken lang, twee keer per dag. Bekijk je tong vooraf en na het gebruik. Geen verschil? Dan krijg je je geld terug. 

JuliBrite gel is vrij van agressieve stoffen zoals alcohol, waterstofperoxide, chloorhexidine en sulfaten. 

Met een pH-waarde van 6,16 is JuliBrite Tong Gel niet zuur. Je kunt je tong gerust poetsen met JuliBrite zonder je mondflora te verstoren.

 

Hoe kan ik JuliBrite Tong Gel het beste gebruiken?  

 1. Poets eerst je tanden met een OXI2 + zinkhoudende tandgel zoals RyttPro®️.
 2. Maak je tong vochtig met water en breng de gel aan op het platte deel van de JuliBrite®️ tongschraper.
 3. Verdeel de JuliBrite tong gel op het achterste deel van je tong.
 4. Laat de gel minstens 30-40 seconden intrekken.
 5. Reinig vervolgens je tong met de JuliBrite tongreiniger door zachtjes de borstelhaartjes van achter naar voren over de tong te bewegen. Zo beweeg je de aanslag naar de oppervlakte (gebruik niet je tandenborstel, want die haartjes zijn te hard).
 6. Trek nu de aanslag van je tong af met het schraapdeel van je tongschraper totdat je geen aanslag meer ziet. Spuug het residu uit. Spoel de tongreiniger onder de hete kraan af (kan ook in de vaatwasser).
 7. Spoel je mond na met mondwater, zoals RyttPro®️ of JuliBrite®️. Beide mondwaters houden je tong lekker schoon.
 8. Gebruik JuliBrite®️ tong gel twee keer per dag, tenminste vier weken achtereen voor het beste resultaat.
 9. Vervang de JuliBrite®️ Tongschraper tegelijk met je tandenborstel.

 

Wat zijn de ingrediënten van JuliBrite Tong Gel?

Plantaardige glycerine, Cellulose gum, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Natural Mintaroma, Zinklactaat (ontsmettend en neutraliseert ademgeur), Sodium saccharine (zoetstof), Cetylpyridiniumchloride (CPC) (ontsmettend) Melkzuur (bevochtigingsmiddel, pH-regulator, conserveermiddel) CI 42090 (organische kleurstof)

Inhoud 50ML

 

Wat kan ik nog meer doen om mijn tong schoon te maken en schoon te houden?

 Soms is tongbeslag zo hardnekkig dat een totaalaanpak nodig is

 • Poets de tong met JuliBrite Tongreiniger en Gel.
 • Spoel en poets je mond na met reinigende mondspoeling, zoals Julibrite Mondwater.
 • Houd de mond gehydrateerd. Gebruik bijvoorbeeld Moist-R Droge Mond Tabletten of Moist-R spray.
 • Zorg ervoor dat slijm uit de neus zich niet naar de tong verplaatst. Dit voorkom je met de TonsilFresh Nasal Sinus Drops.
 • Verfris de tong overdag met de Moist-R tongspray. Zo creëer je een reinigend, maar ook een beschermend laagje op je tong dat nieuwe aanslag buiten de deur houdt.

 

 FAQ

 • Heeft tongreinigen echt wel zin?

Jazeker, wetenschappelijk is bewezen dat tongschrapen de aanslag van de tong kan halen en bacteriën kan verwijderen. Dat is bijvoorbeeld te lezen in dit onderzoek en ook in dit onderzoek

 • Welke middelen werken het best tegen een vieze tong?

Dat zijn er drie: essentiële oliën, zink of cetylpyridiumchloride (CPC). Je leest het in dit onderzoek. JuliBrite tong gel bevat twee van deze drie middelen, namelijk zink en cetylpyridiumchloride (CPC).

 • Komt de vieze geur uit mijn mond wel van mijn tong af?

Geschat wordt dat zo’n 85-90% van de gevallen van vieze adem (halitose) afkomstig is uit de mond. Hiervan is de helft afkomstig van de tong, toont dit onderzoek aan. Je tong reinigen loont dus.

 • Kan ik niet gewoon mijn tandenborstel gebruiken om mijn tong te reinigen?

Dat kan, maar het is veel minder effectief dan een tong gel en tongschraper gebruiken. De tong gel bevat actieve ingrediënten die de bacteriën tegengaan. En een tongschraper haalt veel meer bacteriën weg dan een tandenborstel – zie bijvoorbeeld dit onderzoek – en is ook veel veiliger en milder voor je tong.

Schrijf je eigen review
JuliBrite®️ (2-Pack) Reinigende Tong Gel
Jouw rating