Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Amano Tongreiniger

Metalen tongreiniger tegen tongaanslag en een slechte ademgeur

Rating:
100 % of 100

10% Combineerkorting

 18,50
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  17,- per stuk en bespaar 8%

 Bestel er 2 in dezelfde kleur voor €34,00
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Amano Tongschraper: Bye Bye slechte adem

tongschraper AmanoNiet zomaar wordt de Amano tongreiniger in The British Dental Journal genoemd als meest duurzame en meest effectieve tongschraper.

 Verhelpt slechte adem
Verwijdert vieze aanslag op de tong
✓ Bevordert het smaakvermogen

 

6 unieke verschillen tussen Amano en andere tongschrapers

 • 1. Bevordert de mondgezondheid. Het poetsen met Amano resulteert in een frisse adem, een mooi uitziende tong en een sterker gebit. Amano heeft bewezen de algehele mondgezondheid met grote stappen te verbeteren. 
 • 2. Effectief. Amano heeft aangetoond 2 keer zo effectief te zijn tegen tongbacteriën als een tandenborstel. Daarnaast is het poetsen met een tongreiniger hygiënischer en beter voor je tongweefsels.
 • 3. Opvallend design. De Amano tongreiniger is gemaakt in Italië en heeft een prachtig design. De hippe en strakke geometrische lijnen zijn gebaseerd op de avant-garde Abstracte Kunstbeweging. Een plezierige start van de dag en een ware gadget in de badkamer.
 • 4. Superieure kwaliteit. De Amono tongreiniger is gemaakt van Austenitisch staal, een hoogwaardige mengeling van chroom en nikkel. Met de juiste zorg en aandacht gaat Amano decennia lang mee. 
 • 5. Comfort. Het tongpoetsen met Amano is een plezierige ervaring. Vanwege het fijne design en lichte gewicht treedt er geen gagreflex op, iets wat je vaak ziet bij de goedkope plastic versies. 
 • 6. Geldbesparend. Een Amano gaat lang mee. Wanneer je haar goed onderhoudt zo’n 20 jaar. Vooral plastic reinigers moeten gelijktijdig met je tandenborstel worden vervangen. Met de aankoop van Amano besparen trouwe tongpoetsers dus geld.

Bonus: Amano wordt geleverd in een beschermcase inclusief gebruiksaanwijzing en reinigingsinstructies. Je kunt kiezen uit 4 verschillende kleuren

1. Savile Row (zwart)

2. Cornflower Blue (blauw)

3. Lavender Dawn (roze)

4. Classique Modernes ( blauw / groen / paars zie hoofdafbeelding)

 

Amano Video 

Hoe kun je Amano het beste gebruiken?

 1. Neem de handvatten van de Amano tongreiniger in beide handen.
 2. Steek de tong uit 
 3. Plaats het metalen deel op het achterste stukje van de tong
 4. Beweeg de tongreiniger nu van achteren naar voren 
 5. Spoel het residu weg 
 6. Herhaal zo vaak als nodig 
 7. Gebruik uw Amano Tongue Cleanser bij het opstaan, voor het slapengaan en na gewoontes zoals alcohol drinken en roken.
 8. Maak de tongreiniger schoon
 9. Spoel de mond na met een alcoholvrij mondwater op basis van actief zuurstof (Oxyfresh of Oxyd8).

6 stappen aanpak voor een blijvend witte tong 

Het realiseren en het behoud van een schone tong vergt vaak meer handelingen dan alleen het tongpoetsen zelf. Onderstaande 6 stappen aanpak heeft bewezen de tong structureel te beschermen tegen tongplak.

 1. Probeer te vermijden dat neusbacteriën op de tong te belanden. Dit kun je realiseren door de neus te snuiten en de neusgaten te voorzien van Nasal Sinus Powerdrops, een bewezen middel tegen tongaanslag en slechte adem.
 2. Poets de tong met Amano en gebruik bij voorkeur een tonggel zoals Miradent, Tung of Take One.
 3. Voorzie de tong na het tongschrapen met een zuurstof-mondwater. Steek de tong uit tijdens het gorgelen. Tip OxyFresh of Oxyd8.
 4. Zorg overdag voor een rijke speekselvloed. Speeksel beschermt de tong tegen micro-organismen. De mond hydrateren kan door water te drinken, een droge mond spray te gebruiken en door op speekselopwekkende zuurtjes te zuigen zoals de DR Katz dry mouth Lozenges. 
 5. Voorkom dat de mond uitdroogt tijdens het slapen. Dit kan door de weefsels te voorzien van een speciale droge mond gel zoals de Raspberry Hydrating Gel.
 6. Een effectief product ter aanvulling op het tongreinigen is de California Breath Power Drops Tongue. Dit zijn druppels die speciaal zijn ontworpen om tongbacteriën te vermorzelen. Het is een klein flesje dat je overal mee naar toe kan nemen. 

Schrijf je eigen review
Amano Tongreiniger
Jouw rating