Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

OxyFresh Patented Zink Mondwater

Mondwater op basis van zink en zuurstof

Rating:
85 % of 100

5% korting met tandpasta

 15,00
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  12,50 per stuk en bespaar 17%
 • Bestel er 4 voor  10,00 per stuk en bespaar 33%

 Bestel er 2 voor €25,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Oxyfresh Patented Zinc mondwater: Voor een frisse mondgeur en gezond gebit

Oxyfresh Patented Zinc mondwater is al jaren een begrip in de wereld van tandartsen vanwege de veilige, maar uiterst effectieve werking van het mondwater. Met het Patented Zinc mondwater van Oxyfresh kun je de schadelijke bacteriën in de mond op een veilige manier bestrijden, zonder dat dit ten koste gaat van de effectiviteit van de spoeling. 

Met Oxyfresh Patented Zinc mondwater kun je diverse mondproblemen aanpakken en voorkomen, zoals: 

 • De vorming en groei van amandelstenen
 • Een slechte adem (halitose)
 • Overmatige vorming van hardnekkig tandplak
 • Tandvleesontstekingen
 • Tandbederf als gevolg van bacteriegroei

Zo werkt Oxyfresh Patented Zinc mondwater 

Oxyfresh Patented Zinc mondwater is een mondwater dat vertrouwt op de werking van het gepatenteerde Oxygene-complex en zink, dat de mond bijzonder sterk reinigt, zonder dat dit negatieve gevolgen heeft voor de gezondheid van de mond.

De mond zit vol bacteriën, die normaal gesproken in een natuurlijke balans leven en nuttig zijn voor de gezondheid van de mond. Soms kan deze balans echter verstoord raken, waarbij de zogenaamde anaerobe bacteriën de overhand krijgen. Dit zijn bacteriën die gedijen in zuurstofarme omgevingen. 

De anaerobe bacteriën kunnen gaatjes veroorzaken en produceren bovendien sulfaatverbindingen, die leiden tot een onprettige adem.  

Deze bacteriën worden stevig aangepakt door Oxyfresh Patented Zinc mondwater. Het Oxygene-complex werkt op basis van actief zuurstof, wat de anaerobe bacteriën aanpakt, maar niet de nuttige bacteriën. Ook zink en het aanwezige xylitol bestrijden de bacteriën effectief, zodat je mondproblemen kunt aanpakken en voorkomen.  

 • Actief zuurstof van het Oxygene-complex biedt een veilige, maar zeer effectieve bestrijding van schadelijke bacteriën
 • Xylitol in Oxyfresh Patented Zinc mondwater is een natuurlijke zoetstof die bovendien tandplak aanpakt
 • Getest en bewezen: Oxyfresh Patented Zinc mondwater levert een significant bijdrage aan de gezondheid van tandvlees en tanden
 • Slechts één minuut reinigen, maar de gehele dag werkzaam

Geen bedenkelijke ingrediënten

Er bestaan een hoop mondwaters die beloven tandplak, schadelijke bacteriën en ontstekingen tegen te gaan, maar helaas zijn er nog altijd veel spoelingen die ook schadelijk kunnen zijn.

Zo bevatten sommige mondwaters alcohol, dat een karakteristiek brandend gevoel geeft. Hoewel dit vaak wordt geassocieerd met een diepe reiniging, is alcohol in werkelijkheid te agressief voor mondwater. Alcohol doodt ook de nuttige bacteriën en droogt de mond bovendien uit. Dit leidt op lange termijn vaak juist tot meer problemen. 

Een andere stof die veel mondspoelingen nog gebruiken is chloorhexidine. Ook chloorhexidine heeft een anti-bacteriële werking, maar ook enkele bedenkelijke effecten op de gezondheid van de mond.

Zo kan chloorhexidine de tanden doen verkleuren, terwijl ook de smaak kan veranderen. Bovendien is gebleken dat chloorhexidine kan reageren met stoffen in sommige tandpasta’s, uitdroging kan veroorzaken in de mond en zweertjes kan veroorzaken. Mondwater met chloorhexidine kan daarom beter vermeden worden.

Langdurige werking en een diepe reiniging

Oxyfresh Patented Zinc mondwater is uitvoerig getest en is volledig alcoholvrij en chloorhexidinevrij. Het mondwater is een veilige oplossing voor de mondreiniging en houdt het tandvlees, de tanden en slijmvliezen gezond.

Terwijl de nuttige bacteriën onaangeroerd blijven, haal je met Oxyfresh Patented Zinc mondwater een actieve bestrijding van de slechte bacteriën in huis. Met slechts één keer spoelen per dag kun je zo zorgen voor een stralende lach en een gezonde mond.

Hoe kan ik Oxyfresh Patented Zinc het beste gebruiken?

Oxyfresh Patented Zinc mondwater is makkelijk en snel te gebruiken. Slechts één minuut spoelen is voldoende om de rest van de dag een extra bescherming van het gebit te krijgen. Je gebruikt Oxyfresh Patented Zinc mondwater als volgt:

 1. Poets vooraf of direct na gebruik de tanden, het liefst met een tandpasta zonder sodiumlaurylsulfaat, zoals Oxyfresh tandpasta
 2. Spoel de mond gedurende tenminste één minuut grondig met het mondwater
 3. Spuug het mondwater uit en spoel de mond nietna met water
 4. Probeer gedurende een half uur na gebruik niet te eten of drinken voor de beste resultaten 

Wat zijn de ingredienten van OxyFresh Patented Zink mondwater?

Water (Aqua), Xylitol, Stabilized Chlorine Dioxide (Oxygene®️), Zinc Acetate, Sodium Citrate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate

Wil je de beste resultaten behalen, overweeg dan ook de volgende middelen: 

 • Tandpasta zonder sodiumlaurylsulfaat of suiker, zoals Oxyfresh tandpasta
 • The Breath Co. kauwgom met zink, dat de mond schoonhoudt en de natuurlijke speekselproductie stimuleert
 • Raspberry hydrating gel, dat de mond vochtig houdt. Hierdoor krijgen de schadelijke anaerobe bacteriën minder kans om de overhand te nemen en schade aan te richten in de mond
 • Dentek tandartshaakje om tandsteen te verwijderen

Schrijf je eigen review
OxyFresh Patented Zink Mondwater
Jouw rating