Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Dr Brite Natural Tandspray Voor Hond en Kat

Biologische tandspray voor hond en kat tegen slecht adem en tandsteen

Rating:
100 % of 100

10% Combineerkorting

 22,-
Binnenkort leverbaar
  • Bestel er 2 voor  21,- per stuk en bespaar 5%
  • Bestel er 4 voor  20,- per stuk en bespaar 9%

 Bestel er 2 voor €42,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Dr. Brite Natuurlijke Tandspray voor hond en kat: Weekt tandsteen los, maakt de adem fris en het tandvlees sterk!

Een kusje van je huisdier is schattig, maar hun adem is niet altijd even fris. De tandpray voor katten en honden van Dr. Brite helpt op natuurlijke wijze de vorming van tandplak en tandsteen te bestrijden en verfrist de adem. 

Bye Bye Tandsteen

De Pet Pure Orale Reinigingsspray vermindert tandplak en gaat zodoende de vorming van tandsteen tegen. 

Tandsteen zorgt met name bij honden behalve voor een slechte adem voor andere problemen.

Het gebruik van de spray weekt tandsteen los, verbetert de conditie van het tandvlees en houd de adem van je huisdier fris en schoon.

tandsteen verwijderen hond met spray

Kokosolie, peterseliezaad-olie en propolis

  • Kokosolie heeft zijn weg al gevonden in de mondverzorgings-producten voor mensen. Dat is niet voor niets, want kokosolie bestrijdt op een natuurlijke manier de slechte bacteriën in de mondholte, weekt tandsteen los en houdt de tanden witter.
  • Peterseliezaad-olie zorgt voor een frisse adem van je huisdier.
  • Propolis is een lijmachtige stof die wordt gemaakt door honingbijen. Het werd door de oude Grieken al gebruikt vanwege de bacterie- en schimmeldodende werking.

Dankzij deze beproefde ingrediënten zijn dagelijks een paar spraytjes Oral Cleansing Spray al voldoende om de mondgezondheid van je huisdier te verbeteren. Je huisdier houdt van de smaak en jij zult het heerlijk vinden om frisse kusjes te krijgen.

Volkomen veilig voor je hond of kat 

Dr. Brite hanteert een hoge standaard voor de mondverzorgings-producten voor mensen en bij dieren is dat niet anders. De ingrediënten in deze spray voor huisdieren zijn allemaal geschikt, en zelfs ook voor menselijke consumptie.

Een slechte adem wordt op een zachte manier bestreden met natuurlijke middelen. De formule bevat biologische kokosolie en ontzuurdevitamine C. Grapefruitzaad-olie en biologische Propolis werken bacterie- en schimmeldodend. Peterseliezaad-olie zorgt voor de frisse adem.

Gemakkelijk te gebruiken

De mondverzorging van je hond of kathoeft beslist geen worsteling te zijn! Spuit de Oral Cleansing Spray langs de tandvleeslijn van jehuisdier en verbeterzo gemakkelijk en snel de gezondheid van het tandvlees.

Ingrediënten

Gezuiverd water, calciumascorbaat (ontzuurdevitamineC), bio-flavonoïden (nietgenetisch gemanipuleerdgrapefruitzaad-extract), druivenpit-extract, petroselinum (peterseliezaad-olie), biologische propolis, biologische kokosolieen biologischestevia.

Schrijf je eigen review
Dr Brite Natural Tandspray Voor Hond en Kat
Jouw rating