Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Uk Organics mondolie tegen droge mond

Milde en kalmerende mondspoeling bij monddroogheid en mondwondjes

Rating:
100 % of 100

10& Korting met tandpasta

 12,-
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  11,- per stuk en bespaar 8%
 • Bestel er 4 voor  10,- per stuk en bespaar 17%

 Bestel er 2 voor €22,-
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Uk Organics mondolie tegen droge mond

De mandarin mondolie van Uk Organics biedt:

 • een optimale en natuurlijke mondverzorging
 • een gehydrateerde mond door middel van speekselopwekkers
 • natuurlijke verzorging van het tandvlees en tegengaan van de vorming van tandplak
 • alle ingrediënten zijn biologisch, veganistisch en gecertificeerd PETA cruelty-free
 • geen schadelijke of bijtende stoffen als fluoride, sodium lauryl sulfate (SLS) en glycerol
 • natuurvriendelijke verpakkingen

Hoe draagt de formule bij aan een gezonde mond?

Uk Organics mouthwash bestaat uit een mix van kokosolie en etherische olie van rode mandarijn. Deze ingrediënten hebben een antiseptische, hydraterende en verfrissende werking.

 • Kokosolie staat erom bekend de vorming van tandplak af te remmen en de tanden witter te maken. Samen herstellen de bestanddelen het natuurlijke evenwicht in je mondholte en bevorderen je mondgezondheid. Hiermee kun je problemen als tandvleesontsteking en een gevoelige tong voorkomen. 

Oil pulling

De Ayurvedische traditie van Oil pulling of “olie trekken” heeft tot doel de schadelijke bacteriën uit de mond te verwijderen. De schadelijke bacteriën worden uit de kleinste holten en ruimten getrokken en als het ware in de olie “gevangen”, zodat zij uitgespuugd kunnen worden. Door dit regelmatig te doen kunnen mondproblemen als tandplak en tandvleesontsteking voorkomen of genezen worden.

Ook voor je algehele gezondheid

Het effect van Oil pulling gaat volgens de Ayurvedische geneeskunde echter veel verder dan de mondholte.

 • Het werkt ontgiftend voor de rest van het lichaam en het verhoogt de weerstand. 
 • De laatste tijd komen er ook uit wetenschappelijke hoek steeds meer aanwijzingen dat een betere mondgezondheid een positief effect heeft op de rest van het lichaam. 

Goed voor het milieu

Uk Organics gebruikt uitsluitend zuivere, natuurlijke bestanddelen van biologische teelt. Zelfs de verpakking van de producten is natuurvriendelijk. Als je behalve voor natuurlijke mondverzorging ook aandacht hebt voor het milieu, is Uk Organics jouw merk.

Gebruiksaanwijzing


Speel je mond bij voorkeur ’s ochtends voor het ontbijt met 1 tot 2 theelepels van de Uk Organics Oil pulling mouthwash. Hou de olie 5 tot 20 minuten in je mond en duw het krachtig met je tong heen en weer, zodat de olie de kleinste holten en ruimtes bereikt.

Hoe langer je dit doet, hoe meer effect je zult hebben van de Oil pulling. Als de olie bij het uitspugen melkachtig wit is geworden, geeft aan dat er veel bacteriën in de olie zijn gevangen. Je bent daar wel even zoet mee, maar het geeft een optimaal resultaat. Schoner kan je mond niet worden.
Spuug de olie na afloop uit in een papieren zakdoekje of keukenpapier. Na het Oil pullen poets je je tanden met de bijpassende Uk Organics Red Mandarin tandpasta of met een gewone tandpasta.

Herhaal dit ritueel de eerste 2 weken dagelijks voor een optimale mondgezondheid. Hierna kun je overgaan op een onderhoudsfrequentie van 2 keer per week.

Ingrediënten

Biologische kokosolie, caprylzuur, biologische etherische mandarijn olie (Citrus Nobilis Peel Oil en Citrus Reticulata Peel Oil), biologische kruidnagel olie en tocopherol (vitamine E).

Schrijf je eigen review
Uk Organics mondolie tegen droge mond
Jouw rating