Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Furrymed Tandsteen Verwijderaar Hond en Kat

Veilge manier van tandsteen verwijderen bij hond en kat

10% Combineerkorting

 9,95
Binnenkort leverbaar
  • Bestel er 2 voor  8,50 per stuk en bespaar 15%

Bestel er 2 voor €17,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Furrymed Safe Tartar Remover
 
Regelmatig tandsteen verwijderen bij je hond of kat is belangrijk om zijn gebit in conditie te houden. Als je dat bij de dierenarts laat doen is dat niet alleen kostbaar maar wordt je huisdier meestal onder narcose gebracht, wat niet zonder risico is. Het is dus zeker de moeite waard om zelf het tandsteen bij je hond of kat te verwijderen.
 
  • Veilig zelf tandsteen verwijderen bij je hond of kat
  • Helpt tandvleesontstekingen en tandbederf voorkomen
  • Veilige kunststof tandenkrabber
  • Geschikt voor links- en rechtshandige baasjes
 
Tegenwoordig kluiven de meeste honden hun voedsel niet van botten af, waarmee hun gebit op natuurlijke wijze wordt gereinigd. Blikvoer is vaak zacht en papperig, zodat voedselresten gemakkelijk op het gebit blijven plakken. Samen met speeksel en bacteriën vormt dat zich tandplak en op den duur verhardt tandplak zich tot tandsteen. Dit leidt tot gebitsproblemen als tandvleesontstekingen, tandbederf en een stinkende adem.
 
Met de Furrymed Safe Tartar Remover kun je veilig het tandsteen van het gebit van je hond of kat verwijderen. Deze tandenkrabber is ideaal als je een metalen schraper niet aandurft, bijvoorbeeld als je hond erg beweeglijk is of jij niet zo’n vaste hand hebt. Met deze kunststof tandenkrabber kan er weinig mis gaan. Ook kun je pups of kittens alvast laten wennen aan het tandsteen verwijderen, voordat het echt nodig is.
 

 
Gebruiksaanwijzing
Het verwijderen van tandsteen bij je hond of kat kun je het best voorbereiden met tandpasta of drinkwater additief op basis van actieve zuurstof. Bijvoorbeeld California Pets drinkwater additief of OxyFresh Pets Dental Gel. 
 
Voor het verwijderen van tandsteen heb je veel geduld en handigheid nodig. Blijf altijd zacht en vriendelijk en maak er geen gevecht van. Dring niet aan als je hond of kat er een keer geen zin in heeft. Verwijder het tandsteen in verschillende stappen, verdeeld over een langere periode. Behandel per keer één of twee tanden of kiezen en geef je hond na afloop een beloning als het goed is gegaan. Pups en kittens kun je alvast laten wennen aan deze behandeling, ook als is er nog geen sprake van tandsteen.
Bij gebruik van de tandenkrabber schraap je altijd van het tandvlees af.

Schrijf je eigen review
Furrymed Tandsteen Verwijderaar Hond en Kat
Jouw rating