Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

AE Dogz Tandenkrabber + Pocket

Thuis tandsteen verwijderen bij hond en kat

5% Korting met tandpasta

€ 16,95
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor 15,00 per stuk en bespaar 12%

 Bestel er 2 voor €30,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

 • € 31,95 € 30,35

  5% korting
  Bespaar -€ 1,60

  AE Dogz Tandenkrabber + Pocket
  X1
  +
  OxyFresh Pet Tandgel (dieren)
  € 15,00

   Bestel er 2 voor €25,- totaal
   Vandaag besteld, *morgen in huis
   Achteraf betalen mogelijk
   Gratis verzenden vanaf €60,-
   100% tevredenheidsgarantie


  Krabber + Tandpasta

AE Dogz tandsteen-verwijderaar - zelf tandsteen verwijderen bij hond en kat

De meeste honden hebben last van tandsteen, dat niet weggepoetst kan worden met een tandenborstel of door enzymatische reiniging. Als je de vorming van tandsteen bij je hond negeert, leidt dat op den duur tot ontstekingen, kiespijn, loszittende en zelfs uitvallende tanden en kiezen.

Gebitsproblemen zijn net als voor ons erg vervelend en trekken een wissel op het welzijn van je huisdier. Het is dus belangrijk om het tandsteen van je hond zo snel mogelijk te verwijderen en dit goed bij te houden. Veel mensen laten dit doen door de dierenarts of bij een trimsalon.

Het nadeel van tandsteen laten verwijderen door een dierenarts is dat deze vanwege tijdgebrek de hond meestal onder narcose brengt. Dat is niet alleen duur, maar ook erg ongezond je hond. Met de AE Dogz tandsteen-verwijderaar kun je voortaan zelf het gebit van je hond schoon houden.

Het ontwerp

De AE Dogz tandsteen-verwijderaar is gemaakt van roestvrij staal. Het is ontworpen voor links- en rechtshandige baasjes en te gebruiken voor zowel de linker- als de rechterkant van het hondengebit. De tandsteen-verwijderaar is veilig, omdat het tandglazuur van een hond sterker dan het roestvrij staal van de tandsteen-verwijderaar.

Zelf het tandsteen bij je hond verwijderen

Met de AE Dogz tandsteen-verwijderaar kun je het tandsteen van je hond eenvoudig zelf verwijderen. Behalve de tandsteen verwijderaar heb je hiervoor uiteraard geduld en handigheid nodig. Niet alle honden laten even gemakkelijk toe dat er aan hun gebit wordt geprutst. Verwijder het tandsteen in fases, verspreid over een langere periode.

Zo kan de hond langzaam aan het tandsteen verwijderen wennen. Geef een beloning voor iedere succesvolle handeling. Dankzij de beloning zal uiteindelijk iedere hond de behandeling gaan accepteren en er misschien zelfs naar uitkijken. Bij pups gaat dit uiteraard gemakkelijker dan bij een wat oudere hond. Schraap altijd in de richting van het tandvlees af, zodat je het tandvlees niet beschadigt.

Tandsteen helpen voorkomen

Behalve het zelf verwijderen van tandsteen bij je hond met de AE Dogz tandsteen-verwijderaar, kun je er ook voor zorgen dat er in het vervolg minder tandsteen wordt gevormd. De actieve zuurstofformule van OxyFresh Pet Dental Breath Spray (LINK) schakelt de schadelijke bacteriën in de bek uit.

Hiermee wordt niet alleen een slechte adem verholpen, maar ook andere problemen zoals tandplak tegengegaan. Minder tandplak betekent ook minder tandsteen.

Schrijf je eigen review
AE Dogz Tandenkrabber + Pocket
Jouw rating