Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Piksters Reverse Focus tandenborstel met hoek

tandenborstel voor de moeilijk bereikbare plekjes van het gebit

5% Combineerkorting

 4,95
Niet op voorraad
  • Bestel er 2 voor  4,50 per stuk en bespaar 9%

 Bestel er 2 voor €9,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Piksters Reverse Focus

De Piksters Reverse Focus is de perfecte tandenborstel om moeilijk bereikbare plekken op het gebit, bijvoorbeeld de achterkant van snijtanden, grondig schoon te maken. Met een normale tandenborstel kan het lastig zijn om deze plek, maar ook verstandskiezen of spalkjes goed schoon te houden. De Piksters Reverse Focus biedt hierbij een innovatieve oplossing. 

  • Voor mensen met een spalkje of slotjes
  • Bij verstandskiezen die moeilijk schoon te houden zijn
  • Geschikt om ruimte tussen tandwortels te reinigen bij teruggetrokken tandvlees
  • Helpt bij het schoonhouden van alle moeilijk bereikbare plekken op het gebit

Zo werkt de Piksters Reverse Focus

Hoewel een reguliere tandenborstel een groot deel van het gebit kan bereiken en schoonmaken, leert de ervaring dat er ook veel plekken worden overgeslagen. Dit heeft te maken met het ontwerp van de meeste tandenborstels: het is lastig om een hoek te maken.

Hierdoor kan er tandplak gaan ophopen op verschillende plekken in het gebit. Dit leidt vaak tot de vorming van tandsteen, ontstoken tandvlees (dat bloedt) en de ontwikkeling van gaatjes (cariës).

Geschikt bij spalkjes, slotjesbeugels en implantaten

Problemen ontstaan met name bij spalkjes achter de tanden, slotjesbeugels en implantaten. Deze structuren maken de reiniging nog lastiger. Dit geldt ook voor verstandskiezen diep achterin de mond, maar ook simpelweg de achterkant van de voorste snijtanden. 

Met de Piksters Reverse Focus kun je deze plekken op het gebit alsnog grondig poetsen. De Piksters Reverse Focus is een tandenborstel die in een scherpe hoek staat en een ronde borstel heeft. Hierdoor kun je zonder moeite ook de achterkant van tanden poetsen. 

Het resultaat is dat ophopend tandplak op lastige plekken alsnog verwijderd kan worden, wat diverse mondklachten kan voorkomen. Met een prettig handvat en een goede borstel zorg je voor een schoon, gezond gebit, ook met lastige tandstructuren of beugels en spalkjes. 

  • Bereikt plekken die met normale tandenborstels niet schoongemaakt kunnen worden
  • Ergonomisch handvat, wat het gebruiksgemak vergroot
  • Ronde borstel, zodat ook nauwe ruimtes schoongemaakt kunnen worden met de Piksters Reverse Focus
  • Winnaar van de Britse Klinische Innovatieprijs in 2015: aangeraden door experts

Wat is het verschil met vergelijkbare tandenborstels?

De Piksters Reverse Focus valt in de categorie van de zogenaamde single tufted borstels. Dit zijn ronde tandenborstels die in een hoek staan, om de genoemde lastige plekken op het gebit te reinigen.

In de praktijk gaat het echter vaak om borstels met een suboptimaal ontwerp. Zo zijn er veel borstels die meer lijken op ragers. Dit zijn kleine borsteltjes die tussen de kiezen gebracht kunnen worden, vergelijkbaar met een tandenstoker.

Deze borstels zijn vaak te klein om efficiënt een groter oppervlakte mee schoon te maken, zoals de achterkant van de snijtanden of verstandskiezen. Er moet goed gepoetst worden om er zeker van te zijn dat de tanden volledig gereinigd worden.

Met de Piksters Reverse Focus is dit probleem er niet. Hoewel de borstel klein genoeg is om kleine ruimtes schoon te maken, is de borstel groot genoeg om zonder moeite een groter oppervlakte mee te reinigen. 

Ook het handvat van veel van deze borstels laat te wensen over. Dat is onhandig, met name wanneer er ver achterin de mond gepoetst moet worden. De ergonomische handgreep van de Piksters Reverse Focus biedt hierbij uitkomst. De vrij lange borstel maakt het eenvoudig om ook diep in de mond goed te kunnen poetsen.

Grondige reiniging voor een schoon, gezond gebit

Met de Piksters Reverse Focus weet je zeker dat je alle plekken op het gebit grondig kunt poetsen. Een spalkje, beugel of lastige hoek hoeft niet langer een probleem te vormen bij het poetsen van de tanden. 

Voorkom tandplak en bijkomende mondproblemen eenvoudig met de Piksters Reverse Focus. Creëer met de Piksters Reverse Focus een gezond gebit, met gezond tandvlees, een stralende lach en een prettige adem. 

Vanwege de vorm van de Piksters Reverse Focus is het voornamelijk een aanvulling op een normale poetsbeurt. Een reguliere tandenborstel blijft een geschikte optie voor de makkelijk te bereiken, grote tandoppervlakten. 

Hoe kan ik de Piksters reverse focus het beste gebruiken?

Gebruik de Piksters Reverse Focus, net als een normale tandenborstel, met tandpasta om tandplak effectief aan te pakken. Vanwege de kleinere borstel is het niet nodig om veel tandpasta te gebruiken. 

Probeer tijdens een normale poetsbeurt te ontdekken welke plekken moeilijk bereikbaar zijn en gebruik voor deze plekken de Piksters Reverse Focus. Beweeg de Piksters Reverse Focus voorzichtig tussen een spalkje of beugel, of breng de borstel aan de achterzijde van de snijtanden en verstandskiezen. 

Schrijf je eigen review
Piksters Reverse Focus tandenborstel met hoek
Jouw rating