Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Piksters Bamboe Interdentale Ragers - Maat 0 (X-Fine)

Ragers van bamboe voor de kleine tussenruimtes

10% Combineerkorting

 7,95
Op voorraad
  • Bestel er 2 voor  6,50 per stuk en bespaar 18%
  • Bestel er 4 voor  6,- per stuk en bespaar 25%

 Bestel er 2 voor €13,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Pick your battles en kies voor duurzame bamboo-Piksters

De interdentale ragers van Piksters zijn speciaal ontworpen om de plak en etensresten tussen je hoektanden en kiezen te verwijderen. Ze zijn herbruikbaar, hebben een handige hoek zodat je ook achterin je gebit komt en ze hebben een hygiënisch borstelkapje ter bescherming. Het is niet voor niets dat tandartsen wereldwijd deze ragers aanbevelen. Pikters presenteert nu met trots de nieuwste aanwinst: de bamboe-ragers.

Want waarom nog plastic ragers gebruiken als er een duurzaam alternatief voorhanden is? De Piksters bamboe-ragers werken net zo goed als de plastic Piksters. Het verschil? Bamboe is 97% biologisch afbreekbaar. De verpakking zelfs 100%: deze bestaat uit papier, karton en op soja gebaseerde inkt. Het handvat is gemaakt van duurzaam gegroeide bamboe. De kleurtip en de borstelkap bestaan uit speciale polymeren van maiskolven, zonder ruwe oliën.

Alle maten alle kleuren

De Piksters-ragers zijn verkrijgbaar in alle maten, 00 tot en met 6. Dus er zit altijd een geschikte voor jouw gebit bij! Elk pakje bestaat uit 8 of 32 bamboe-ragers van dezelfde soort. Heeft jouw huisgenoot een andere maat? Geen zorgen: elke maat heeft een andere kleur, dus je kunt je niet vergissen. De Piksters passen uiteraard ook in de elektronische Power Pikster en in de Pikster-caddy in de badkamer.

De Piksters Assortie bevat alle maten. 

Schrijf je eigen review
Piksters Bamboe Interdentale Ragers - Maat 0 (X-Fine)
Jouw rating