Gratis verzending boven de €60,-

Niet goed = Geld terug

 Vandaag besteld, direct verzonden

Achteraf betalen

Xlear Nasal Sinus Spray (regular)

Helpt een droge en pijnlijke neus te voorkomen

10% Combineerkorting

 15,00
Op voorraad
 • Bestel er 2 voor  13,00 per stuk en bespaar 13%
 • Bestel er 4 voor  12,00 per stuk en bespaar 20%

 Bestel er 2 voor €26,- totaal
 Vandaag besteld, *morgen in huis
 Achteraf betalen mogelijk
 Gratis verzenden vanaf €60,-
 100% tevredenheidsgarantie

Combineer en Bespaar:

Xlear Nasal Sinus Spray (daily relief)

Xlear Nasal Sinus Spray is het ideale product als je regelmatig last hebt van een droge en/of pijnlijke neus. De spray biedt een langdurige bevochtiging van de neus, zodat je prettig kunt ademhalen en geen last hebt van droge neusgaten. Dit kan bovendien enkele problemen verhelpen en voorkomen.

 • Voor mensen met een droge neus
 • Ideaal in droge en/of koude omgevingen
 • Voor mensen met overmatige slijm terugloop in keel
 • Ook geschikt bij verkoudheid

Zo werkt Xlear Nasal Sinus Spray

Xlear Nasal Sinus Spray werkt op basis van een mix van glycerine en zoutoplossing. Deze combinatie zorgt voor een langdurige bevochtiging van de neus, die vergelijkbaar is met het slijm in een gezonde neus. 

Met de Xlear Nasal Sinus Spray heb je niet langer last van een pijnlijke, droge neus. Een droge neus is niet alleen onprettig, maar kan ook sneller leiden tot bloedingen, wondjes en infecties. Door de neus vochtig te houden met de TonsilMed Nasal Sinus Spray verklein je de kans hierop.

Bovendien bevordert de Xlear Nasal Sinus Spray de gezondheid van het weefsel in de neus. Heb je last van een overvloedige terugloop van slijm in de keel, vaak veroorzaakt door bijholteontstekingen, dan draagt de spray mee aan het herstel hiervan.

Xlear Nasal Sinus Spraybevat bovendien Grapefruit Seed Extract, een extract met stoffen die op een veilige en natuurlijke wijze zorgen voor versoepeling en bevochtiging van het weefsel. 

Handig is dat het flesje op twee manieren gebruikt kan worden: als spray en als druppelaar. Bekijk de gebruiksaanwijzing onderaan voor meer informatie.

 • Xylitol en zoutoplossing zorgen voor een directe verlichting van een droge neus
 • Vermindert de vorming van gedroogd slijm
 • Vermindert de kans op kleine neusbloedingen als gevolg van droog weefsel
 • Bevordert de gezondheid van de neus en holten
 • Creëert een natuurlijk gevoel van een vochtige neus
 • Volledig veilig en te gebruiken zonder beperkingen

Geen limiet aan het gebruik of agressieve bestanddelen

Een droge neus kan bijzonder storend zijn en moeilijk zijn om vanaf te komen. Het is dan ook belangrijk dat een bevochtigende spray zonder restricties gebruikt kan worden. Helaas is dit niet altijd het geval, want veel sprays bevatten stoffen die weliswaar de neus openzetten, maar ook met mate gebruikt moeten worden. 

Bij de Xlear Nasal Spray is enkel gekozen voor bestanddelen die veilig zijn voor het lichaam en waarop dan ook geen restricties berusten. De spray kan zo vaak gebruikt worden als nodig, zonder dat het nadelige effecten heeft voor het neus- en keelweefsel.

Eenvoudige en langdurige verlichting

Met name in de winter, maar ook wanneer het buiten erg droog is, is het niet ongewoon dat de neus erg droog wordt. De slijmproductie in de neus wint het niet van de droge lucht die continu wordt ingeademd.  

Ook kan de neus snel uitdrogen in een omgeving met veel stof of zand. Dit leidt tot een onprettig gevoel, veel gedroogd slijm en bij gevoeligheid ook neusbloedingen. Met de Xlear Nasal Sinus Spray heb je altijd een middel bij de hand dat directe verlichting biedt. Bevochtig de neus in een handomdraai en geniet van een prettige, natuurlijke ademhaling zonder vervelende klachten.

Hoe kun je Xlear Nasal Sinus Spray het best gebruiken?

 • Houd je het flesje rechtop, dan wordt de vloeistof verneveld.
 • Wil je liever neusdruppels gebruiken, dan houd je het flesje op zijn kop. Dit is met name geschikt wanneer de vernevelaar niet voldoende vloeistof in de neus brengt om verlichting te brengen. Ook is het op deze manier eenvoudiger om de vloeistof verder in de neus te brengen, bijvoorbeeld om terugloop van slijm in de keel (post nasal drip) aan te pakken.
 • Probeer de neus na gebruik van de spray niet te snuiten, omdat zo een groot deel van de vloeistof verloren gaat. Beter is het om de neus een keer op te halen wanneer de vloeistof uit de neus dreigt te lopen.

Xlear Spray is bijzonder gebruiksvriendelijk en mag onbeperkt gebruikt worden gedurende de dag.

Ingrediënten

Purified Water; Sodium Chloride; Xyilitol en Grapefruit seed extract

Last van een droge, pijnlijke of geïrriteerde neusholte?

 • Je neus kan verstopt zijn door een verkoudheid, maar ook door allergieën als huisstofmijt of hooikoorts. Een vakantie in een stad met veel luchtvervuiling of in een woestijnklimaat kan eveneens een aanslag zijn op de vochtigheidsgraad van je neusslijmvliezen. Wat ook de oorzaak is, het is een onprettig gevoel.
 • Xlear Neusspray zorgt met een simpele, natuurlijke formule en afgepaste dosering direct voor verlichting. De zoutoplossing is aangevuld met xylitol en grapefruitzaad extract.
 • Xylitol is niet alleen goed voor het gebit, het blijkt ook de kans op oorinfecties en ontstekingen in de sinussente verminderen. Grapefruitzaad extract is een natuurlijk antibioticum. Samen met zout houden houden deze ingrediënten de sinussen schoon en verminderen de kans op ontstekingen en schimmelinfecties.
 • Xlear Neusspray wordt geleverd in een handig klein flesje, waarmee je de juiste hoeveelheid in je neus kunt sprayen. Dit verlicht direct een verstopte neus en droge en geïrriteerde neusslijmvliezen, ook onderweg.

 

 

Schrijf je eigen review
Xlear Nasal Sinus Spray (regular)
Jouw rating